Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut+FAQ]EliteBot Cracked

stiifii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

jak masz avatar daj go do depo a Questy usuń

@topic

mój problem wygląda tak, że jak nagram nowego skrypta na Rock (black eagle) to z 2/3 razy zrobi "pełnego" repota... Pełnego tzn, że wszystko kupi i wróci w 100% na spota i zacznie bić.. jak już 2/3 razy tak zrobi to przy teleporcie z Karakoram do Rocka stoi przy teleporcie i nic nie robi - tak może stac godzinami - ktoś ma jakiś sposób na to ? dzieki

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WItam,

Mam taki problem ze sformatowalem komputer (wszystkie partycje ) po zainstalowaniu windowsa xp, wgralem pozniej elitesro sciaglem bota wkleilem do folderu elite odpalam przez holy cracked wybieram elitebot pozniej wpisuje obojetnie jakie pasy daje login wyskakuje mi napis success wybieram serwer klikam start game. No i teraz pojawia sie problem poniewaz nic sie wiecej juz nie dzieje client nie startuje. Czy wie ktoś co może być nie tak może jakiegoś programu brakuje albo coś 1 raz takie cos mi sie zdazylo przed formatem wszystko pieknie ładnie śmigało. Miło byłoby jeśli ktoś odpowiedział i powiedział jak to zrobić. Dzięki wielkie z góry.

Opublikowano

a ja mam troszke inne pytanko : jako zrobić żeby bot uzywał skili np. recorvery division jako 2 buffs,gram rogalem i zczaiłem ze daggery jak i rod musza byc na 1 miejscu w inv wtedy z clerica zmiania automaycznie na daggery,ale jak zrobic zeby z dagerow zmienil na roda i zaraz spowrotem na dagery ;)

2@ i jeszcze jedno,czy bot nie używa posion weapon (skill rogala) bo nie ma go w liscie skili ? ;> dzieki

Opublikowano

wszędzie gdzie nie spojrzeć na 5 serwerze widze boty więc musi być już działający bot tam:) jeśli ktoś coś znajdzie na ten temat piszcie:) z góry dzięki

Opublikowano

Kolejny problem polega na niemożności bota odkładania itemkow z peta do storage z inv na lajcie chowa a peta nie rusza ( pokazuje sie wtedy napis user is on other business).Jest to dość dziwne, ponieważ kiedyś bot odkładał rzeczy i z inv i z pet inva.(oczywiście opcje store mam włączoną).

Opublikowano

Mam problem, ponieważ kolega mi mówił, że nie trzeba nagrywać jak bot powinien chodzić i jak startuję na spocie, to expi, jak się wrócę do miasta to stoi i gówno robi, a jak zaś nagram, to lata po hotanie jakby miał ADHD. Co jest nie tak?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zacznij nagrywać skrypta stojąc obok babki z potami jak klikniesz start recording to dopiero wtedy wsiadz na konia pozniej jedz na spota klikajac jedynie po ziemi byleby nie kliknac w niebo i zbyt daleko od ciebie.Gdy dojedziesz na spota zejdz z konia i dopiero wtedy zastopuj nagrywanie.

Jak coś jest nie tak bot stoi w hotan a skrypt jest załadowany to daj use return scrool i powinno być git.

Opublikowano

Czy jest możliwość ustawienia bota aby bił z normalnego ataku zwykle potwory a party/gianty/party-giant/party-champion ze skilli ?

:) Proszę o szybką odpowiedz :|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema mam problem gdyż moja postac rzuca na potwora doty (disease ktore go zabijaja) staje w miejscu i czeka az potworek umrze zamiast go dobijac z ruszczki .. co robic ? prosze o szybki odp gram na esro 3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...