Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za Dużo Ramu Zużywa Ci Silkroad ?

lewos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie że słabe łącze bo dochodzi mi do końca pasek zazwyczaj jest długo i pokazuje sie że sam w ht stoje i dc albo dochodzi do końca i zacinka a wiec to nie przez neta

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
nie że słabe łącze bo dochodzi mi do końca pasek zazwyczaj jest długo i pokazuje sie że sam w ht stoje i dc albo dochodzi do końca i zacinka a wiec to nie przez neta

Bo komp albo/i net ci nei wyrabiają w ht bo przeciez musi załadować nagle tyle tekstur ( boty stalle itp)

76561198001815076.png
Opublikowano

Wystarczy mieć uruchomionego silka przez loader (testosteron) i na czacie wpisac /min silkroad ci sie minimalizuje i o wiele wiele mniej zużywa (bardzo mi to pomogło).(daje wtedy postać na taxi albo stall)

Admin Cienia
Opublikowano
Witam. Nod3 wykryl mi Wirusa i niepozwala mi sciagnac co zrobic;/???

Nob32 to największy syf z antywirów jaki może być, usuń go i pobierz coś innego.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dla ludzi , ktorzy nei wchodza na 18+ , nie sciagaja podejrzanuch plikow i nei wchodza na nieznane zagraniczne stronki nie polecam zadnego antywira . Sciagnij sobie Ad-ware i skanuj co jakis czas . Jezeli chodzi o ochrone 24/7 to zainstaluj Kasperskiego wersje testową . Avast tez jest dobry ale za jakis czas robi sie shitowy troche .

20358.gif
Opublikowano

ale jak używasz bota to też troszke zmula

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

gaara ja tez mam noda32 a wykrywa ci wirusa iniepozwala ci sciagnac;//?? tez mam 756 i czy 2 silki ci pojda??

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

skąd pełną wersje wygasła mi wersja testowa i nie wiem co zrobić a to co pisze żeby mieć full wersje nie działa na tej stronie czegoś takiego nie ma .

Proszę o szybką odpowiedz albo najlepiej linka z pełną wersją tego programu. Z góry dzięki.

PoWerDiamonD.pngHoIIow_Man.pngForce_Of_Sun.pngSzarlej.png
Opublikowano

Hehe mialem to przez dlugi czas, ogolnie ponad 5000 GB ramu mi odzyskalo :P (ale czy na prawde odzyskalo czy tylko tak pisalo tego nikt nie wie :D)

@DOWN

Ja wiem ze to jest suma :P

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano

TO jest po prostu suma tego co zwolniło, zamiast miętoszenia plików w pamięci ram, ten program zrzuca je na dysk. ;)

Mnie tam już odzyskało prawie 16.000gb ramu. :P

Opublikowano

No ladnie dziala ale niszczy rocesy. Niektore wartosci programow zabardzo zmienia (np photoshop) co spowalnia prace kompa i chwile potrwa zanim (photoshop) "najdzie sie spowrotem";];]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

czemu mi link nie działa ?? przyda mi sie ten program bo strasznie mi silk zamula w miescie ??

@EDIT

ok już mam program kozak chodzi elegancja francia :} ale zobaczę jak wejdzie mi do silka he

Opublikowano

Mam problem z tym Speed-X....

Jak zainstaluje i później chcę włączyć go po zainstalowaniu to mi się wyświetla że jest nie za instalowane ale jest na komputerze.... Proszę o pomoc

Admin Cienia
Opublikowano
Mam problem z tym Speed-X....

Jak zainstaluje i później chcę włączyć go po zainstalowaniu to mi się wyświetla że jest nie za instalowane ale jest na komputerze.... Proszę o pomoc

Więc usuń, i zainstaluj ponownie.

Admin Cienia
Opublikowano
Jak instaluje od nowa to ciągle to samo się pokazuje....

Usuń, przeczyść kompca ccleaner'em, zainstaluj i jeśli dalej wyskoczy daj screena.

Opublikowano

no bo tak ci oproznil ram ze za duzo na procesor spadlo i troche go powiesilo;]

Tak niestety jest oczyszczasz ram cierpi procek i odwrotnie;]

PostalDude - Iris - 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...