Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut+FAQ]EliteBot Cracked

stiifii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

problem moj polega na tym ze bot nie chce atakowac jak zaznacze opcje radius jak dam moob lvl to bije problem dotyczy tylko janag cave szczegolnie c11 i c15

aha tylko ja mam taki problem, usuwalem juz configa tej postaci itp

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ja mam taki problem ze bot za 1 wlaczeniem na postaci dziala ladnie... pozniej ide off i gdy znow wlacze bota to sie wszystko kaszani....

Klikam Load settings... Start Bot a on stoi i nic nie zaznacza, czasami ma bug ze uzywa tylko 1 skilla z listy, a jak ma jakies buffy do listy dodane to tylko bufuje 1 buffa z listy i nic wiecej nie robi.

Jakies pomysly moze cos zle ustawiam...

Aha relogi, teleporty, nic nie pomaga.

@EDIT:

Aha to jeszcze w tym samym poscie zapytam... jest jakis multiklient do EliteSRO?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mam problem, wszystko ładnie chodziło do czasu.. do czasu kiedy bot wraca na spota i zejść z konia nie może - muszę sam zejść kliknąć STOP -> START i dopiero chodzi , miał ktoś taki przypadek? jakieś porady?

@EDIT

nagrywając skrypta musimy zejść z konia i dopiero zapisać - takie rozwiązanie

Opublikowano

Mam problem - ustawaiam opcje pet pick, zaznaczam poszczegolne rzeczy do zbierania, a moj grab pet i tak zachowuje sie tak jakby nie bylo bota.

Jak mam to ustawic by zbieral tylko rzeczy zaznaczone w bocie?

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

Bot śmiga wszystko fajnie... Ale gdy nagrywam skrypta, daje stop, zapisz... no i tyle jeśli chodzi o bota. Zacina się i nie odpowiada. trzeba zresetować, a skrypt i tak nie zostaje zapisany. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam problem a mianowicie bot nie widzi mojego chara, ale resztę charów widzi...

Skille niby są ale nie pokazuję się to ile mam hp,exp itp, Bić mobów też nie chce , klikam start i wgl bez zmian, tak jakbym nie klikną ... Jakieś pomysły ?

Opublikowano

Witam !

Mam taki problem ze ustwiam sobie wszystko,z czego ma atakowac,buffy,radius,te wszystkie bajery,daje Start, i bot stoi w miejscu,kompletnie nic nie atakuje,nic nie robi .. pomóżcie mi z tym prosze ;d

Opublikowano

Hej,tut jest ladnie opisany co do tego niemam zastrzezen,ale gdy wlączam bota daje start game wybieram server (4) i wpisuje id pw i gdy dam enter po prostu wywala mnie (server jest crowed) niewiem czy to dlatego ze serv jest crowed i sie nieda wbic czy cos zwiazanego z botem? prosze o pomoc z gory dzieki

Opublikowano

Dlatego ze crowded

PS. POMOCY

Mam taki problem ze ustwiam sobie wszystko,z czego ma atakowac,buffy,radius,te wszystkie bajery,daje Start, i bot stoi w miejscu,kompletnie nic nie atakuje,nic nie robi .. pomóżcie mi z tym prosze ;d

#edit

NAPRAWILEEM ! !:D

Opublikowano

Tak tak, jeszcze bo uwierzę, pisze to gościu z 1 postem...

Good luck

Jeśli to prawda, to używaliście orginalnej wersji holybota, która ofc ma keya - wysyła dane o koncie do bot servera.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Dlatego ze crowded

PS. POMOCY

#edit

NAPRAWILEEM ! !:D

Moglbys powiedziec jak to zrobiles?. U mnie bot atakuje jakies 30 sekund po czym stoi w miejscu

Opublikowano

Tak tak, jeszcze bo uwierzę, pisze to gościu z 1 postem...

Good luck

Jeśli to prawda, to używaliście orginalnej wersji holybota, która ofc ma keya - wysyła dane o koncie do bot servera.

no a teraz mam 2 posty i co to wnosi do tematu? zostalem okradziony jak i kilku moich kolegow ktorzy korzystali z tego samego bota

Opublikowano

Witam mam problem

Jeszcze dzisaj mialem wszystko dobrze ale teraz jak wbilem to bot 1postac mi wczytal ale 2 juz nie niewiem czemu zawsze mi 2 wczytywal moze wie ktos czemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...