Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Admin przemówił na temat Filmików na YouTube

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skromne pytanko,

Czy takie rzeczy jak prezentacje modów za pośrednictwem dodatkowego filmiku na youtube bedą karane?

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Gość Mounthains
Opublikowano

Skromne pytanko,

Czy takie rzeczy jak prezentacje modów za pośrednictwem dodatkowego filmiku na youtube bedą karane?

No wiesz. Jak ktoś walnie temat o tresci: "Tutorial Mod - BlaBlaBla", poda ten temat a następnie jeszcze nas zaprasza do oglądania jego odcinków to uznam to za reklamę.

Opublikowano

A jak by filmik był dodany do systemu filmów i był by link do tematu a w temacie do filmiku i pod tym post że został on dodany do filmów??

Mou chyba zrozumiałeś :)

------------------------------------------------------

@down

Przyznałeś się -,-... Jesteś pedałem :/.. Widać po sygnie:

Dasz + Dziękuje Dasz - Dziękuje

Nie obchodzi mnie to co dajesz, więc... Możecie mnie w %^!*@ pocałować!!! .. - To wygląda na coś pedalskiego...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nareszcie piekny temat ktory zalozyl nasz wielki Mounthains. Ja jak i napewno wiele forumowiczow: Dziekujemy! :)

Koniec z reklamowaniem Let's Play-ow. Mamy od tego innych ludzi. JJay, CTSG, MagdalenaMariaMonika!

Uznasz mnie teraz za geja lub pedala ale... Kocham Cie Mounthains <3:D

Gość Mounthains
Opublikowano

A jak by filmik był dodany do systemu filmów i był by link do tematu a w temacie do filmiku i pod tym post że został on dodany do filmów??

Mou chyba zrozumiałeś :)

------------------------------------------------------

@down

Przyznałeś się -,-... Jesteś pedałem :/..

Em. Okej. Lepiej nie wnikam po czym Ty poznajesz gejów o.O.

Jeżeli ktoś dodał let's play do systemu filmów to niech ma. Ale niech nie zakłada tematów o nim.

Opublikowano

Wnikam po tym co pisze i po jego sygnie :P..

Ale jak ja mam temat już jakiś czas i moje filmy były w systiemie to mogę dać refa czasem? Albo dodać film do tego tematu?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Czy to również tyczy się filmików prezentacyjnych np. Mapkę escape na normalnych kanałach bez żadnego reklamowania kanału? ;>

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość Mounthains
Opublikowano

Wnikam po tym co pisze i po jego sygnie :P..

Ale jak ja mam temat już jakiś czas i moje filmy były w systiemie to mogę dać refa czasem? Albo dodać film do tego tematu?

Nie

Opublikowano

Yyyy.... Szkoda ale cóż :( ... Wiesz np. takie reklamy też przyciągają dużo osób na forum... A gdyby było tak że na końcu filmiku np. powiedziedział bym pozdro dla całego mpcforum.pl?

1390144171-U592769.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Yyyy.... Szkoda ale cóż :( ... Wiesz np. takie reklamy też przyciągają dużo osób na forum... A gdyby było tak że na końcu filmiku np. powiedziedział bym pozdro dla całego mpcforum.pl?

Nie kombinuj ; )

Opublikowano

A dobra, jeszcze jedno.

A jak np w intro jest link do kanału, czy innego typu reklama, a w dalszej części jest po prostu escape bez żadnych reklam, to można takie coś uwiecznic na mpc, czy trzeba wrzucac bez intra?

Opublikowano

Hmm

A jak załóżmy zrobię video-tutorial i zachęcę ludzi do oglądania dalszych poradników to bedzie ban / warn ?

Oczywiście jakbym w opisie dał adres

Specjalnie dla www.mpcforum.pl

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Gość Mounthains
Opublikowano

Hmm

A jak załóżmy zrobię video-tutorial i zachęcę ludzi do oglądania dalszych poradników to bedzie ban / warn ?

Oczywiście jakbym w opisie dał adres

Specjalnie dla www.mpcforum.pl

Wczytaj się. Pisałem, że nie ; )

Gość Mounthains
Opublikowano

Może od graczy nie macie forsy ale macie na pewno leci sporo kaski z tych pieprzonych reklam.

Nie chcę dużo mówić, ale wcale tak dużo nie mamy z tych reklam

Gość Mounthains
Opublikowano

Na utrzymanie serwisu na pewno starcza i pewnie zostaje z połowa.

Mylisz się.

Opublikowano

Dla mnie to prawda , Forum jest darmowe a ludzie tu wrzucaja swoje filmiki, i reklamuja sobie konta na Youtube, według mnie za 3 prosby powinien byc warn.

Wtedy ludzie zrozumieja -,-

bo nie którzy sa (że tak powiem) tempi (bez urazy)

@EDIT

@UP 5x

Własnie . Oni nie maja dużo reklam z 5-10.

a wiesz jak malo to kasy daje?

1 reklama (pewnie)daje po 3zl dziennie

jak malo osob ma ich reklame -,-

Opublikowano

Jestem równierz przeciw Let's Play.

Każdy kto chce ogladać LP idzie na Youtube, a nie przeszukuje forum.

A co do LP to są tylko 4 (3) , dobre LP, reszta to 11/12 lat

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Mam pytanie a to dotyczy wszystkich działów ??

mam pewien pomysł może by tak zrobić osobny temat na to ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...