Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erathia [DEDYK]

Kursant9o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorąco polecam serwer. Wspaniała administracja interesujaca sie graczami i świetna atmosfera. Gra świetnie wyważona pod wzgędem dropu,yang,exp. Wiele udoskonaleń.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Niedawajcie więkżego expa to nie 4fun ze raty 400% dzieciaki jak wam sie niepodoba to co jest to spier a nie ..... nikt was na siłe nietrzyma.

Pisze ci na stronie głównej server off przerwa techniczna w ciagu godz zrobią tak pisze .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Erathia to Afterlifemt2 ??? bo się pogubiłem

Chce sobie zagrać na afterlifemt2 (chociaż było całe pobugowane a team nic nie potrafił naprawic)dlatego dałem sobie przerwe na razie z serwerm serwer off i wchodzę na stronę http://www.afterlifemt2.com i przekierowuje mnie na http://erathia.eu/

Nawet GA krzychu z afterlife w opisie ma link do tego serwa ... o co kaman?

@1000 post

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

@ UP bo to jest AfterLife, po resecie i zmianie nazwy:D

Nawet w launcherze, jest tak:

Zostaniesz połaczony, proszę czekać

Jesteś połączony

Zostałeś zalogowany na AfterLifeMT2

Opublikowano

ile ta konserwacja potrwa wie ktos ? :]

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

z tym się nie zgodzę jeszcze nie widziałem żeby komuś dropła ani mi nie dropło ani kolegom:>

Bo najwidoczniej nie wiesz z czego dropić . ;]

Opublikowano

TaczaHonoru - z ripka nie lataja szkaty .Powinny.

Dla twojej swiadomosci - wiem, gdzie sa

BUHAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!

wlasnie o takich "pro graczach" chcialam powiedziec:P

Opublikowano

Po pierwsze tepaku "wogole" pisze sie przez u zamkniete. Po drugie chcialbym cie zobaczyc. Ciekawe czy na rl tez jestes taki wygadany "nieudaczniku". Dla ciebie: gralem na 2 privach ;-)

edit:

patrze na twoje posty.. Nie za duzo oceniasz publikacji i zapowiedzi ? To z toba cos jest "malolacie" zakopanym w privach.

Po drugie nie pisz do mnie bo jestes tepakiem. Patrze na twoje posty to co chwile cos hejtujesz. To jest zalosne, ten jest "pajacyk". Skoncz szczylu.

Opublikowano

UP ze jestes zidiocialym malolatem ktory poza byle privkami nie widzi zycia to juz twoja sprawa

patafianie tak mow do rodzicow jak ich wogule masz nieudaczniku:P

Na tym serwerze nie lootają szkaty z ripa, więc jak nie wiesz to się nie odzywaj. Sądząc po Twoim zachowaniu wnioskuję że masz max 12 lat.

Zrobiłeś z siebie debila, więc teraz nie zasłaniaj się jakimś marnym pisaniem o życiu. To co on robi prywatnie to tylko i wyłącznie jego sprawa...

sugna70kz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...