Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack Na Nl2 0.o

Maniek13t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale niestety masz 12 lat ...

Weź się odwal od 12-sto latków... Wielu z nich ma na pewno większe IQ od ciebie jak nawet i noworodki..

Opublikowano

ja sie przekonalem na wlasnej skorze wiec wiem ze istnieje ponoc jest on na jakim wloskim forum ale jakim to juz nie wiem

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

jest tez taki koles MRCybuch czy jakos tak tez daje hacka trade ale tez zle haslo ale to juz jesrt dzicko i zal mi go ;]

xd5vrcjhj.png
Opublikowano
phi a co to ty jesteś wszystko masz hacki nawet nikt by do ciebie nie pisał żal myślisz że taki dobry jesteś chyba tylko chwaleniu sie że coś masz a na naprawde nie masz

zgadzam się on nie ma xD

Opublikowano
Weź się odwal od 12-sto latków... Wielu z nich ma na pewno większe IQ od ciebie jak nawet i noworodki..

czyzym uderzyl w twoj czuły punkt ? besztaj dalej prosze bardzo splywa to po mnie jak....

Wielu z nich - czyli masz na pewno na mysli siebie obronco dzikich zwierzat? ^^

Mysle ze mozna skoczyc juz ta gatke, teraz kazdy bedzie wypowiadal swoje zdanie czy jest czy nie jest - zbedny

juz wystarczajaco osob napisalo ze jest, kto chce wezmie sobie to do serca i bedzie uwazal a komus to zwisa niech mu zwisa dalej, kiedys sie przekona i wspomni nasze slowa;)

Opublikowano
znalazlem na CHE !!

ale trzeba umiec zlamac haslo :/ bo zle podal a to moze trwac tygodnie ...

Chyba że hasło to jakieś słowo.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...