Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceria [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja wkleiłem do clienta xenoxa patcher niby działa wybieram postać ładuje się postać dochodzi do końca i widzę tylko jak jakieś osoby piszą na chacie i nic więcej ...

jeśli chcecie to macie link do root :

http://www.speedyshare.com/files/29547445/root.7z

Zbieram - !!!

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi mapa handlowa dziala wchodze i wychodze.

zrobcie cos ze stronka.

Serwer jest naprawde zajebisty tylko strone naprawcie.

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

Mi się spatchowało, mogę kliknąć już ikonę "start", ale gdy ją klikam, okienko znika i nic się nie dzieje...I tak wkoło.

Jinno - 4 ever.

Opublikowano

Jak narazie mi się nie podoba, speed'a mam aż 130 (buty wiatru 30 speeda, brak biżuterii.), kasa dropi masakrycznie w porównaniu z cenami (bony 100k - ok, przeżyje, ale reszta..), exp za szybki, na 30 lvl'u miałem 4kk, wybonowałem 1 item + kupiłem fms'a (kozak).

Zwój powrotu um - 5kk, ta na 35 lvlu miałem tyle, 10 rad pustelnika - 5kk, może na 60 będzie mnie stac na skilla na G.

Wyskakują mi jakieś chińskie misje, o dziwo gdy siedzę na koniu.

"Skomplikowany" quest na 40 (chyba) w którym trzeba zabic metiny 40-55 (ni pamiętam nawet jakie).

10kk bodzio - ta, jak będę miał stalkę to może na kilka/kilkadziesiąt będzie mnie stac, przy czym jara jak ..., z yy +7 (9 sztuk) zrobił mi 1 na +9.

W m2 nie można kupic potów, bo zostały umieszczone w nowym NPC którego tam nie ma, a u handlarki same itemy z is'u (zresztą widac na ss'ie).

Ogólnie na 1 widok to nie polecam serwa, jeśli nic się nie zmieni to ja odpadam.

Opublikowano
Czy jest mozliwosc zmienienia nicku jakiemuś "Vroy"'owi?

Który się pode mnie podszył?

Nie chce aby taki śmieć grał pod moim nickiem i psuł mi reputacje.

ahahaha ma mu zmienić nick bo ty tego chcesz? hahaha <dobre>

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

zakladam ze to ty sie podszywasz.

Nie chce spamowac w tym temacie.

Chce aby zmienil mu nick poniewaz gram na nim od 2 lat, mam wielu znajomych, wiele topek na serwerach i nie bedzie na nim grał jakiś kolega o zawyzonym ego.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Okej, już mi działa co należy. Patch ściągnął się w niecałe 4 minuty. Metek 2008 + pliki z DiamondMT2.

Wszystko działa, z jednym ale...Nie działa przycisk Ustawienia...I trzeba grać na jakiejś lipnej rozdzielczości, chciałem zmienić opcję w "config", ale to również nie dało żadnego efektu. Więc zamiast w 1280x960 jestem zmuszony grać na innych ustawieniach, które mi po prostu nie odpowiadają.

Po drugie - ceny! Proszę o zmiany, gdyż w takim razie każdy chcący zakupić potrzebne rzeczy jest zmuszony do ciągłego expa, szukania możliwości zarobku w celach zakupowych.

Jinno - 4 ever.

Opublikowano

Witajcie!

Czytamy wszystkie komentarze, prośby, żale użytkowników i już wiemy co jest nie tak.

Zostanie zwiększony drop yang - podwójnie lub nawet potrójnie, a drop śmieci, ulepszaczy zostanie usunięty!

Został już wykonany client, który aktualnie jest wrzucany - dziś w nocy, jutro rano powinniśmy go udostępnić.

Przepraszamy również za problemy związane z patcherem, ale tak jak napisałem... jest już gotowy client.

Zapraszajcie znajomych i cieszcie się grą, a niedługo zostanie to Wam odwdzięczone.

~Technik AlceriA

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mi ten patcher cały czas się zacina dojdzie do jakiegoś pliku i potem stoi. Mógłby ktoś wypakować tego patchera w pustym folderze i wrzucić pliki? byłbym bardzo wdzięczny

Opublikowano

Serwer jest stworzony dla graczy, którzy chcą tu zostać i zależy im... ekwipunek otrzymacie, gdy przeczytacie pierwszą "misję" po lewej stronie "Witaj na Alceri!"

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czytajcie moje wypowiedzi, a wszystkiego się dowiecie... aktualnie zwiększamy drop yang dwukrotnie lub nawet trzykrotnie.

Narzekacie na brak potów, itp, lecz to wina tego iż nie macie clienta, który udostępnimy najpóźniej jutro.

Za uniedogodnienia przepraszamy!

@Forum zostanie dodane na dniach, a kanały, profile społecznościowe, itp już niedługo.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...