Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za Dużo Ramu Zużywa Ci Silkroad ?

lewos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda ze tak duzo wazy ten programik,jutro sciagne i napisze jak mi dziala :D

@edit

omg,zle przeczytalem myslalem ze wazy 98mb xD

A co do programu do odczuwam lekka różnice ^^.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten program gowno daje... lepiej go usunąć , a jezeli ci multi komp to radze zainstalować anty-vira (NOD32, KIS2010) avasta nie polecam :P, format , albo kupienie lepszego sprzętu :)

userbar808467.gif
Opublikowano
Skoncz juz . Jak nie chcesz korzystac z tego forum to poprostu odejdz i nie wracaj . Twoje zachowanie jest na poziomie 10 latka .

On juz tak ma bana.

@Toppic

Wam moze nie pomaga a umnie widać efekty ;s

76561198001815076.png
Opublikowano
Ten program gowno daje... lepiej go usunąć , a jezeli ci multi komp to radze zainstalować anty-vira (NOD32, KIS2010) avasta nie polecam :P, format , albo kupienie lepszego sprzętu :)

Ty noda nazywasz antyvirem>??:PPP

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

jak dla mnie to scierwo... dalem to na pc to jeszcze bardziej mi go zmulilo i wgl :/// eeee nie to odpada :/

//Za Duża Sygna

Opublikowano
jak dla mnie to scierwo... dalem to na pc to jeszcze bardziej mi go zmulilo i wgl :/// eeee nie to odpada :/

kazdy crac musi miec w sobie virusa , jak raz mialem tak jak mi taki ziomek dal tbota to w ogole nie moglem zainstalowac bo tez mial vira wiec tak musi byc widocznie :)

Ach Ten Andy!
Opublikowano
kazdy crac musi miec w sobie virusa , jak raz mialem tak jak mi taki ziomek dal tbota to w ogole nie moglem zainstalowac bo tez mial vira wiec tak musi byc widocznie :)

co ty gadasz w ogole jak widocznie tak musi byc wytlumacze ci to w prosty sposob ktos kto tworzy taki program wrzuca w niego trojana nie dlatego ze tak musi byc tylko dlatego zeby miec podglad na to co robisz jezeli ktos jest slabym hakerem nie zrobi ci nic zlego bo poprostu nie umie ale jezeli ktos naprawde zana sie na informatyce to zycze ci powodzenia jezeli korzystasz z banku internetowego robisz przelewy lub inne rzeczy. Hakerow mozna podzielic na rozne grupy

1 bedzie tylko ciekawy co robisz a inny bedzie chcial cie okrasc lub psuc ci kompa dla zabawy

P.S jak ty to ujales tak musi byc ten wirus zeby dzialal program pomysl sobie ze sciagasz taki program z wirusem i robisz przelewy nie jestes 1 osoba ktora takowy program posiada jezeli haker jest naprawde dobry to majac bez obrazy 1000 takich glupkow ktorzy kozystaja z banku internetowego taki koles moze bez karnie na swoje konto przelewa minimalne kwoty tak ze nawet jak ci zniknie 2 zl z konta nie zorientujesz sie ze ci zniiknelo 2 zl a pomnuz 2zl razy 1000

gdybys interesowal co dzieje sie na swiecie a nie tylko gry to bys wiedzial albo slyszal o wpadce bardzo groznego hakera kilka lat temu ktory okradl w taki sposob miliony dolarow fakt iz baki maja swoje dodatkowe zabezpieczenia dla dobrego hakera nie jest ono problemem.

PRZEPRASZAM ZA SPAM ALE IRYTUJA MNIE TAKIE WYPOWIEDZI pozdro

Opublikowano

Takich hakerow o ktoryh mowisz jest w polsce tylu ze na palcach rak sie zmieszcza bez problemu . Po dostaniu sie juz na konto ofiary ominac bankowe tokeny zajmuje kilka dni roboty i bardzo niewielu ludzi to potrafi.

Do tych programow wcale nie sa wrzucane trojany tylko pomyslcie logicznie. Platny program i zeby dzialal za free cos musi w niego "wejsc" i rozpracowac prawda?? Dla tego AV wykrywaja to jak wirusu. Tak samo z THEMIDA jest do tego zeby zabezpieczyc kod programu a kazdy AV wykrywa to jako masakrycznego wira....

A co do programow z tematu to przetestowalem w tym tyg ok 20 i wniosek jest prosty... Optymalizujac(oczyszczajac ram) program ten strasznie przeciaza procka , w niekturych przypadkach podczas oczyszczania procek osiaga

ponad 70 (u mnie na chlodzeniu ZALMANA) stopni a zuzycie osiaga 100% tak wiec zyskujemy pamiec a zapychamy proca.

Z tych co testowalem najbardziej spodobal mi sie calkowicie czysty "free RAM Optimizer" ( ogolnie dostepny na necie).

Prosty w obsludze , stabilny ale tez zapycha pamiec i proca podczas czyszczenia tyle ze sami ustalamy ile nam potrzeba RAM-u.

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
Mam pytanko pomoże mi to w odpaleniu 2 silków jeśli mam p4 3,06 ghz 512 mb ram , gf 6200 256 mb

Troche mało ramu masz, mam identyczną karte graficzna procek AMD Athlon 2.0 1gb ramu i dzieki temu programowi moge odpalić 2 silki bez laggów

3 z laggami a przedtem 2 to juz byłą tragedia xD

76561198001815076.png
Opublikowano

na 512 nie odpalisz 2 silkow nie ma takie mocy;] Chyba ze odpalisz pierwszego i przejdziesz w clientless;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

ja wam powiem ze nie wierzcie w te bzdury...nie moze cos zabierac ..jesli co jakas dana czesc pamieci zuzywa...od tego programu...zamulil mi sie komputer i gorzej sie grzall... zrobilem formata... bo balem sie ze popale kondensatory... procek sie zacznie podtapiac co wiarze sie ze zniszczeniem kompletniee kompa...po wrzuconym sys... wszystko gra... teraz jestt wmiare cieply a nie goracy ze nie mozna bylo go dotknac

HATE LOGING :(:s

Opublikowano

Mam 3 pytanka: 1.Jak tego czegos uzywac???? 2. Czy Niema Wirusów , ani czego co zmuli mi kompa??? 3. Czy podja mi 2 silki przy 756 Ram . Prosze o odpowiedz dam 5

Opublikowano

Tego pierwszego programu bardzo prosto .. odalasz i tyle on czysci ram.. Wirow nie ma a jak wykrywa to sa bezpieczne.. raczej nie pojda 2 silki a jesli odpalis zbedzie strasznie scinac grafe

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

a ja skolei mam takie pytanie na srokingu mam czasami dc w tp (512ram 1,4 ghz) i czy jak to zainstaluje nie będzie dc czy tylko kompa zmuli????

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
CZY TU SA WIRUSY??? PROSZE O POMOC

jeżeli crack ma virusa to znaczy że nie ma on go tylko firmy antyvirusowe są przeciw piractwu i craki interpretowane są jako virusy

A i ten program nie zmniejsza wykorzystania RAM w Silkroad tylko zmniejsza wykorzystanie RAm przez Windows i nie potrzebne programy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...