Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Fakt'': Namierzono kosmitów teleskopami z USA!

AplauZ

Są kosmici ?  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. S? kosmici ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt - fakt nie ma o czym pisac więc pisze takie bzdety by miec liudzi.

Kosmici mogą sobie istniec bo jest na to duze prawdopodobienstwo.

Na stronie set-u nic o tym nie ma!

Opublikowano

UWAGA KURWA PISZE SPOSOB POSTEPOWANIA!

Szykowalem sie na to od urodzenia wiec:

1. Teamu kto to napisal odlaczamy kabel od internetu

2. Siedzimy dalej na mpc

Opublikowano

Uciekam do piwnicy ! , a ja nie mam piwnicy :/

Poczekam na nich :) Pewnie nie prawda, ale może jakoś dolecą.. Ahh te ceny paliwa w Polsce. Niech lecą do Arabii Saudyjskiej :) tam im wystarczy.

To ja biorę pop-corn i krzesełko i coś do picia czekam.

...(\_/)....

..(>'.'<)..

..(")_(")..

Logo.JPG

Opublikowano

tAK W jednym ze statków siedzą autoboty a w drugim deceptikony i będzie jak w transformers 3 lecą po nasze zasoby szykujcie polski spirytus i tanie wina

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Statki wykrył system wyszukiwawczy HAARP zainstalowany na Alasce. Według Malleya,

w sierpniu rząd USA zacznie przygotowywać swoich obywateli na wojnę z kosmitami,

gdyż najazd ma zostać odparty - uzupełnia Malley

CO KURWA!?!?

HAARP jest największym dziadostwem jakie istnieje na tej planecie!

HAARP to broń elektromagnetyczna, która potrafi skumulować energię elektromagnetyczną w niewielkim obszarze, znane wyłączenie prądu w Nowym Jorku było następstwem testów tej broni (oparta na pracach dotyczących bezprzewodowego przesyłu energii Nikoli Tesli).

HAARP to broń geofizyczna – może powodować: trzęsienia ziemi, cyklony, tsunami itp.

HAARP to urządzenie potrafiące sterować myślami ludzi.

HAARP to urządzenie mające wyżej wymienione cechy + możliwość: zniszczenia wszystkich satelitów na orbicie i międzykontynentalnych pocisków balistycznych, podziemnej tomografii, łączności z okrętami podwodnymi, sprowadzania na wybrany dowolny cel fali promieniowania o sile 20 megaton.

Część tych teorii spiskowych budowanych jest przez analogię do systemu Echelon, który ostatecznie okazał się rzeczywistą instalacją podsłuchową.

źródło - wikipedia

Od lat telewizja nastawia nas że kosmici są źli ;x

Skąd wiecie że akurat nie chcą nas wspomóc niszcząc HAARP

Edit: dodałem spoiler z wiikipedii

Nie chcę się rozpisywać na ten temat lecz krew mi wrze co rząd ÓSA wyprawia

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

haha Fakt :D w fakcie był tez artykuł że gościa UFO oszukało i mu podało złe liczby do lottka :P tymi liczbami były 1,2,3,4,5,6 :P pzdr

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

1 Sierpień, 2011 r.

Przepraszamy inwazja UFO została odwolana z powodów technicznych!

Więcej informacji o nadchodzącej fali tsunami która ma za zadanie unicestwić ludzką cywilizację już jutro!

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

''Fakt'': Namierzono kosmitów teleskopami z USA! Szykują inwazję!

Trzy statki kosmitów - największy z nich ma 320 km średnicy - pędzą w

kierunku Ziemi, znajdują się obecnie w pobliżu Jowisza - piszą amerykański

tygodnik Weekly World News i niemiecka gazeta "Bild", powołując się na

naukowców związanych z programem SETI

8872b95990d39f5980c314c97da4669e74ebb9e8.jpg

Prowadzony od 50 lat pozarządowy program SETI zajmuje się poszukiwaniem pozaziemskiej inteligencji.

Jeden z głównych ekspertów programu profesor John Malley, ujawnił, że naukowcy już

poinformowali rząd amerykański o nadciągającej groźbie.

• Przy tej prędkości, statki dotrą do Ziemi w listopadzie. Będzie można obserwować je za pomocą teleskopów, gdy we wrześniu miną Marsa - dodaje Malley.

Statki wykrył system wyszukiwawczy HAARP zainstalowany na Alasce. Według Malleya,

w sierpniu rząd USA zacznie przygotowywać swoich obywateli na wojnę z kosmitami,

gdyż najazd ma zostać odparty - uzupełnia Malley

Niewykluczone, że nadlatujące statki kosmiczne mają wesprzeć flotyllę kosmitów operującą na Ziemi od kilku lat. Od 2004 r. - jak podaje portal abovetopsecret.com,

powołując się na dokumenty przygotowane niedawno dla

prezydenta Rosji Dmitrija Miedwiediewa przez rządową agendę zajmującą się

Kosmosem - USA są zaangażowane w "wojnę" z UFO.

Bazą Kosmitów ma być Antarktyda i dno otaczających ją oceanów.

Już 10 czerwca 2004 r. potężna flota UFO wyłoniła się nagle na południowej

półkuli i doleciała do miasta Guadalajara w Meksyku, po czym zawróciła.

Od tamtego dnia zanotowano na wodach południowej półkuli wiele incydentów związanych z UFO.

Być może w najbliższych kilku miesiącach przybędzie takich zdarzeń i to nie tylko na półkuli południowej.

Źródło: Fakt.pl

bo uwierze ; >

ZBIERAM ---

18800583.jpg

Opublikowano

Tak kurwa pierw nas wydymają później zjedzą :)

oni już kurwa wiedzą gdzie będą mieć swoją bazę , pierw przylecą do Polski wydymają Dodę i będą napierdalać w USA :P

Rozwaliło mnie to ;p

Ja jestem pół na pół... nigdy nie widziałem UFO i tak naprawdę myślę ,że nikt nie widział żadnego UFO... ktoś sobie wymyślił zielonego gludka i latający tależ, ,żeby ludzie zaczeli w to wierzyć....

Wszystkie filmy i zdjęcia z UFO, to fotomontaż... A może kosmici przylecą do nas nie wiadomo czym i będą wyglądali w ogóle inaczej...Znów afera jak przed końcem świata :D

Opublikowano

Powiem tak. Jak ma być koniec świata przez te wieśniaki z kosmosu co tylko umieją ściemniać i udawać assasynów to ja chcę mieć miejsca w Pierwszym rzędzie.

Opublikowano

O Nie! Idę budować bunkier z obsydianu i zamuruję go wokół TNT Kuffa! mam jeszcze 2 sloty. IP Podam Na PW.

A teraz serio kur**a na stronie SETI Nie ma informacji na ten temat.

Mała plotka a fakt już pisze że nas zakurwią SzlamoPistoletami.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Fakt jest śmieszny. Nie radzę wierzyć, np : "Nie śpię bo trzymam kredens" no kurwa... albo " Jajko chciało zabić panią Barbarę"... to jest żałosne. A wszechświat jest tak wielki, że gdzieś tak musi coś być tylko dlaczego domniemani "kosmici" chcą akurat przylecieć na ziemię a nie kurwa na U32 ? Proszę was... ludzie za wszelką cenę szukają sensacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...