Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chetnie zagram. Niezle juz lc ma 1gb kiedys mial 700mb i prosze jak sie rozwija :]

piotrek ty masz juz tego clienta ?? jak tak moglbys gdzie zuploadowac patcha wiesz folder bin lc itd. ?

Uczeń
Opublikowano

Można spolszczyć ja użyłem spolszczenia do 777 i większość jest spolszczona

/Reflink

Uczeń
Opublikowano

Tak są nowe skille i polskie gildie (wystarczy natrafić na polaka)

Tylko wszyscy narzekają na drop hs (mówią że go niema) ale to nieprawda bo sam mam 3 hs

Edit: up

/Reflink

Opublikowano

Moge kogos prosic aby zuploadowal patcha tego clienta czyli pliki lc.exe lccn i sl folder bin itd. ??

Pls juz 3raz to sciagam i za kazdym razem na 92% sie wylacza pls

Opublikowano

Moge kogos prosic aby zuploadowal patcha tego clienta czyli pliki lc.exe lccn i sl folder bin itd. ??

Pls juz 3raz to sciagam i za kazdym razem na 92% sie wylacza pls

http://odsiebie.pl/ptzw1oosxv2g/Pliki.rar.html

Opublikowano

Zapraszam na serwer . Teraz po wczorajszym resecie wczoraj który był od 19 do 19-30 niebian leci prawie co z 2 mobka . Zapraszam do mojego 2 tematu z trainerem który działą na tym serwerze :)

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Mam problem wczoraj normalnie gralem a dzisiaj mi wyskakuje send error report kiedy wlacza sie okno lc kiedy wlaczam go przez lc.exe. kiedy wlaczam przez nksp.exe pisze

"This program could not be run itself" a z doswiadczenia z polskiego lc to wina wlasnie nksp moglby mi ktos uppnac plik nksp.exe poniewaz nawet gdy jeszcze raz pobralem te pliki od @marcoverone z odsiebie.pl bylo o samo

Opublikowano

Calkiem niezly serwer, jedynym minusem jest drop 73+ tragiczny. Jako, ze Tomb dopiero dzis bedzie zerowany wiekszosc osob jak i ja bije w Tower, a tam leci z 20 mobow moze ze 2 dropy... :mellow:

Opublikowano

Da się przeżyć przy takim dropie ;p a z expem co za problem ignition i do tomb'u. ;p Admin w najbliższym czasie ma naprawić ten drop 73+.

Extreme Last Chaos :

Nick : PriestessOfDeath

Postać : Healer

Profa : Archer lecz na 165 Cleric

Level : 160 wciąż rośnie

Guild : Po upadku Potential jaką życie przyniesie

Opublikowano

Calkiem niezly serwer, jedynym minusem jest drop 73+ tragiczny. Jako, ze Tomb dopiero dzis bedzie zerowany wiekszosc osob jak i ja bije w Tower, a tam leci z 20 mobow moze ze 2 dropy... :mellow:

Nie panikuj na pewno admin coś z tym zrobi ;) mam przynajmniej taką nadzieję, jak na razie udziela się na forum gry zrobił nawet temat z sugestiami graczy

http://forum.extremelastchaos.com/showthread.php?2-Make-suggestions

może coś z tego będzie.

Opublikowano

Siemka mam 3 pytania co do serwera

1.czy są pety na tym serwie?

2.Jak szybko expi się takiego peta do 37 poziomu?

3.Ile czasu zajęło by mi wbicie 50 poziomu

Liczę na szybko odpowiedz.

pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...