Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli wystartuje zgodnie z zapowiedzią to na pewno zagram. Jednak gdy kolejny GA robi nas wszystkich w konia to ja podziękuję juz na starcie za taki serwer. Ostatnimi czasy wszystkie serwery które mają opóźnienie to kompletne przysłowiowe kichy, miejmy nadzieje, że tym razem będzie inaczej.

Pozdrawiam.

8074.png
Opublikowano

Fajnie ok, ale zapewne wystartuje w godzinach późniejszych. Każdy serwer ( dziś miał np. FutureMT2 ruszyć ) startuje ze znacznym opóźnieniem. Chyba, że team nas zaskoczy i wystartuje o tej 17;]

To po jasną cholerę ludziom obiecują coś czego nie umieją ogarnąć i nie są w 100% pewni? Jak ja bym w robocie powiedział, że napisze raport na 19, a bym nie napisał bo z jakiegoś powodu bym nie zdążył, to by mnie brzydko mówiąc wyjebali bez niczego...

Pozdrawiam.

8074.png
Opublikowano

Ten start o 17:00 to jutro bedzi czy kiedy bo niechce mi sie all czytac??

W 1 poście jak byk.... Tak jutro.

Nie wiem .. może nie doczytałem ... ale mam pytanie ... czy będą 6-7 bony .? jeżeli tak to nawet nie mam zamiaru grać :>

Tak samo jak wyżej. Nie, nie ma.

bannerek3_hsrwenr.gif

DiamondMT2 - Prywatny Serwer Metin2

Opublikowano

metin to nie gra dla przyjemnosci lecz dla rywalizacji a jesli sadzisz ze sie przy tym bawisz bez rywalizacji to oszukujesz sam siebie bez rywalizacji nie ma zabawy tak samo jak bez stresu ... wszyscy mowia ze jebaac kowala itd ale to dzieki kowalowi dostaje takich emocji np jak robie fmsa na +9 to juz jak mam naciskac tak to serce wali i sa emocje oto chodzi w metku !

Opublikowano

Ferdus jesli Cie podnieca ulepszanie fms na 9 to cos zle z Toba a jesli grasz na topka/ top 1 pvp to widac uzaleznienie 3 stopnia a nawet i wieksze.. graj dla zabawy a nie do top1/top pvp

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

Ostatni raz odpisze na to pytanie dotyczące klienta.

Stary klient będzie działał tylko trzeba do niego dodać patch, który waży koło 100mb.

Link do patcha dostaniecie parę godzin przed startem. Wrzucę go na hosting. Będzie można też po prostu uruchomić patcher.

bannerek3_hsrwenr.gif

DiamondMT2 - Prywatny Serwer Metin2

Opublikowano

Server super a jak widze ze future2 nie wyjdzie na 100% zagram tu. Server boski, oby wyszedl w podanym czasie (17) bo juz nie moge sie doczekac!

Pozdrawiam!

A fryzurki jak afro odrazu beda czy ktoregos dnia dodacie?

Opublikowano

A stary clijent z 1 startu będzie działał jeżeli się go spatchuje ?

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...