Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erathia [DEDYK]

Kursant9o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

widać też twoją ortografie piszę się w ogóle a nie "wogóle" GZ twojej ortografji

a co do up2 to wcale nie stwierdzilam palancie ze dropia szkaty i z nich stalki czytaj imbecylu ze zrozumieniem ze sa wakacje nie powinno miec to znaczenia

jak sie czytac nie potrafi to juz twoja sprawa idioto

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To po chuj sie czepiasz ?

"TaczaHonoru - z ripka nie lataja szkaty .Powinny.

Dla twojej swiadomosci - wiem, gdzie sa "

Co za tepak z ciebie. Juz sie nie wymiguj. Poza tym kurwa zacznij uzywac kropki bo ciezko sie to czyta.

Po drugie cwelu miej chociaz odrobine szacunku i nie najezdzaj na czyichs rodzicow.

Wspolczuje twoim kolegom, kolezankom - jestes pojebana:)

Opublikowano

Żaden z was nie potrafi wkleić do cytatu więc patrzcie 1 na siebie co piszecie a potem upominajcie innych.

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

o 20:00 jest zapowiedziany OX. Uwazam, ze jezeli admin nie wbije przed 20;00 lub nie da znac to server cya;-)

zobaczymy. Mi sie wydaje, ze znowu z hostingiem problem.

Opublikowano

Niestety rozczaruję was oboje jesteście prostakami i chamami które świecą swoją inteligencją jak wy w tym przypadku, normalnie mi was żal ...

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Priv totalnie robiony dla ISu , w ogóle nie przejmują się graczami , jeżeli zbuguje wam postać to już sobie nie pograć. cytaty Adama moderatora forum Erathia : .

co 1-2 godziny jest taki reset taki problemów .
Poradnik może być trochę mało ale ujdzie .
W Kliencie nic nie zmieniamy , może coś ci się źle pobrało , albo po prostu pliki nie z chodzą się z systemem .
A gdy ktoś zgłośł żę nie dropią szkaty z ripa on odpowiedział na to tak :
Może nie zasługujesz na szkate .
Adamku ile masz latek 13-14 ? Pozdrawiam Administrację tego Serwera ;*
Opublikowano

Serwer i stronka off ... hmm?

Serwer "był" fajny dopóki nie wprowadzili tego dropu... może i dobrze ale nie tak duży powinien być , że co 5 min. dropi stalka itp.. ;/

niemiecki dozo itp... ogólnie to serwer fajny ale teraz to jest 4fun z expem medium ;/

Opublikowano

niech cofnie ten drop stalek bo zepsul serwer jak cofnie to zagram tez my musial cofnac wszystko bo w 30 minut wbilem od 61lvl do 73 wiec bez sensu teraz lepiej bylo wczesniej i duzo ludzi sie zemna zgodzi pewnie

sygna.png

Opublikowano

Rozwaliliście serwer śpiewająco.

Miał być Hard a co wyszło? Syf. Nie wiem po co zrobiliście drop zatrutych, stalek i innych dobrych itemów w ilościach większych niż na Easy serwerach.

Po 2 godzinach od konserwacji 90% graczy biegało w stalkach i zatrutych +9.

Nikomu nie polecam serwera!

sugna70kz.png

Opublikowano
serw ogulnie spoko

team DUZY - (MINUS) dzieci lataja na modzie i nie wiadomo z czym jeszcze

do teamu

banujcie takie kaleki ktore bez wspomagaczy ne potrafia grac

Proszę Cię nie używaj słów których nie rozumiesz(ogulnie)

Zajmij się swoją ortografią może.

(kaleko)

Ciebie powinni zbanować za taką głupotę.

Jak mnie takie dzieci wkurwiają ...

629a38acece99498658aec5ad4bf339d.gif
Opublikowano

Co do prezki 10/10, odrazu przyciągnęła moją uwagę. Grając jakieś 30 min. moge stwierdzić, że narazie lepszego polskiego privka nie było... Zobaczy się jeszcze jak będzie większy lvl. Narzie nie spotkałem żadnego kid'a, tylko mam nadzieje, że będzie więcej graczy, bo serwer naprawde na to zasługuje.

@Edit kupie każdą ilość KU dla surki WP pisać w grze pod nick: ViFlexx

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...