Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut+FAQ]EliteBot Cracked

stiifii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mogliby wypuścić nowszą wersje, często się zacina na spotach ten bot i nie ma autoparty :P ale poza tym to bardzo fajnie wszystko działa :)

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem,gdy skoncza sie poty, bot bierze return scroola i stoji w miescia bez ruchu, scrypta mam nagranego (od pociary na spota)....

wie ktos jak rozwiazac ten problem?

Opublikowano

Też się and tym zastanawiam to co po jakis paru godzinach inventory bede mial zawalone itemamielkami it ak dalej. to po co w takim razie bo t a wiadomo itemy to gold i tak w koło. wiec watpie by tak robić ze odrazu jak padnie czy tam wróci ze spota to tylko do pot merchant i na spota z powrotem. Mógł by ktoś opisać jakoś bardziej nagrywanie tego skrypta, chodzi mi jak to wygląda mniej więcej w mieście, poza miastem wszystko wiem co i jak ma chulać.

Opublikowano

Mam problem z Loopem bot atakuje wszystko super ale w miescie stoi nie wiem dlaczego wszystko sobie ustawiełem jak potrzeba scrypta nagrałałem ... Pomocy :) DAje +

Opublikowano

Ponowie pytanie : czy jest jakis program ktory pozwoli mi ustawic buffy warrioa w pt ? Bo w tym bocie nic takiego nie ma,a ciezko bocic 1h swordem bez pt %-)

Opublikowano

hmm. coś mi ten bot nie działa klikam na ikone ialbo nic sie nie dzieje , albo wywala nie wysyła ..

to samo mam z ils Botem klikam i klikam w ta ikone i nic, prosze o pomoc, mam Fm 4.0

Opublikowano

bot normalnie mi działał a teraz tak czasami zbiera itemy z ziemi ale to na tyle. NIE ATAKUJE NIE ZAZNACZA MOBÓW CZASAMI SAM ZBIERA Z ZIEMI ITEMY DLACZEGO ?

Opublikowano

ja znów inny mam problem, klikam już "start game" i mi wyskakuje komunikat o treści "please execute silkorad.exe" czy coś w tym stylu. Jeśli chodzi o net. to mam 4.0 zainstalowane więc 3.5 nie ściągałem nawet. Proszę o pomoc.

Opublikowano

@Up

Zrób reinstall silka (od nowa rozpakuj).

Wyłącz antywirusy i zapory systemowe.

Jak masz Vista/7 to uruchom jako Administrator Bota.

I sprawdź w procesach czy nie masz już uruchomionego silka czasem.

Pytanie:

Jest już może wersja pod serwer Pay2Play ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

nie chcąc robić nowego tematu zapytam tu. Czy da się odpalić parę botów na jednym kompie. Jak tak to jak?

Nie wiem czy z holybotem jest tak samo jak z ibotem ale po prostu włączasz 2 holyboty i tyle ;P

random.jpg

Opublikowano

Brawo wszystko ładnie po za tym, że kiedy chcę odpalić bota^^, to nie wyświetlają się dane postaci. A kiedy naciskam start to on biega cholera wie gdzie;/ Jakbyś mógł to napisz do mnie o co chodzi^^

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...