Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Anglia 2

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mógłbym wam wkleić kogoś z FOX'ów, ale mam tylu w dzienniczku, że już nie pamiętam którzy to :rolleyes:

Ostatnie moje osiągnięcia to

[39. w top]

shipp_hsarwqx.jpg

Rsb nie miałem, koleś miał. Do tego obaj 2x boosters i seprom. Nie żebym się chwalił <3

Kilku z DLC też się znajdzie :ninja:

ps. ahh ta skromość :)

@Edit

O, tego też mam:

ship_hsarwaq.jpg

Teraz kurwy na kubikach są, uwziąłem się na tą vege, już 4 deady odemnie zaliczyła, ale ja też 4 deady :)

ship_hsarwaq.jpg

-2000 uri na naprawe, czy -4 kupony :)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To chyba było przy okazji wylotu z Fairy. A później ewentualnie emp + czapka. FOXy najbardziej się tłuką na portalach, ale jak już wylecą chmarą to czasem trzeba uciekać.

Nie znam od nich żadnej "wybitnej" jednostki. Lecą na masówke.

Opublikowano

@UP no 500k starczy. Za 2kk masz vege.

Arek, tam nie ma nikogo. Wyskoczył koleś almander jeśli się nie mylę, design, grube, FE oczywiście, myślałem - kozak! Bił mnie z grupką, ledwo uciekłem. Ale wypuścił się potem na środek mapy, był z vegą FE, to szybko pękła, a ten nubek nawet pół osłony nie zdjął i pękł ^^ Potem dzięki pomocy Muszki drugi raz dostał bazę ;] 2 kozaków jakieś pół godziny temu wyskoczyło, to ubili połowę muchy. Taaa, bo mnie nie było, doleciałem z sepromem to nie wiedizeli co mają zrobić jak we 2 takie salwy sadziliśmy ^^

Arek, jesteś w tych sunach czy nie? Bo Cię dawno na mapie nie widziałem. Zastanawiamy się na dołączeniu do VRU, bo u nas kurwy bez wojen biją na krychach i nie da się bić. Wpadłbyś do klanu?

Opublikowano
-.- nie przechodzić na inną firmę -.- bo poważanie odrobiłem ;/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Arek, tam nie ma nikogo. Wyskoczył koleś almander jeśli się nie mylę, design, grube, FE oczywiście, myślałem - kozak! Bił mnie z grupką, ledwo uciekłem. Ale wypuścił się potem na środek mapy, był z vegą FE, to szybko pękła, a ten nubek nawet pół osłony nie zdjął i pękł ^^ Potem dzięki pomocy Muszki drugi raz dostał bazę ;] 2 kozaków jakieś pół godziny temu wyskoczyło, to ubili połowę muchy. Taaa, bo mnie nie było, doleciałem z sepromem to nie wiedizeli co mają zrobić jak we 2 takie salwy sadziliśmy ^^

Arek, jesteś w tych sunach czy nie? Bo Cię dawno na mapie nie widziałem. Zastanawiamy się na dołączeniu do VRU, bo u nas kurwy bez wojen biją na krychach i nie da się bić. Wpadłbyś do klanu?

Fairy mi co raz proponuje dojście do SUN'ów xD

Ale raczej tego nie zrobie, nie mam aż tak opanowanego angielskiego żeby z angolami na TSie gadać. A z translatora to trudno. W grze pare zdań można sklecić, ale rozmowa "na żywo" to co innego.

Klanu nie mam i raczej nie będę miał. Na razie żadnego nie potrzebuję.

Opublikowano

Chyba głupi jesteś, nigdy nie przejde na inną firme!

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Ja nawet nie wiem o co wam chodzi z tym przechodzeniem firmy -.-

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Rób ręcznie. Bot trochę odpocznie :)

Ja też muszę się zastanowić, bo nie mam czasu w ogóle na grę, a szkoda stracić 6k energii jakbym dostał ostrzeżenie.

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci

Dziś zostanie przeprowadzona największa jak dotychczas aktualizacja
dla Dark Orbit i istnieje możliwość, że konieczne będzie kilkukrotne restartowanie serwerów podczas jej wprowadzania. Prosimy mieć to na uwadze.

Przepraszamy za niedogodności, które w związku z powyższym mogą występować.

Pozdrawiamy,
Wasza Ekipa DarkOrbit 

Dziś wrót nie ma mowy robić :)

Restarty będą, a szkoda, bo mam dziś w pizdu czasu... :(

Wyżej info z oficjalnego forum do pisana przez BA_SIMMa.

A teraz więcej info ^^.

extrasdj.png

Według google translatora - Bestatigte znaczy potwierdzone, a Unbestatigte - nie potwierdzone.

Tutaj macie linki do dwóch z nowych map:

1.

http://img827.imageshack.us/img827/244/image1uz.jpg

2.

http://img268.imageshack.us/img268/5687/image1jri.jpg

A tu nowy alien Battleray z bliska:

image11uqc.png

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Nowe mapy, piraci. Okej. Ale najbardziej mnie wkurwia to palladium. Pewnie będzie dużo dawało i będzie za sms / przelew / 25'000'000 uri sztuka :/

Opublikowano

Nowe mapy, piraci. Okej. Ale najbardziej mnie wkurwia to palladium. Pewnie będzie dużo dawało i będzie za sms / przelew / 25'000'000 uri sztuka :/

Według tego zajebanego screena ma być 3 konfa też, jeszcze nie potwierdzona, ale kurwa, dajcie spokój...

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Hahaha, 3 konfa jako dodatek? Hahahahaha. Hahahahaha. Hahaha. Hahahahahahahahahaha.

No to dojebali. I boxy tylko do zbierania dla PET'ów pewnie.

@Edit

Już coś spierdolili tymi aktualizacjami.

pi_hsanape.jpg

Opublikowano

Hahaha, 3 konfa jako dodatek? Hahahahaha. Hahahahaha. Hahaha. Hahahahahahahahahaha.

No to dojebali. I boxy tylko do zbierania dla PET'ów pewnie.

@Edit

Już coś spierdolili tymi aktualizacjami.

pi_hsanape.jpg

I tak dobrze że ci coś pisze, bo ja od tygodnia nie mam w ogóle napisów...

Patrz niżej:

przechwytywaniehw.png

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

I tak dobrze że ci coś pisze, bo ja od tygodnia nie mam w ogóle napisów...

Patrz niżej:

przechwytywaniehw.png

Ja mam tak zaraz po zalogowanie, ale wystarczy kliknąć np. w hangar i już mam wszystko git :)

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Przerpraszam za te wulgarne słowa które teraz padną... Dzieci nie otwierać.

Ja pierdole no kurwa mać jak kurwa 3 konfa? Gdzie kurwa chuje pod tp będą stały i wypierdol na środku mapy i mi zdupczą i tak! No kurwa! Ammo x6 ma wejść? Pewnie 10 uri za sztukę? Kurwa bot nie nadąży! Wyobraźcie sobie, ja na sepromie+podwójne boostery biję z RSB 40-50k z 26LF3. To ustawię sobie na 3 kurewskiej konfie czołga klasycznego i 31 LF3, salwa z 52k RSB 65k x6 i białka+ubery... Co to za gra? BB bez wyposażenia dobrego i wszelkie flaxy na 1 salwę all + ze 4 z białki... Jeśli to wszystko wejdzie, i bedzie wyglądało tak jak myślę, to będzia GIGA przepaść pomiedzy flaxami i tymi mającymi urkę na ammo i 3 konfe a tymi co nie... Trzeba się będzie zastanowić nad sensem tej gry, bo dla mnie 1 konfa byłaby zajebista. Prawdziwe PvP 1v1... A może na 3 konfe nowe wyposażenie? LF4 dostępne tylko na 3 konfe, AO4, Robot V, Wyrzutnia HS3, Drony "rozpierdalator" z 3 slotami?

Opublikowano

@UP dobrze gadasz... Grubasy z BP nie mają kasy na nowy prywatny samolot to wrzucają jakieś nowe gówna za jak największą cenę a każdy kupuje to jak głupi....

Niedługo z tą grą będzie tak jak z prywatnymi serwerami Metin2 (kto grał wie o co chodzi) będą dodawali miliard nowych żeczy pod usprawiedliwieniem "ciągle dodajemy nowości aby gra się nie nudziła graczom"

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

@UP

Zobaczymy co się będzie dziać na Anglii 2 jak wejdą te nowe "rarytasy"

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Jak to co na anglii 2? Pr0Bociarze (czytaj my) wypierdolą ranking do góry nogami, i będą rozpierdalać tych pro co nie mają już na przelewy... A ci z top 100 co będą mieć kasę na przelewy... We 3 im rady nie damy niektórym.

Opublikowano

Nie wszystkim. Nawet na bocie nie nadążyłbyś kupować wszystkiego. A jak ktoś jest kasiasty (np. owning peeps) to będzie jeszcze lepszy. Bo będzie miał wszystko od razu.

ps. rozjebał mnie "dron rozpierdalator" xD

Opublikowano

Powiem tak - niech wprowadzają co chcą, tylko niech kurwa nie psują gry. Mogą przecież dodać kilka dodatków, nowe mapy, nowe alieny, które można bić tylko jednym ammo (jeśli się nie mylę tak jest w SeaFight w niektórych NPC) i nie będzie dyskryminacji. 3 konfa i x6 to chujnia... Chyba, że 500k uri 3 konfa i bez możliwości kupienia na handlu to spoko. Chociaż i tak będę miał, a większość nie. A żeby zrobić sobie tydzień wylotów na rsb ammo x6 i podwójne boostery to potrzebne będzie 1.5mln uri jak starczy... A może 3 konfa jak pet? Czyli odblokowywanie slotów.

Opublikowano

No i panowie mamy LF4... Teraz tylko czekać jak wejdzie do hangaru. Zmiana całego sprzętu? 31 lf4? Zacznę chyba licytować...

Opublikowano

Zanim wszyscy wymienią lf3 na 4 to dużo czasu. W tej sytuacji nie opłaca się licytować ile one by nie kosztowały, bo ceny będą astronomiczne. Jak się posiada bota, to tylko kwestia czasu kiedy kupimy lf4.

P.S Pawle :D Już wybocona Vega FS i 2 irki :D

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...