Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.8.1] The Aether Mod - Wkońcu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Nie mogę stworzyć portalu do Aetheru. Specjalnie ściągnąłem TMI i zespawnowalem sobie portal.Wszedłem do niego wszystko działa, cały aether itd. Tylko że ja tworze z glowstona portal i zalewam go wodą to się wylewa.

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zalewam dolny klocek. Chciałbym uczciwie stworzyć portal, a nie na cheatach ;/ AA, dodam że mod instalowany przez Modcrafta.

Opublikowano

Victory Medals are items which can be obtained by defeating Valkyries, protectors of the Silver Dungeon. They are used to prove your skills in fighting to the Silver boss.

Hmm nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale przetłumaczyłem to tak:

Medale Zwycięstwa mogą zostać zdobyte poprzez niszczenie Walkirii, obrończyń Srebrnych lochów. Są one używane do udowadniania twoich umiejętności w walce z Srebrnym bossem.

Nie wiem o co chodzi ;p

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.

Opublikowano

Sprawa z Valkyrie (aniołami) wygląda tak:

Znajdujesz świątynię taką latającą. W środku zabijasz anioły (na poziomie easy albo trudniejszym) i zbierasz z nich 10 medali. Teraz w świątyni szukasz schodów do góry, a potem, w innej komnacie drugich schodów. Gdy już jesteś na samej górze to szukasz innych schodów które odrazu prowadzą 2x w dół. Gadasz z tym aniołem ze złotym mieczem i z nim walczysz. Wypada z niego klucz którym otworzysz skrzynkę która pojawi się gdzieś tam. Polecam do wszytskiego komendy instantkill.

@edit

Gdy kopiemy narzędziami ze Skyroot to wypada po dwa minerału np. Ambrosia, kamień, dirt, Skyroot Log

Opublikowano

Pisałem w pierwszym poście zeby zrobić Backup (argh -.-'') Teraz to usun minecraft.jar, zrób Force Update i wklej TheAether przez ModCraft'a lub bez

USUN META-INF!

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

wiem ze rtzeba usuwac meta inf . kopie zapasowa zawsze robie wgram to sobie na nowym pliczku pewnie a dziala a nastepnie wgram nie ktore modow ktore uzywalem

potem dam edit czy dziala

@edit

nie działa czysty minecrafft jar z twoja pacczka i modem nie działa

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Musisz robić coś zle ;) nie możliwe zeby nie działało

Mozliwe ze masz inna wersje MineCraft'a

Próboj przez ModCraft

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

ModCraft mi nie dziala sprawdza polaczenie potem pokazuje ze nie moze sie polaczyc program sie wylacza :(

inna wersje minecrafta? yy? wiekszosc modów mi działa ^^ i mam 1.7.3 wersje

@edit.

@down

4gb ram . procek 2x 2.93ghz ? grafika 1gb..

to nie wina komputera spróbuje potem od nowa zainstalować wgl minecrafta ,bo mam syf trochę i moze coś zakłoca działanie tego moda

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

To nie wiem :)

Moze twoj komputer jest za słaby na Aether? ( nawet nie podawaj procesora, ram itp bo nawet na to nie spojrze )

pobierz najnowsza wersje modcraft'a i próboj odpalic az zadziala

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Ktoś wie czy jeżeli w Aetherze zniszczę stary portal i zbuduje nowy to będę sie teleportować w tym nowym?

Opublikowano

Ktoś wie czy jeżeli w Aetherze zniszczę stary portal i zbuduje nowy to będę sie teleportować w tym nowym?

Sry za double myslelem ze nie wyslalo poprzedniego

Opublikowano

A ja mam problem...

otóż sam minecraft mi dziala menu glowne itd.

Ale jak robie nowa mape to stopuje na Saving Chunks a po Saving chunks czarny ekran ;/

Opublikowano

@up

Nie popieramy piractwa więc nikt nie poda Ci linku do minecraft'a

Próboj a sie nauczysz :) to nie takie trudne :)

@

A ja mam problem...

otóż sam minecraft mi dziala menu glowne itd.

Ale jak robie nowa mape to stopuje na Saving Chunks a po Saving chunks czarny ekran ;/

Wgrywasz na czystego minecraft'a bez zadnych innych modów? Moze sie gryza :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

mi sie minecraft crashuje po tym wszystkim nie wiem co zrobic jak otworze aether mod sa tylko 2 foldery i mam je przeniesc czy otworzyc je i pliki z nich? nie rozumiem prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...