Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erathia [DEDYK]

Kursant9o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AYoshaa zapłacił za serwa to może sobie robić nawet jakby miał być cały czas off i nic ci do tego nie pasuje nie graj. Ja tam poczekam a miło by było jakby się ktoś z teamu wypowiedział jakie są przyczyny przerwy

ahrimaniatime.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie, strona hostingowa nie działa - więc nic nie możemy zrobić.. Dzisiaj już dostałem od nich informację na temat burzy jakie przechodzą przez ich miasto - jeżeli przerwa będzie dłuższa, w ramach rekompensaty zwiększymy raty. Sam jestem wkurzony, bo robiłem wszystko, czekałem na ten dzień, gdy serwer ujrzy światło dzienne i gracze będą mogli grać i cieszyć się ze swoich osiągnięć.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam i proszę o zrozumienie.

Opublikowano

Już offf ????? słuchaj nie potrafisz zrobić serva to go nie rób ;p proste a jeśli sie na tym znasz to ogarnij system i lepiej opuźnij start niz masz wyłączać co 15 min !!!!!

Dziękuje tyle na ten temat

wydawał sie good serv a jaki jest to nie chce dokładnie opisywać !!!!!

Ziomek nie pogrążaj sie serwer jest dobry jak dla mnie ale widocznie coś sie popsuło ,a ty juz sapiesz jak dzieciak jakiś jak ci sie nudzi to idz na tą swoją bajeczke ;] ..!!

Opublikowano

Zamknijcie te pierdolone pomyjoki i wypierdalać jak się nie podoba skurwysyny. Nic tylko narzekać potraficie jebane dzieciaki neo, zajmijcie się czymś a nie tylko siedzieć i płakać na forum, przyjebani jacyś kurwa jesteście czy co ? @edit, już wszystko działa jebane obszczymury.

Opublikowano

SuramMroku po samym nicku na forum wnioskuje ze jesteś dzieciną ale pomijam ten fakt i powiem więcej słuchaj jeśli ma robić tak jak ty NIECH NIE WSTAWIA NA TAK OBROTNE I ZNANE FORUM !!!

A po 2 brak wypowiedzi jednego z załozycieli serva ???? nie rozumiem powinna być jakaś wypowiedź i ogarniecie sytuacji

Okleślić sie wyraźnie i wszystko jasne

son-goku_ssj2.jpg

C_O_R_D - S25 - 87LVL - JINNO (niestety off)

Opublikowano

Od 9 rano lagi jak na serwerach hamachi, albo i jeszcze gorzej... sztabki można dropić z psów na wysokim lvl, więcej bugów jeszcze znalazłem...

Nie wspomnę, że po wylogowaniu, nie zalogujesz już się.

Opublikowano

Teraz to już chyba dedyków się nie opłaca robić za dużo tego !

Prezka +

Ale nie zagram ... ;/

jestersplash2.jpg

Opublikowano

A ja mam taki problem że jak wpisze ID i dam enter to wyskakuje czarny ekran z myszką i nic sie nie dzieje

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Dziwne jest to..,że jak wpisuje byle jakie złe pasy to pisze Nieprawidłowa nazwa...

a jak wpisuje dobre to robi się czarny ekran i Wyloguje to wybierania Chanela..

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Z tej strony [GM]Leoks. Nie możecie wbić na serwer ponieważ firma hostingowa ma serwery w Polsce i ze względu na warunki pogodowe mają problemy. Pozdrawiam.

warcraft.jpg

banner3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...