Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeroCraft[24/7][Dedyk][NO-WL][No-Premium][100 Slotów]

BulletKill

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jednak przestał mi sie podobać herocraft bo po reinstalce serwa i kupnie działki za SMS!!!! nic i tak nie da sie zrobić, same szałasy, sklepy to tylko z żelazem złotem i diamentem a reszta lezy i kwiczy nie polecam wchodzic taka jest moja opinia

@edit

1 działka kosztuje 22,5k więc nie polecam a kase za sms sie zdobywa

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

@Zieleniec11, było tak do ok. 15, kase za działki oddaliśmy, a sklepy nie mieliśmy czasu zrobić, ciekawe czy Ty byś zrobił taką mape od 16 do 24? Pozatym kase nie tylko przez sms'y, bo jak nie umiesz zdobyć sobie kasy to nie graj... Bo zdobyć kase przez questy albo sprzedawac to jest naprawde łatwo.

Opublikowano

ref ;]

Ok, a teraz prawda o HeroCrafcie ;], Nowy HeadAdmin to Pegas51, ktory rozpierdoli ten server, nie ogarnia w ogole pluginow, a najlepsze jest to, ze sam sie banuje! A najlepsze jest je pegas nawet nie umie dawać cuboidów,a na dodatek jak coś ktoś od niego chce to ma to w dupie bo nie umie nic robić! (On w końcu ma tylko 12 lat)

Teraz MrWooDo, cały dzien gra w jakieś inne gry a na MC wchodzi tylko na 30 min, poza tym, chec dla siebie zabrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Server za max miesiac padnie, bo pegas nic nie ogarnia!

Opublikowano

Polecam server - mało parówek, tylko jeden admin idiota, ja gram tutaj i będę grał.

@Brzydal

Nie, nie będę grał na mycrafcie.

mca.png
Opublikowano

Spawn na trawie zero informacji o serwerze, zero informacji o warpach itp. Czy po wejściu na serwer muszę wszystkich pytać jakie są warpy? Czy muszę wchodzić na stronę żeby się wgl czegoś dowiedzieć? Bezsensu. Dostawałem od adminów i moderatorów kicki. Bawili się zemną a potem banowali i odbanowywali. Dzieci nie ogarniają i tyle... Weźcie idzcie na jakiś normalny serwer...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

po 60 graczy bylo jak ja ogarnalem server! teraz bedzie max 20 jak pegas bedzie robił xD

Najlepszy moment:

20:54 - WooDo Anime 4 Ever !!: ale to bylo chamskie z twojej strony

20:54 - WooDo Anime 4 Ever !!: na tym nicku

20:54 - ^1Gamer: xD

20:54 - WooDo Anime 4 Ever !!: szukalismy po pluginach ktory banuje

20:54 - WooDo Anime 4 Ever !!: wkoncu znalazlem kiwi admin

pegas ogar sam sie zbanowal :D

Cytat jak pisalem z WooDo Adminem servera (ze steama)

100% ogar ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...