Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Anglia 2

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i zajebiście ;D LF4 ma nad LF3 taką przewagę jak LF3 nad LF2. HP i osłony zostają te same, lasery lepsze. Wiecie co to oznacza? Że jeśli nie wprowadzą 3 konfigu to będzie ciężko nubkom spierdalającym do tp uciec ;)

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra... 115k urki wjebane w klucze. 0 DESIGNÓW KURWA!. Więcej się w to nie bawie ;) Dziękuje bardzo kurwy z Hamburga. Jak będę polskim Bin LAdenem to będziecie kurwa moim pierwszym celem. Nie ma tak... Żebym ja bocił przez noce, biją mnie, że rachunki za prąd są powyżej 10 tysięcy. O nie... skończyło się...

EDIT: Zostało mi jeszcze 3 klucze, jeżeli jutro nie trafie Dizajna za 250k urki, to Hamburskie kurwy znikną z ziemi szybciej niż myślą. B)

To są groźby karalne i teraz się nie śmieję... Weź na drugi raz tak nie pisz. Designa nie znadziesz już, ponieważ po restarcie szansa na niego spadła... No prawie do 0 ;)

Opublikowano

@UP na twoim miejscu bym się cieszył bo zaoszczędziłeś 160k urki :D

@Edit kurwa mać dopiero przebili mnie na vege w ostatniej chwili dosłownie pare sek. przed końcem aukcji ja pierdole, ja już nawet dokupiłem 4 g3n-7900

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

To są groźby karalne i teraz się nie śmieję... Weź na drugi raz tak nie pisz. Designa nie znadziesz już, ponieważ po restarcie szansa na niego spadła... No prawie do 0 ;)

szkoda że o tym nie wiedzialem wcześniej...

mój post wyżej to ironia.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

@UP ktoś zrobi mi delte na GB2 ? bo ja się męcze i nic z tego ;(

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nie macie jakiegoś info na temat LF4 w hangarze? Bo nie wiem, czy już zacząć zbierać uri, czy spokojnie wydawać dalej.

Opublikowano

Jak będzie coś wiadomo to napiszą na głównym forum i za parę minut ktoś to napisze tutaj więc nie ma się czym przejmować :P

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

9 fala na pewno na x1 ^^ Znaczy, zrobiłbym, ale dużo napraw i czasu... Pierdole, wolę białka + ubery ;)

no może 9 fale nie z x1 tylko x2 i to zajmuje przy dobrych wiatrach 20-30 min

Opublikowano

no może 9 fale nie z x1 tylko x2 i to zajmuje przy dobrych wiatrach 20-30 min

Jeśli zrobisz tą falę z x2 bez rakiet z HS2 w 20-30 minut to nagraj fillmik bez przyspieszania i masz u mnie licencję na Kbota...

Opublikowano

Jeśli zrobisz tą falę z x2 bez rakiet z HS2 w 20-30 minut to nagraj fillmik bez przyspieszania i masz u mnie licencję na Kbota...

trzymam za słowo już niedługo fe na pl1 będzie to zobaczę może nagram

Opublikowano

Dam Ci kod PSC za 20 zł na Kbota ;) Ale filmik sprawdzę, czy nie był podkręcany ;) Chociaż w sumie z x2 na sepromie i podwójnych na osłony dmg i repke to możliwe... a sie wpierdoliłem :D

Opublikowano

Ja uważam, że powinien ten temat zostać. Nawet jeśli bedzie tu niewielki spam. Bo jeśli zamkniesz temat to będą powstawały kolejne. Które ciągle będziesz musiał zamykać. A jak zamkniesz to powstaną kolejne i kolejne... Ale to ty jesteś Kidem i wiesz co lepsze.

Opublikowano

Tylko, że 5 godzin temu miałem wszystkie napisy.

Przerpraszam za te wulgarne słowa które teraz padną... Dzieci nie otwierać.

Ja pierdole no kurwa mać jak kurwa 3 konfa? Gdzie kurwa chuje pod tp będą stały i wypierdol na środku mapy i mi zdupczą i tak! No kurwa! Ammo x6 ma wejść? Pewnie 10 uri za sztukę? Kurwa bot nie nadąży! Wyobraźcie sobie, ja na sepromie+podwójne boostery biję z RSB 40-50k z 26LF3. To ustawię sobie na 3 kurewskiej konfie czołga klasycznego i 31 LF3, salwa z 52k RSB 65k x6 i białka+ubery... Co to za gra? BB bez wyposażenia dobrego i wszelkie flaxy na 1 salwę all + ze 4 z białki... Jeśli to wszystko wejdzie, i bedzie wyglądało tak jak myślę, to będzia GIGA przepaść pomiedzy flaxami i tymi mającymi urkę na ammo i 3 konfe a tymi co nie... Trzeba się będzie zastanowić nad sensem tej gry, bo dla mnie 1 konfa byłaby zajebista. Prawdziwe PvP 1v1... A może na 3 konfe nowe wyposażenie? LF4 dostępne tylko na 3 konfe, AO4, Robot V, Wyrzutnia HS3, Drony "rozpierdalator" z 3 slotami?

ironia

szkoda że o tym nie wiedzialem wcześniej...

mój post wyżej to ironia.

EEee ze wspomagaczami się nie liczy! Heh arek dobre pomysły masz :D

Nie ma spamu? Spam niewielki? A te posty są tylko z kilku stron...

Bezsensowne posty - temat zamknięty i tyle.

Opublikowano

Dobra panowie :) Jest bug na wrota, biore się do roboty :) Będzie białka, będzie urka.

Alfa, Beta, Gamma Stoi...

Alfa, Beta x2

:)

Ale się już ciesze.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Ja za parę dni zacznę grać na Anglii 2 i tu 2 pytania :

- Jakimi botami zbieracie ?

- Czy będę mógł dołączyć do was do klanu? :P

Opublikowano

1. Kbot

2.No jasne :>

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...