Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.8.1] The Aether Mod - Wkońcu!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@

Wgrywasz na czystego minecraft'a bez zadnych innych modów? Moze sie gryza :)

Wgrywam na czystego ;>

Opublikowano

Ja mam tak samo jak kolega z góry .. Tylko że ja wgrywam ten mod + toomany items i też mam Saving Chunks ..Wgrywam modcraftem

Opublikowano

Też mam taki problem czarny ekran po saving chunks spróbuje bez modcrafta i powiem czy zadziała

UWAGA

Nie radze wgrywać przez ModCrafta, trzeba wgrać ręcznie bo inaczej będzie czarny ekran

arofaz umieść to w 1 poście

Pomogłem daj minusa -

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano
Też mam taki problem czarny ekran po saving chunks spróbuje bez modcrafta i powiem czy zadziała

UWAGA

Nie radze wgrywać przez ModCrafta, trzeba wgrać ręcznie bo inaczej będzie czarny ekran

arofaz umieść to w 1 poście

Bzdury :) Ja wgrywam przez ModCraft'a i smiga :)

gdzie dokładnie wklejamy Aerther mod do minecraft.jar czy gdzieś indziej?

Wypakowywujesz Aether Mod np na pulpit, bedziesz mial folder, wchodzisz w niego, i przenosisz wszystkie pliki do minecraft.jar, Niewiem czy nie trzeba dodac czegos do bin bo ja przez ModCraft'a wgrywam :)

@

Wgrywasz normalnie czy z ModCraftem?

ModCraft

Niewiem co moze byc zle, moze zla wersja MineCraft'a? Spróboj wgrać recznie :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Niewiem co moze byc zle, moze zla wersja MineCraft'a? Spróboj wgrać recznie :)

Wgrałem recznie i nadal to samo

Wersja minecrafta : 1.7.3

Opublikowano

Jak już tak nie działa to nie wiem wgrałem od nowa na czystego i ręcznie to działało a z modcraftem nie, a może przez to że wgrałem jakąś łatke czy coś pod aether mod coś jest w modcrafcie i może trzeba tego nie wgrywać

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Bardzo fajny mod wielki + dla ciebie tylko nie podoba mi się w nim 1 rzecz że jak spadnie w dół to cie tp do normalnego świata ale i tak pro

Opublikowano

@callo

Tak w modcraftcie nie wgrywaj tej łatki poniżej bo czarny ekran będzie ;). A tak bez niej działa bez zarzutu, można spokojnie instalować przez modcrafta.

Opublikowano

Mam wielki problem!

Wszystko działało a teraz jak zapisze w aetherze to potem jak chce wczytać jestem jakby pod ziemią ale z tego co widze na mapce to na mapce juz normalnej nie na aether. Co mam zrobić?!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Właśnie chyba będę musiał, ale to bedzie problem bo mam dużo modów... kurde bo tak w zapisach gry są dwa pliki odpowiedzialne za gre level.dat i aether.dat i chyba chodzi o to ze mc nie wczytuje tego 2 tylko ten 1...

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Mógłbyś dodać gotowego MC? Z too many items? bo mnie się nie udaje. gdybyśł mógł dodać to byłbym bardzo wdzięczny

Nie wspieramy Piractwa - Nikt wam nie da gotowca ;)

@edit

1 Post zaaktualizowany

6ydVTxs.jpg

Opublikowano
Nie wspieramy Piractwa - Nikt wam nie da gotowca wink.gif

Genialne... Forum powstało z myślą o cheatach, ale przecież "nie wspieramy piractwa".

Opublikowano

@Up Radze poczytać regulamin ;).

Co do moda nawet fajny, można się nieźle pobawić. Jest bardzo rozbudowany co na kilka godzin rozrywki powinno starczyć, jeśli oczywiście gra się bez cheatów ;d

Opublikowano

Mod wręcz zajebisty ale ma błędy np wcześniej wspomiane spawnowanie mobów co znacząco przeszkadza w grze.

Oczywiście +.

Jeżeli ktoś chce gotowca niech napisze do mnie na gadu postaram się pomóc.

gg: 2647692

minecraftus.png18706.png

„Spójrz Młody Anarchisto Rozpierdala Się Wszystko”

Opublikowano

Incubator służy do wykluwania jaj Moe, na których można potem latać ;D Napędzany jest ambrosium torch. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...