Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille Z M Na G I Z G Na P Bez Tajemnic!

naur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytanie kamienia zabiera rangę im większe G to tym więcej zabiera.

Jak masz za dużo rangi na - toniebędziesz mógł czytac kamieni więc trzeba ją zbijać fasolkami zen.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja bym prosil o przeniesienie i przypiecie tez i tego tematu ;p

21191.jpg

30941.jpg

30235.png

30285.gif

30254.png

Opublikowano

Ja aure na p WBIJALEM okolo 1 h mam 2 konta jedno to woj 71 lvl a drugie to shop z 1 wszym lvl na tym 1wszym lvl kupilem pelne EQ fasolek a na 71 lv sprzedalem mieci i mialem 1 i pol EQ czystego kupilem cale EQ kamieni duchowych 2 linijki zwoi egzo i duzo ksiag ktore zwiekszaja szanse na przeczytanie kamienia zabilem jakiegos nupka z 15 lvl i ucieklem do kola obok straznika miasta i czytalem 1 kamien bralem zwoj egzo i ksiazke zwiekszajaca na powodzenie przeczytania kamienia zjadlem 2 fasolki i dlaej jechalem tak samo az do P

Opublikowano
Mam pytanie. Bo mam już skille na g1 i teraz np. wbijam range na-5k wbijam na g2 i musze znowu zbijac do -ileś czymoge dalej na g3 wbijac?
JA masz juz range na- no czytaj Kamienie jak będziesz miał -20k to nie będziesz mógl kamienia przeczytac wtedy kupujesz fasolki zen i zbijasz range do np.-1k i tak dalej az na P
Opublikowano

Mnie wyskakuje takie coś. a wszystko robie zgodnie z instrukcją :

该ID:71001不存在

系统将在1秒后自动跳转

如果您的浏览器没有跳转,请点击这里

za pomoc oczywiscie 5*

~~NeveR FalleN~~

702538061.png

Opublikowano
????1??????

?????????????????

To oznacza : System będzie automatycznie w 1 sekundy po Skocz

Jeżeli Twoja przeglądarka nie ma Skocz, kliknij tutaj. Nie wiem zabardzo o co chodzi ;/ A w czy masz problem jak kupowac rzeczy z IS czy co ?

@edit chyba wiem co ID:71001 zamiast : wpisz znak =

Opublikowano
To oznacza : System będzie automatycznie w 1 sekundy po Skocz

Jeżeli Twoja przeglądarka nie ma Skocz, kliknij tutaj. Nie wiem zabardzo o co chodzi ;/ A w czy masz problem jak kupowac rzeczy z IS czy co ?

@edit chyba wiem co ID:71001 zamiast : wpisz znak =

jak takie cos sie pojawia to znaczy ze pomyslnie kupiles. Wiele rzeczy tak juz kupowalem.

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano
Mnie wyskakuje takie coś. a wszystko robie zgodnie z instrukcją :

?ID?71001???

????1??????

?????????????????

za pomoc oczywiscie 5*

To znaczy że takie id nie istnieje

Google to tak przetłumaczyło ID: 71001 nie istnieje

1358177528-U70874.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ten poradnik jest trochę nie an czasie nie wiem od jak dawna ale ja instrukcje kupiłem u rybaka a porady i zwoje egzorcyzmy u handlarza

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ej bo jak narazie nie moge na ta strone wejść nie wiem cale zycie przeciążona ? jak juz wejde to trzeba sie zalogowac a pozniej ?

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

ht tp://top.longjuyt2.com/ to jest ta stronka? jak ta to wchodze i nic sie nie dzieje tylko błąd firefoxa ze nie odnaleziono serwera

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...