Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za Dużo Ramu Zużywa Ci Silkroad ?

lewos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miii jak wbijam na ssro to właczamm 4 silki i one zuzywaja ponad 1 gb ramu jak ja mam tyle a jak wbije i gram na jednym to uzywa około 800-900mb mi program chyba nie działa chociaz przez jakies 4 dni odzyskał 94 gb ramu da sie cos z tym zrobic??

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ten program to jest fake nic nie robi tylko wyłącza niektore procesy. Kiedys go uzywałem i jakos nic nie pomagało.

Własnie widac jak go używałes >.<.

W moim przydadku ledwo można było odpalić 2 silki (musialem dać 800x600) a teraz na lajcie mi sie wlączaja 3 na 1024x724 (czy jakoś tak) ; >

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano
Ten program to jest fake nic nie robi tylko wyłącza niektore procesy. Kiedys go uzywałem i jakos nic nie pomagało.

Żaden fake, działa świetnie, odpalałem normalnie 5 silkow 1024x768 a teraz z tym programem mogę nawet 7/8

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

własnie te zyzycie procka to ja mam jakies 1300/2461 jak wbijam na 4 sro a jak wbije to zyzycie procesora 100 % przewaznie ale tak nie tnie mnie

Opublikowano

Program super. U mnie dziala bdb . Jak zawsze 4 silki to max to teraz 7 bez problemow leci.. 5* odemnie

Ale lipa. Przy SP2 dzialal mi normalnie ale przy SP3 sypie windowsa. Nie polecam.

PostalDude - Iris - 90

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano
Program super. U mnie dziala bdb . Jak zawsze 4 silki to max to teraz 7 bez problemow leci.. 5* odemnie

Ale lipa. Przy SP2 dzialal mi normalnie ale przy SP3 sypie windowsa. Nie polecam.

Powiedź co konkretnie się sypie? Na mojej byłej stacji roboczej z sp3 było wporządku. :)

Opublikowano

to nie zalezy od kompa slabitki komp wystarczy na 2 silki to zalezy od netaa.... silk potrzebuje wiekszego transferuu.... pomyslcie o zmianie neta a nie kompa i jakis ulepszaczy ... a potem sie dziwicie ze wchodzicie na postac i jest pusta.... bez itemow <hack>i po koncie

HATE LOGING :(:s

Opublikowano

@up

Ten program jest sprawdzony i działa w 100%... Mi teraz silki szybciej się włączają, kiedyś używałem tego programu i też mi pomagał. Polecam!!

PS. Skończcie ten spam, czy bezpieczny, czy nie i czy pomaga, czy nie!!

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

@UP:Pewnie nie wygenerowałeś key'a .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Mi to nie działa zrobiłem wszystko dobrze i dalej tak samo mam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Admin Cienia
Opublikowano
Jak zrobić zeby NOD32 nie wykrywal go jako wirusa??

Aby nie wykrywał osuń tego złoma i pobierz coś co można nazwać antywirem. ;)

Opublikowano
Aby nie wykrywał osuń tego złoma i pobierz coś co można nazwać antywirem. ;)

To jaki według ciebie jest najlepszy antywirus??

Opublikowano
h t t p://www.darmoweprogramy.org/30/RAM-Medic

Polecam ten program ;)

W CODE LINKI BEZ SPACJI !!! LUDZIE ULATWIAJCIE SOBIE ZYCIE !!!!

KUR** SOry za dubla

PostalDude - Iris - 90

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki za archeologie ale program dziala ladnie wiec nie wiem co niektorzy chca od tego progsa ?? mam dwa kompy jeden dobry full wypas nie potrzebuje tego a drugi stoi czasem go odpale (taki do pracy) bo duzy dysk i ma 256 RAM a teraz duzo odzyskuje i chodzi nawet dobrze :D

-

Opublikowano

Ściągnąłem to i rzeczywiście początkowo miałem wrażenie, że to pomaga (być może tak jest), natomiast po paru minutach komp zaczął strasznie mulić i ogarnął się ponownie dopiero po zamknięciu tegoż "cudownego" programu. Ogólnie to raczej wam nie pomoże w "przyspieszeniu" działania waszego PC-ta.

Opublikowano

Każdemu w jakiś inny sposób działa, jednym działa innym nie, w moim wypadku nie widziałem różnicy , przed włączeniem jak i po włączeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...