Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Anglia 2

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, 3 osoby ;) Na ten serwer 6 osób w klanie wystarcza ;) We 2 można rozwalić 5/6 mapek;] Przyjęty, zmień firmę.

Jeżeli zmienie to sporo mniej kredek ze skylaba bedzie. poczekaj jak zorbie fe to zmienie. kwestia 2 tygodni

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba się zebrać panowie wszyscy następnym razem na SpaceBalla, czy inny event, bo EIC i VRU na zmiane wygrywają a my dostajemy po dupie...

EDIT:

@UP:

Co ma skylab do firmy?

EDIT2:

@UP:

Już wiem... Poważka i mniej będzie prom. kosztowało.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

e tam ja zmieniłem firmę <3 i jestem na MMO :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Hmm... To całkiem ładnie jak za irka :D

A 5 sierpnia inwazja, więc kredki sie nadrobi.

A ja się muszę pochwalić że już dziś będę miał 17 pkt PP.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Ej a ta inwazja 5 sierpnia to normalna? Bo coś pisze, że lewelowe wrota inwazyjne a zawsze były po prostu wrota inwazyjne? Heh Kamil ciesz się że ty masz wysoki lvl sepromu... Bo jakby nie to to już dawno bym miał 30PP :D Punisher po chuj doszedłeś i odszedłeś z klanu?

Opublikowano

Ej a ta inwazja 5 sierpnia to normalna? Bo coś pisze, że lewelowe wrota inwazyjne a zawsze były po prostu wrota inwazyjne? Heh Kamil ciesz się że ty masz wysoki lvl sepromu... Bo jakby nie to to już dawno bym miał 30PP :D Punisher po chuj doszedłeś i odszedłeś z klanu?

Wcale nie wysoki. 12 Zaledwie i tak akurat czekam na seprom...

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

... Teraz wszyscy tacy przestraszeni że nowy system i będą bany, więc ja też boce ile sie da... Może dziś jeszcze 18 pp zdążę zrobić, nie przydzielić bo mało sepromu.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

25 godzin bez przerwy u mnie, +142k uri. Trza bocić! Zbieram na drugi design. Solace fajny ale... Właśnie ;)

Też bym chcial, ale wole przynajmniej 24 pp...

PureGewalt wymiata bez dizajnów, znaczy wymiatał bo odszedł...

Grał Bastionem i rozjebywał co sie dało.

EDIT:

Lub choćby taka Diva <3

http://www.youtube.com/watch?v=6G8j-GVgUm4&feature=feedu

Myśle Pawełku, że po tym sie zastanowisz co lepsze; )

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

@UP

Hahaha. Weź przestń, co to za filmik jest? Napierdalać flaksy z 3 kumplami to i ja umiem. Jakiego największego hita dostał? Chyba 35k (akcja z 2:40), a tak to do 20k - WOW. W 3:00 to już w ogóle porażka. Ile on ma osłon, 50k na tej konfie? Nie ma to jak się ratować robotem mając 1/2hp i z 60k osłon na tej konfie :>. Albo ostatnia akcja, z 6 osób razem z nim, pozdro <3.

Trudniejsze akcje miałem dzisiaj na 1-7 niż na tym filmiku :)

Jakby te pro filmiki na jutubie to było 1 vs 2 napakowane golce to jest cuś, a nie tłuc flaksy :)

Co do designów - jeśli masz 24pp+ to kupuj. Przydaje się, mówię Ci.

@Gdyby ktoś chciał wiedzieć dzisiaj golca za 12mln wygrałem.

Opublikowano

Kamilku gwarantuję ci, że mi wystarcza uri na PP :) U mnie zanim zrobi się seprom, to już mam zapas. Nazbieram na designa, kupię go, kupię kolejne 2 PP i wolne wydatki przez kilka dni... Ja mam wszystko przemyślane ;)

Opublikowano

Pawełku, mam 3 kółka nad rangą :)

Delte zrobiłem przed chwilką i mam aktualnie 18 pp, tylko czekam na seprom.

Ukończyłem w 2,5 h, więcej razy jej robił nie będę! 9 Fala -.-

Ale pierwszy raz robiłem Delte i za pierwszym razem sie udało bez utraty żyć, z x2 i x3.

PS. Jak będzie seprom jak przydziele te 2 PP to można lecieć bo jest białka.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

@UP

Hahaha. Weź przestń, co to za filmik jest? Napierdalać flaksy z 3 kumplami to i ja umiem. Jakiego największego hita dostał? Chyba 35k (akcja z 2:40), a tak to do 20k - WOW. W 3:00 to już w ogóle porażka. Ile on ma osłon, 50k na tej konfie? Nie ma to jak się ratować robotem mając 1/2hp i z 60k osłon na tej konfie :>. Albo ostatnia akcja, z 6 osób razem z nim, pozdro <3.

Trudniejsze akcje miałem dzisiaj na 1-7 niż na tym filmiku :)

Jakby te pro filmiki na jutubie to było 1 vs 2 napakowane golce to jest cuś, a nie tłuc flaksy :)

Co do designów - jeśli masz 24pp+ to kupuj. Przydaje się, mówię Ci.

@Gdyby ktoś chciał wiedzieć dzisiaj golca za 12mln wygrałem.

Popieram.... Już PureGewalt to jest coś a nie to co ta Diva czy jak jej tam w parę osób tłuc flaksy?? I jeszcze to na yt wrzucać? Na pl1 by takiego wyśmiali :D

PS: dzisiaj miałem fajną akcje ja 1 irek reszta flaksy (mało gram, nie wydaje prawie wcale kasy na grę i nie mam tez bota, planuje zakupić i wbijać na gb2) lecę sobie na 2 gale i wyskoczył mi jakiś golec 4 irki pro elo elo a co do czego to padł a mi pół hp zostało.... Więc nie mało takich nubów w tej grze

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Kurwa kliknąłem se w detonacje i wyjebałem 1 PP na to gówno... A urki teraz nie ma :D Dobra, bot niech lata, bo potrzebne teraz PP będzie, teraz 5k uri za lusterka, a potem po 1,2,3 sepromu więc nie drogo...

Opublikowano

Kurwa kliknąłem se w detonacje i wyjebałem 1 PP na to gówno... A urki teraz nie ma :D Dobra, bot niech lata, bo potrzebne teraz PP będzie, teraz 5k uri za lusterka, a potem po 1,2,3 sepromu więc nie drogo...

Ja już dziś lusterka będę miał. Seprom sie wolno robi :(

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

eee ja mam juz 24 PP i zbieram na desing sobie bo tyle mi juz wystarczy spoko. a jest jakis klan na mmo co lata gdzies na jakies wylociki??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...