Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zobacz jakie jedzenie dostajemy :(

Flash3r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co sobie myslisz ze jak na farmie normalny farmer choduje sobie 10 swinek daje im codziennie normalne jedzenie przez 10 lat chowa je potem uspi i dopiero do miesnego ??

Tam wszystkie zwierzeta tak traktuja ni ma litosci

jeszcze nie pokazali ile chemikaliow pakuja do zarcia tym zwierzeta aby szybciej rosly i aby mieso bylo lepsze

Jeszcze okropne to jest ze gdy np: leca na wyciagu krowy,swinie itp. i np; pradem je zabijaja czy uderzeniem w lep maszyna to jedna powiedzmy na 100 przezyje bo zostanie zle trafiona czy cos a wiadomo potem gdzie taka swinia trafia ??

wszystkie trafiaja na hak w noge wbity leci taka swinia i potem jeszcze do wrzatku zywa sie tak kotluje to jest straszne ale prawdziwe

Edit a jednak to jest pokazane w 2:14

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

O ja pierdole.To jest straszne.Ci ludzie nie mają serca czy co?!Kurwa małego prosiaka tak tłuc o ziemie to aż mi sie coś robiło, albo koleś jak napierdalał w krowe z pięści potem po niej skakał.Popierdoleńce jakieś.Szkoda że mu taka krowa nie wykruwi z kopyta w morde żeby padł i nie wstał skurwiel jeden z drugim.Pojebani ludzie! :angry:

Opublikowano

Szczerze? Myślałem że robią to jakoś bardziej humanitarnie :|

Co nie zmienia faktu że i tak będę wpierdalał mięso :D

Minusujcie sobie, mam to w dupie. Wegetarianie się znaleźli -.- A przepraszam, zapomniałem dodać, i wielcy obrońcy zwierząt wpierdalający codziennie na obiad mięso.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Co za kurwy jebane żeby tak się znęcać. Rozumiem że łańcuch pokarmowy, szybka i bezbolesna śmierć bo to jest nieuniknione ale takie coś ;o Kurwa dla zabawy czy co?!

Opublikowano

Co za kurwy jebane żeby tak się znęcać. Rozumiem że łańcuch pokarmowy, szybka i bezbolesna śmierć bo to jest nieuniknione ale takie coś ;o Kurwa dla zabawy czy co?!

Gdzie Ty kurwa widziałeś bezbolesną śmierć?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Gdzie Ty kurwa widziałeś bezbolesną śmierć?

Stary zrozumiałeś chociaż moją wypowiedź? Pomyślałeś zanim coś napisałeś? Może Ty nie wiesz co to jest bezbolesna śmierć ale ja wiem . . .

Opublikowano

@2Up

Sen, zamarznięcie na przykład.

@Topic

Dziwicie się, że takie rzeczy się dzieją, to w jakim wy świecie żyjecie? Bez takiego czegoś nie było by tyle dobrych rzeczy na waszych stołach, ciekawe czy byłoby wam wtedy tak dobrze jak macie teraz.

Tak to już jest ten nasz świat skonstruowany, nie zmienicie tego, więc radziłbym się z tym pogodzić.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Stary zrozumiałeś chociaż moją wypowiedź? Pomyślałeś zanim coś napisałeś? Może Ty nie wiesz co to jest bezbolesna śmierć ale ja wiem . . .

Może nie zauważyłeś ale to jest w zachodnich krajach gdzie nawet nie ma czasu na pierdolenie się przy tym gdzie mięso idzie w milionach więc mi nie pierdol takich głupot. Co mają czekać i zabijać zwierzęta we śnie? Ja pierdole, jesteś tak głupi czy udajesz? Wiesz co to bezbolesna śmierć? Podaj mi przykład. Ty się zastanów zanim coś powiesz. Idź mamusi powiedz że oglądałeś film jak zabijają zwierzęta na żarcie dla Ciebie i żeby już nie kupowała mięska na obiad.

@iRokushou zamarznięcie jest bezbolesne? Od kiedy? o.O

1377774857-U369478.png

Opublikowano

No cóż czego innego się można było spodziewac... Smutne, ale w czym my pomożemy oglądając ten film ? - i tak będziemy jeść mięso, a nic nie zrobimy w stronę lepszego traktowania zwierząt...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Up masz 100% racji

@Topic ja zobaczylem 1 minute filmu i wylaczylem nie chce ogladac czegos tak strasznego

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Opublikowano

Tak jak jest to pokazane na tym filmiku napewno zwierząt zabijac nie wolno.

No ale praca rzeżnika polega przecież tez na podcinaniu gardeł.

Opublikowano

Moje mleko z takich kochanych krówek . :( ... zajebałabym tego kolesia moimi pięściami ! krowe "dźgać" widłami te widły powinien sobie w dupe wsadzić ! , a kurczątka małe nie mają prawa do życia !? ... świnie tak samo.. masakra.. !

, nie wiem jak ja dziś obiad zjem... : s

Wielki + dla autora. !

Opublikowano

No i co w tym dziwnego? Humanitaryzm, to humanitaryzm, jak zmienią nazwę, to wtedy będzie dla zwierząt, a jak na razie only human.

PS: Nie popieram tego, ale nie jestem jakimś idiotą, który uparcie wierzy, że to zmieni.

@iRokushou zamarznięcie jest bezbolesne? Od kiedy? o.O

Z użyciem ciekłego azotu.

Opublikowano

Pojebało ?

Prosiakowi kutasa obcinają i jak nie przeżyje to igła w łeb i DED'AD, no ale takie są realia.

OndteAw.png
Opublikowano

Mi już nie chodzi o to że te zwierzęta są mordowane bo to było, jest i będzie, ale chodzi o to, że się znęcają nad tymi zwierzętami.Koleś napierdala małym prosiakiem o ziemie, nie lepiej strzelić mu w łeb i koniec?Albo koleś siedzi na młodej krowie i napierdala ją pięścią...Co to ma być do chuja?!Jakbym mógł to bym takim skurwysynom też taki dosiad zrobił i morde wyklepał jak on tej krowie.Skurwiele jebane.

Opublikowano

Masz rację, chociaż zabicie z pistoletu to też jest forma znęcania się. Najlepiej z tył jebnąć w łeb i koniec. Ale żeby napierdalać w zwierzęta tak bez powodu ?

Zajebał bym. :angry:

OndteAw.png
Opublikowano

Nie raz myslalem, ze za znecanie sie nad zwierzetami, potem ich usmierceniu w brutalny sposob, powinna byc kara dozywocia, takie traktowanie powinno byc karane, moze nie tknelo mnie to tak, jak jeden filmik pokazujacy co 2 typow wyprawia z psem, wtedy mialem lzy w oczach, takich skurwieli conajmniej na 20 lat powinno sie wsadzac, a taki gnoj dostanie 3 w zawieszeniu ? Pies, kot, czy inne zwierze to stworzenie, ma prawo do zycia.

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...