Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut+FAQ]EliteBot Cracked

stiifii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Postanowiłem stworzyć ten temat, ponieważ wielu z Was ma problem z tym botem.

Spis treści:

I.Download

II.EliteBot

III.FaQ

I.DOWNLOAD

Download Bot + crack

Skan

Net FrameWork 3.5 Potrzebny do odpalenia cracka.

II.EliteBot

Pamiętaj aby bot i crack znajdowały się w folderze z grą!

1.Odpalamy HolyBot Crack.exe

2.Pokaże on nam się w trayu

1532zoi.jpg

3.Następnie klikamy prawym klawiszem myszy i wybieramy EliteBot 0.24

9av0qf.jpg

4. Teraz ukazało nam się okienko z botem. Wpisujemy obojętnie jakie dane w forum id i pw.

e8kghw.jpg

5. Jeśli wszystko przebiegło pomyślnie powinien pojawić się napis Successful oraz odblokować się przycisk "Start Game"

2mfzq6c.jpg

6. Teraz wybieramy swój serwer i klikamy Start Game.

7. Następnie logujemy się.

8. Wybieramy postać.

9. Po poprawnym zalogowaniu powinny pojawić się dane postaci oraz załadować skille.

Opis poszczególnych zakładek:

Potions:

opbbpc.jpg

Skills:

24175lw.jpg

Attack:

2luoxvr.jpg

Items:

9tz5ug.jpg

Loop:

20a3q1h.jpg

III.FaQ

Q: Po zalogowaniu do gry moja postać nie ładuje danych o levelu, sp, nazwie postaci itp.

A: Jeśli posiadasz avatar lub Gold Dragon Flag zdejmij i usuń questy.

Q: Loop nie działa.

A: Loop działa tylko w Hotan, trzeba rozpocząć nagrywanie od Potion Merchan(Bot potrafi robić tp)t.

Q: Bardzo często zostaje rozłączony z serwerem lub doświadczam wielu freezów.

A: Odznacz opcję "walk around if no mob in range".

Nie odpowiadam za to co się stanie z Waszym kontem.

Ściągacie na własną odpowiedzialność

P.S wkrótce dodam holybota pod sjsro, mysro, swsro.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja i tak mam problemy z wyświetleniem postaci w bocie, ale mówi się trudno :).

Tut przydatny.

/gif

Opublikowano

Czemu to jest tut, a nie ma nic o konfiguracji bota. Mogłbym w sumie zrobić to, ale ten bot jest prosty i nie ma chyba sensu ;].

Edit///

Dobra pojawiło sie ;d

Bywalec
Opublikowano

Ja i tak mam problemy z wyświetleniem postaci w bocie, ale mówi się trudno :).

Tut przydatny.

Chodzi Ci o to, że Ci nie wykrywa? Spróbuj zrobić teleport np z Hotan do Jangan albo z DH do Hotan. Byle gdzie

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

jak ustawic zeby postac sie buffowało Euro zmiana broni na Rouda potem na Xbow

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

1 slocie ale gdzie ?? a gdzie xbowa?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

W inv w 1 slocie clerid rod, a xbow dajesz w tym miejscu gdzie używasz broń czyli tam gdzie masz postać(mam na myśli po wciśnięciu i).

Wtedy bot będzie zmieniać broń buffnie się, a następnie zmieni spowrotem na podstawową ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A jak zrobic tego NetFrameWorka o co z nim biega?? Wystarczy to poprostu miec zainstalowane??

Opublikowano

Witam mam taki problem ,że bot przez pewien czas ładnie śmiga i zmienia broń a po pewnym czasie przyjmijmy 30min zapomina o zmianie broni tzn. zmienia na c. roda wrzuca recovery division ale nie zmieni już broni spowrotem na 2h sworda (2h sword jest na 1 slocie)

Opublikowano

witam mam problem z bortem napisze tutaj aby nie robic nowego tamatu ciężako jest mi sie zalogować nawet jak server jest populed mam c10 albo wogole nic sie nie pojawia mam auto login i spamuje enter aż do dc chociaż czasami sie udaje aze rzadko

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Jak ci sie pojawia auto login (ta kolejka) to wyłącz silka, włącz go ponownie z poziomu bota i powtarzaj te czynności dopóki się nie zalogujesz (w moim przypadku trwa to max 5 min).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

zagraj bez bota co za problem

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

loop mi nie dziala nawet z hotan. Dojezdza na spota i stoi. Jak recznie zejde z konia dam stop i start to dziala. Prubowalem bez konia i tak stoi w miejscu

20830.png

Opublikowano

naciskam start game i silk sie nie wlacza, tylko ten obrazek stoi przez wiecznosc. pomocy `?

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

mam problem, mianowicie po wpisaniu byle jakiego id i pw w loginie oraz nacisnieciu "login" zamyka mi sie okienko holy bota, przed zrobilem wszystko jak w tut. prosze o pomoc

Opublikowano

U mnie bot ma problem z włączeniem silkroada. Mam Win7 z framewrokiem 4.0, a jak chce zainstalować 3.5 to wyskakuje mi okienko z informacja ze muszę włączyć jakąś opcje w funkcjach systemu ktoś wie o co chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...