Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack Na Nl2 0.o

Maniek13t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy do newlongju 2 istnieje tyrade hack albo trik na akcept bez zgody 2 osoby jakis polak dzisiaj do mnie napisal pokaz zbroje boga+6 pokazalem mu a on do mnie na sell?? ja mowie nie a on to se za free wezme zakceptowal za mnie i za siebie jak on to zrobil stracilem mojego boga???/

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć.

Jak dla mnie ten hack to fake.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Gówno nie hack, cos takiego nie może powstać nie rozumiecie???Cały rynek metina nagle by się załamał, myślicie że odrazu by z tym czegoś nie zrobili??W krytycznym momęcie zablokowaliby handel, przestańcie pierdolić.

Opublikowano

pipibipi

rozczaruje cie ale ten hack istnieje i zna go bardzo malo osob nie uzywaja go za czesto bo to juz by bylo podejrzane ale hack jest ^^

Opublikowano

Jak sie nie jest botem to nikt cie nie nabierze, co za bot chwali się swoim sprzętem?Przecież to jest debilne, lvl i statami się pochwalcie, mozesz mieć wszystko na +9 na 30 lvl podleci 42 i cię rozjedzie jak psa.

Opublikowano

Stfu, nie ma żadnego hacka.

Osobiście gram na PL, 3 lata, i jakoś nie zdarzyło się, by ktoś mnie okradł przy normalnym handlu.

Pff, dzieci cybucha..

Gość Mounthains
Opublikowano

fake mi też nic takiego się nie zdarzyło -,-

Opublikowano

najwyrazniej nikt was nie oszukał albo m usie nie daliscie sie oszukac

myslcie co chcecie mam w dup... bo przynajmniej wiem

pipibipi sam sobie zaprzeczasz mowisz ze nie wierzysz ale mimo to tlumaczysz " po co pokazujesz set ... blabla bla " co to ma do rzeczy?

wlasnie, pokazujac mojego fmsa przez trade koles mi ukradl...

dzieci cybucha

nom ty widze tez...? skoro go tak dobrze znasz

Gość Mounthains
Opublikowano

pipibipi sam sobie zaprzeczasz mowisz ze nie wierzysz ale mimo to tlumaczysz " po co pokazujesz set ... blabla bla " co to ma do rzeczy?

dzieci cybucha

to po co pokazywałeś ja nigdy nie pokazuje b nie ma nic do chwalenia to są zwykłe itemy

Opublikowano

dzieci cybucha

No bo po chuj się chwalicie itemami?Klikniecie na akceptuj boście ślepi, i koleś wam zabierze, boty, a ten wyżej to kolejny tępy użytkownik, kurwa ciekawe co ma do rzeczy to że pokazujesz swój item w handlu do tego waszego wymyślonego trade hacka??Szkoda że jeszcze kurwa nie wyrzucacie na ziemie żeby mógli sobie popatrzec jak na nich leży.

Opublikowano

wez jebnij sie o mur i wyjdz stad bo jestes zalosny ...

to ze jakby nie trade to byl trade hack nie działał wiesz wogole co to Trade? sama nazwa wskazuje " TRADE HACK " ale niestety masz 12 lat ...

ja w porównaniu do ciebie nie mam zaćmy i widze co robie... i nie jestem idiotą, w porównaniu do ciebie i nie klikam w kazdym trade " OK "

Opublikowano

Malo prawdopodobne. Po co niby mial ci zabrac parte +3, albo boga +6 ?? To mnie tylko zastanawia. Bo jesli posiadal by cos takiego jak trade hack to by nie kradl smieci, tylko grubsze itemki.

sygnatura0006.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newlongju !!!

Klasa: wojownik mental

Lvl: 81

Skille:

Silne: m4

Duchowe: m5

Uderzenie miecza: 11pkt

Walniecie: m6

Tapniecie: m4

Jinno

Opublikowano
i tera kazdy bedzie sie chwalil co stracil hack jest ale nawet mnie nie proscie o linka...

phi a co to ty jesteś wszystko masz hacki nawet nikt by do ciebie nie pisał żal myślisz że taki dobry jesteś chyba tylko chwaleniu sie że coś masz a na naprawde nie masz

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano
wez jebnij sie o mur i wyjdz stad bo jestes zalosny ...

to ze jakby nie trade to byl trade hack nie działał wiesz wogole co to Trade? sama nazwa wskazuje " TRADE HACK " ale niestety masz 12 lat ...

ja w porównaniu do ciebie nie mam zaćmy i widze co robie... i nie jestem idiotą, w porównaniu do ciebie i nie klikam w kazdym trade " OK "

Co do zaćmy to nie wiem, wiem tylko że pisze z debilem, jestes jebniętym 12 latkiem, taaaaa pierdolisz, kurwaaaa nie no ziomek kurwa to żeś kurwa odkrył ameryke, i nie wkórwiaj mnie jebana szmato bez szkoły, to że cie leje stary kutasem po ryju nie znaczy że jesteś fajny.

@edit

Ehhh... i się uniosłem przez debila, 3 dzien i noc remontu dają się we znaki.

Opublikowano
Co do zaćmy to nie wiem, wiem tylko że pisze z debilem, jestes jebniętym 12 latkiem, taaaaa pierdolisz, kurwaaaa nie no ziomek kurwa to żeś kurwa odkrył ameryke, i nie wkórwiaj mnie jebana szmato bez szkoły, to że cie leje stary kutasem po ryju nie znaczy że jesteś fajny.

@edit

Ehhh... i się uniosłem przez debila, 3 dzien i noc remontu dają się we znaki.

I kto tu się zachowuje jak dziecko... Człowieku weź sobie na wstrzymanie, idź lepiej gdzieś z kumplami się odstresować trochę. Tyle nerwów przez jakiegoś głupiego trade hacka...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...