Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.8.1] The Aether Mod - Wkońcu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dajcie gotowy plik minecraft.jar bo jestem nie ogarnięty ten kto da go na pw dam limit +/ów i 5

Ja jak i Forum nie wspieramy piractwa. Rób przez sposób łatwiejszy - ModCraft, wytlumaczone jest w 1 poscie.

6ydVTxs.jpg

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jak i Forum nie wspieramy piractwa. Rób przez sposób łatwiejszy - ModCraft, wytlumaczone jest w 1 poscie.

ja tez chcem gotowy plik minecraft.jar bo mam problem z instalacja net framework 4 i niemam jak odpalic modcrafta a jak robie bez to crashuje mi mc

Opublikowano

@up

Nie rozumiesz ze nikt Ci nie poda linku do gotowego minecraft.jar poniewaz jest to piractwo?

@add

Dodałem Tutorial jak tworzyć portal, zachęcam do czytania!

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

@up

Nie rozumiesz ze nikt Ci nie poda linku do gotowego minecraft.jar poniewaz jest to piractwo?

@add

Dodałem Tutorial jak tworzyć portal, zachęcam do czytania!

czemu piractwo???

jak ma sie orginalnego to chyba nie jest piractwo

Opublikowano

Szczerze mówiąc mi nie działa.

Robiłem na dwa sposoby jak mówił pan od @topic'a

Ktj9d.png

Chcesz daj beznazwy22i.png jak nie to nie. Ale wejdz tu !

www.pajacyk.pl

Opublikowano

Co ty pierdzielisz, forum cheaterskie i piractwa nie popieraja..

Opublikowano

@UP REGULAMIN się czyta.

Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:

wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

Opublikowano
Szczerze mówiąc mi nie działa.

Robiłem na dwa sposoby jak mówił pan od @topic'a

Probowałeś na swiezym MineCrafcie?

@off

Co ty pierdzielisz, forum cheaterskie i piractwa nie popieraja..

Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:

wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

<Fuck Yea>

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny mod , lecz za uja nie mogę wgrać , jeżeli jest ktoś taki dobry i może mi upnąć pliczek "minecraft.jar" to bardzo proszę. :unsure:

Pozdrawiam . Peace! <3

EDIT :

Dałem rade, mod jest zejebisty ;)

Pozdrawiam :) +

Opublikowano

Kolejna ciekawostka :)

A więc znalazłem dziwna okrągła wyspę porośnięta złotymi drzewami:

G0Jiu.png

A w środku znajduje się złoty stwór, którego nie można niczym zabic...(zalałem go wodą bo myślałem że to coś da :D):

a2Ysk.png

Opublikowano

Wytłumaczcie ktoś jak to wgrać bo ja mam czarny ekran. Robię tak że wszystko wrzucam do Minecrafta jar

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

@up

Usuwasz META-inf ?, wgrywasz potrzebne mody?

@Edit

Ciekawostke dodam jak bd mial czas.

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Na 100% robisz coś źle, wgrywasz, usuwasz albo masz złą wersje MineCraft'a

Próboj przez ModCraft'a

ta aplikacja nie popełni błędu

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Instalowałeś wszystko co potrzebne? Net Framework itp?

Czytaj w temacie ModCraft

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Gdy pokonamy Anioła w walca (nie atakuje na peaceful) dostajemy medal zwycięzcy.

Opublikowano

ok już ściągnąłem tego mod crafta, zainstalowałem net framework 4, dałem aktualizację i teraz mam tylko jedno pytanko, gdzie znajduje się ten mod? bo szukam i nie moge znaleźć

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

Instalujesz potrzebne mody, AudioMod, ModLoader i ShockAhPI ktore znajduja sie w Required Mods

a Aether jest w New Content, powinien byc na 1 miejscu lub nizej, ma dopisek [uPDATE]

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Ok dzięki wkońcu ściąganie różnych plików się opłaciło! :D Mod super 10/10 to najlepszy mod jaki kiedykolwiek widziałem! Wielki + dla Ciebie

Lubie To

fw821y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...