Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Admin przemówił na temat Filmików na YouTube

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Przecież nikt nie dostaję pieniędzy z kanałów na yt, nikt na tym nie zarabia, a wy od tak zakazujecie dzielić się czyjąś pracą?

Zdziwił byś się ile osób zarabia lub czerpie innego rodzaju korzyści. Poszperaj i poczytaj w necie o sposobach zarabiania na YT, jest ich wiele ;)

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idealnie.

Mniej spamu minecraftem (gram robie sav'a ).

To już było denerwujące wstaje rano włączam laptopa i sobie myślę: "a może dziś będzie jakiś fajny frag movie albo coś",a tu wchodzę i cała linia "let's play"..

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Filmiki na YouTube

Taki zakaz powstał tylko w dziale minecrafta, natomiast w dziale metin jest dostępny reklamacja swoich filmów tu gdziesz kanałów youtube, jak wiadomo metin2 to popularna gra czyli za każdy film jest reklamacja, nie widzę tam też pomocy dla innych użytkowników tylko wbijanie leveli natomiast widziałem też różne filmy w metinie machinima czy jak to tak nazwać. Jeśli zakaz jest wprowadzany to powinien obowiązywać całe forum, a nie tylko jeden dział. Dla mnie zakaz reklamacji jest zły. Użytkownik co prawda za film czerpie oglądalność ale nie światową bo ile osób może czytać dział minecrafta 50? bo na pewno nie tyle na mpcforum co nie wejdę na forum w każdym dziale jest dział Media czyli zbiór filmików z działu. Jeśli dany użytkownik chce sobie coś po oglądać może normalnie tam wejść i tego poszukać. I wątpie że napisanie danie swojego filmiku na mpcforum przyniesie sław jedynie może 20 widzów dostanie, a i tak 5 będzię go oglądać. Youtube dostaje się partnera za co najmniej 10k wyświetleń na film nie ważna jest ilość subskrypcji. Więc MPCForum to nie jest jakaś wielka reklamacja tylko nic, wieć nie mówcie że my wam coś zabieramy bo i tak czytamy to forum ale jeśli tak ma dalej być to ja idę na inne forum Se Good Bye. PS: Na tym forum jest tak że decydują czytelnicy o działach, tematach a nie jeden wielki Admin co robi wszystko sam.

To my czytamy forum i to my powinniśmy decydować co chcemy czytać!

Opublikowano

Up@ Gdybyście to wy decydowali co ma być w dziale Minecraft, to wolę nie wiedzieć ile by było spamu i nie potrzebnych subfor.

Nie zostanie to już zmienione, więc nie wiem po co jeszcze marudzicie, że wam się to nie podoba.

Użytkownik co prawda za film czerpie oglądalność ale nie światową bo ile osób może czytać dział minecrafta 50?

Jak byświedział to dział Minecraft jest drugim największym działem na mpc.

A więc jak wyżej napisałem. Nie płaczcie, że nie możecie zareklamować swojego Let`s Play`a, bo to i tak nic nie da ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...