Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceria [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chwilowo serwer został wyłączony w celu naprawienia najpoważniejszych bugów utrudniających grę.

Za utrudnienia przepraszamy!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Pozdrawiam cały TEAM tego żałosnego tworu. Nawet nie zagrałem ,a już mogę stwierdzić ,że wielkie dno.Wczoraj nie mogłem zagrać ,bo coś z patcherem , dzisiaj klient nie działa. Chuj w dupę całemu teamowi.

Opublikowano

Dobrze, a więc wszystko jest już O.K. Reszta bugów zostanie naprawiona wieczorem lub jutro. =)

Jeżeli klient Wam nie działa to musicie pobrać NET-Framework dla kompatybilnej pracy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dobrze, a więc wszystko jest już O.K. Reszta bugów zostanie naprawiona wieczorem lub jutro. =)

Jeżeli klient Wam nie działa to musicie pobrać NET-Framework dla kompatybilnej pracy.

spierdalaj

Opublikowano

Naprawilibyście ten bug przez który nie można odpalić gry w Window Mode -_-

Opublikowano

Mówiłem, że forum będzie gotowe wieczorem. Narazie proszę nie pisać żadnych postów. Pozdrawiam.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@Uwaga serwer to zajebane gówno wiecie czemu ?

1. Tube ma eq z navi bierze spota z tysiecznikami i na hita padaja

2. spotkałem koło tego gm ...

3.merkon robi nas w huja znowu eq rozdaje

za wysoka sygnatura

Opublikowano
@Down

blackrose tym razem go swoim błyskotliwymi ripostami nie zgasisz naprawdę niektórzy z was zadziwiają mnie a to kiedyś rzadko się zdarzało teraz odkąd widzę jakie tu dzieci się zalęgły coraz częściej i niestety przykre to iż nie ma już starych prawdziwych graczy metka tylko pseudo gracze walczący o topke

Oczywiście że są.

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Uważacie iż gracze mają ekwipunek z navi, tak? Jesteście w błędzie... ten gracz Tubek został przez nas sprawdzony i nic nie wskazywało u niego navicatu.

Nasze postacie stały przy nim jak go sprawdzaliśmy, a więc nie ma co się dziwić. Poza tym nie olewamy Was pod żadnym pozorem!

Cały czas sprawdzamy bugi i wszystkie, które napotkamy zostaną usunięte przy restarcie i dodaniu nowego patcha nowych broni, itp.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ehh daronian może i staracie się usunąć bugi itp ale co z tego skoro daliście nam zupełnie inny server niż obiecywaliście więc te twoje starania na niewiele się teraz zdadzą najpierw dajcie server taki jaki miał być a nie marną imitacje tego co miało być

@Awaken

oczywiście są jeszcze prawdziwi gracze ale zostało ich już bardzo ale to bardzo niewielu co jest troszkę wkurzające ponieważ nie ma z kim grać a z dziećmi z problemami emocjonalnymi i psychicznymi gra jest wątpliwą przyjemnością

@potępiony

tak to każdy może o sobie powiedzieć musisz to pokazać że jesteś prawdziwym graczem a nie tylko osobą walczącą o topkę i np najlepsze eq lub skille

37579242820358245378.png

Opublikowano

Okay. Potraktowaliśmy to jako bete. Wyłapaliśmy dokładnie WSZYSTKIE błędy. Co do jednego. Startujemy na początku sierpnia. Dziękujemy.

Aha, jeszcze coś. Po tym starcie, oficjalnym będą obiecywane questy, animacje postaci i inne, o których pisaliśmy w zapowiedziach. Dzięki.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...