Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceria [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś wam strona się nie udała A dokłdnie chodzi mi O zabezpieczenia dno!! przedstawiam wam efekt mojej 5 minutowej pracy

Z rana dam Wersję Rozszyfrowaną (to trochę trwa)

hardcore : d jak to zrobiles?

mca.png
  • Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahhaha Ice gz ! ;D

Po co ten nie potrzebny spam?

zeby off topu nie było, wchodzę na serwer i naprawdę świetny!

Huja buja kurwa...wbiłem skilla na G(ku wchodzi tak co czwarte - piąte[ale jest 90 % hahaha])i wbijam silne z g1 na P ...i co się okazuje?Z g1 na g2 i widac jak jest 1 kamien skill na P .

Pozdrawiam kurwa zjebany team.

Jak Ci nie pasuje to nie graj na serwerze, bardzo proste. + Słownik ortograficzny nie boli!

53146734541361439534.png

Opublikowano

Cześć! Jak czytałam te wasze różne posty typu "serwer dennny i do dupy zawsze coś obiecając, team zje****" itd. To aż żal mi się was robi.

Czemu niby tak sądzicie? Znacie ich dokładnie? Nie! Więc ogarnijcie się trochę, człowiek zrobi tyle rzeczy napracuje się przy serwerze, a wy potem wyzywacie, a tak to w zapowiedzi plujecie się, że zagracie i będzie super, super i jeszcze raz super. A tu teraz narzekacie jak Bóg wie co.

Ktoś wspominał, że Zielarka nie działa, a to nie prawda działa ona. Wystarczy kliknąć Alt + PPM na nią i wszystko działa spokojnie.

Ode mnie jeszcze to, że serwer jest świetny i godny uwagi.

Dziękuję, BlackRose.

Chat serwera DiamondMt2:

http://xat.com/DiamondMt2PrivServ

mca.png

Opublikowano

podaj troche info na server ... jakies unikatowe dodatki ktore zacheca nas do grania tutaj. pzdr

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Daro to tak nie ma jeszcze klienta a mial byc i czy te forum na ktore przenosi strona to jest juz te glowne forum?

i dajcie licznik graczy na stronke!

daro odpisz mi na moje pytanie i propozycje!

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

Jeśli komuś patcher spatchował Metina, lecz nie możecie go uruchomić przez patcher wystarczy że...

Utworzymy plik Alceria.txt , wklejamy do pliku owy tekst

start metin2client.bin

następnie zapisujemy jako plik Alceria.bat, teraz Metina możemy uruchamiać poprzez owy plik który utworzyliśmy..

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

ten Vroy to jakas zalosna podroba i na dodatek widze no life ;d

dogonie go.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Chciałbym sobie pograć, ale ten Wasz luncher mi nie działa i nie mam jak grać, więc ile jeszcze mam czekać na tego jeb klienta...?

/Edit

W końcu client...

Opublikowano

Witajcie wszyscy tu obecni!

Chcielibyśmy w Wasze ręce oddać nowego clienta naszego serwera.

Wieczorem pojawi się nowy patcher, którym będzie trzeba zaktualizować clienta, aby widzieć nowy ekwpiunek.

Mamy nadzieję, że to dzieło przypadnie Wam do gustu.

Przenieś Mnie lub

http://alceria.pl/download/alceria_230710.exe

~Technik AlceriA

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie będzie pierścienia teleportacji, gdyż byłoby za łatwo - uwierzcie, że tak będzie lepiej i dla nas i dla Was.

Jak dojdziecie do około 65 lvl i zahaczycie o V2 to zobaczycie jak Wam kasa będzie lecieć - to samo w Red Lesie nie tylko.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie będzie pierścienia teleportacji, gdyż byłoby za łatwo - uwierzcie, że tak będzie lepiej i dla nas i dla Was.

Jak dojdziecie do około 65 lvl i zahaczycie o V2 to zobaczycie jak Wam kasa będzie lecieć - to samo w Red Lesie nie tylko.

Za łatwo? Panowie, miałbyć medium, liczyłem na jakieś 300% expa, a tu już takie lvle...a pierścien teleportu by tyle zmienił? To tylko udogodnienie dla nas graczy, co to za różnica czy ja pójdę na pieszo, czy wezmę teleport? Na jedno wychodzi, tylko czas stracę jedynie.

Edit:/ Nie działa mi Client wyskakuje : "The setup client is corrupted. Please obtain a new copy of the program."

Podczas próby instalacji...

8074.png
Opublikowano

No wiem, wiem prawde mówisz.

Odpowiedz mi na to "O i jest klient. A czy dobrze mnie uszy słyszały, są tutaj na każdy poziom od tego pierwszego - nowe bronie? A nie te podstawowe? Bo coś mi kolega mówił i nie wiem czy prawde."

Chat serwera DiamondMt2:

http://xat.com/DiamondMt2PrivServ

mca.png

Opublikowano

A czy dobrze mnie uszy słyszały, są tutaj na każdy poziom od tego pierwszego - nowe bronie? A nie te podstawowe? Bo coś mi kolega mówił i nie wiem czy prawde.

Nie. Występują bronie podstawowe do 75 lvlu włącznie, potem już tylko nowe bronie na 80, 105 i 115. Osiemdziesiątkę robi się z broni na 65 +9, 80+9 ulepsza się na 105 +0, a 105 +9 na 115 +0.

asdvj.png

Opublikowano

Hah, no zacznijcie witać typów z kamer mod, dzięki którym będąsię teleportować, bo szkoda czasu łazić przez całe mapy ^^

Lepiej dla Was (teamu) by było zrobić pierscien tp i z teleportem odrazu na expowiska (np. teleport do v2 na koniec i poczatek, na BO to przy czarnych orkach)

Patrz Spoiler

Jakby komuś nie działaał patcher to podaje serverinfo

Down:

http://www.multiupload.com/KGZS1HMXR7

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1ff8c1657d92526623cf0df66130f913c7e8df2d6b21086153e1581050d32caa-1311450782

Pong:

weswweswweswwesw

Serverinfo.py wklejamy do metina z metin2mod 2010sf

Do ConnectHelper dodajemy serwer z powyższym pongiem i odpalamy.

Cieszymy się grą ^^

Opublikowano

Ze sprawami co dodać, a co wyrzucić trzeba pisać z Merkonem, a nie ze mną - przykro mi.

Aby poprawnie pobrać, zainstalować i używać clienta potrzebny nam będzie NET-Framework

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiem tak, po samych problemach z patcherem już odechciało mi się grać. Mogliście napisać że trzeba metina 2k11. Mniejsza z tym. Patchuje się w chuj długo, na serwerze dużo śmieci na ziemi. Wygląd klienta (interfejsu) ZAJEBISTY. Bardzo mi się podoba, postarałeś się Merkon. Co do serwera, nie zagram SORY. Pograłem pół godziny i mi dwa razy zbugowało postać. Co nie zmienia faktu że nie polecam bo jest dużo urozmaiceń.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

- 6 Skill w pełni odbugowany i działający.

- Całkowicie nowe modele broni wykonane przez nas!

- Nowe zbroje

- Nowe wierzchowce

- Nowe akcesoria (buty, naszyjniki, bransoletki itd)

- 68 przez nas napisanych misji!

- 2 nowe NPC! samuraj)

- 2 nowe mapy drugie expowisko)

- Całkowicie nowe moby!

- Zmieniony drop z metinów i poszczególnych bossów

- Dodane nowe fryzury.

- Radio i stoper w grze!

JA PYTAM GDZIE TO JEST?

Ładna scieme walicie zeby ludzi zwabic a i taka mala rada prosze nie ufac w te all bronie na duze lvl skoro mam epika+9 na 80lvl i niemoge z niego zrobic zadnej broni wiecej wiec to jest pic na wode ;[] gowno zrobili przez ten caly czas

Opublikowano

Dzisiaj lub jutro będzie krótki resecik w celu usunięciu bugów i naprawy kilku rzeczy.

Zostaną także wprowadzone poprawne obrażenia broni na 80 lvl, pozostaje Wam czekać. =)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...