Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Fakt'': Namierzono kosmitów teleskopami z USA!

AplauZ

Są kosmici ?  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. S? kosmici ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpie żeby nadlatywali tu jacyś kosmici xD ale zapewne istnieja jakieś pozaziemskie formy życia przecierz wszechświat jest ogromny nie jesteśmy tu sami ^^

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Baza centralna kosmituf: Witajcie ziemianie ja i moi zieloni jesteśmy w drodze do was żeby wam rozpierdzielić ziemię

My : AAAAA

Jeśli wierzycie że ufo nas zaatakuje to uwierzycie tez w ten dialog ...

HAHA UFO

RMCF

Opublikowano

@dordo27

Fakt to jest strona , magazyn. ;]

Coś Ci się w główce pomieszało , polecam pomyśleć przed napisaniem czegoś. ;]

to chyba tobie sie cos w glowce popierdolilo, nie moja wina ze mnie nie zrozumiales, wiec pomysl na przyszlosc zanim cos napiszesz.

Opublikowano

@dordo27

w glowce popierdolilo

Rodzice nie uczyli Cię kultury ? Ale to przykre !

lub

A. Biją Cię w domu.

B. Jesteś niewyżytym dzieckiem ulicy.

C. Masz nasrane w tej malutkiej bańce . ;]

Obstawiać !

[ Muszę zrobić ankietę na ten temat]

Hue

Opublikowano

wykurwiaj cipko i nie zawracaj mi dupy

Opublikowano

o kurfa jak ja sje strarznie boie bo ufolodki mfnie zjedzia.

kolejna bajka :D to tak ja by powiedzieć że polska to najbogatszy kraj na świecie ...

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Kosmos jest ogrmonyyy ;p Pewnie jest gdzieś cywilizacja, którą nazywamy kosmitami i jest owiele bardziej rozwinięta od Nas lub całkiem na odwrót - o wiele mniej rozwinięta od nas. Wydaje mi się że jest o wiele mniej bo jakby była rozwinięta do naszego poziomu to byśmy się z nimi skontaktowali i zwalili gruche xD:D

yayayaya ;p

sygnanu.jpg

Opublikowano

Omg kurwa....

Dodajecie to samo już z 15 raz .

Taki kicz to możecie sobie wsadzić w 4 litery ,

Jak cos zapraszam te zielone boty do mnie na herbatę i ciastka .

Adres podam im e mailem .

9368_gold.png

Opublikowano

Nie wierzę w to .

Najlepsze jest to,że kolejny raz identyczne informacje .

To samo było na forum jakieś 1.5 miesiąca temu .

Było tak samo :

3 statki 1 wielki 2 mniejsze .

Zdjęcia z satelity,które okazały sie meteorytami .

Ufo jest koło Jowisza ... i co kurwa zakonserwowali sie i są dalej koło Jowisza ?

Hah ..!

Dobry artykuł na smutne dni ; x

9368_gold.png

Opublikowano

Lecą na antarktyde bo lodu do coli potrzebują ;p.Pewnie wody nie mają.Na tak bo napewno nie jesteśmy sami , ale wątpie żeby chcieli nas wyruchać i wyssać jak up'y mówią najwyżej atomówke im się jebnie .

Opublikowano

Według mnie kosmici istnieją. Wszechświat jest ogromny i jakie są szansę, że jesteśmy jedynymi istotami we wszechświecie. Nie mówię, że wieże, że serio tu lecą itp. , ale jest niemal 100% prawdopodobieństwo, że gdzieś w kosmosie istnieje życie np. na marsie istniało kiedyś życie, bo odkryto jakieś cząsteczki z których można otrzymać tlen, a te cząsteczki są też na ziemi.

@ciekawostka Jowisz jest największą planetą w układzie słonecznym, jest pustynną planetą, a na jego powieszchni możemy zaopserwować dziwny okrąg jest to wielkie tornado do którego mogły by się zmieścić 2 kule ziemskie i jeszcze było by miejsce.

Tu macie kilka fotek na których widać tornado :

article_head_jowisz2x.jpg?1289894239

z7876886G.jpg

@down każdy może się pomyli, na szybkiego pisałem, bo zaraz kupuję telefon na allegro, ale najpierw robie temat w pogaduszki, bo kupuje do niego kartę microSD i czy w nim będzie działać.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@OFFTOP

Według mnie kosmici istnieją. Wszechświat jest ogromny i jakie są szansę, że jesteśmy jedynymi istotami we wszechświecie. Nie mówię, że wieże, że serio tu lecą itp. , ale jest niemal 100% prawdopodobieństwo, że gdzieś w kosmosie istnieje życie np. na marsie istniało kiedyś życie, bo odkryto jakieś cząsteczki z których można otrzymać tlen, a te cząsteczki są też na ziemi.

@ciekawostka Jowisz jest największą planetą w układzie słonecznym, jest pustynną planetą, a na jego powieszchni możemy zaopserwować dziwny okrąg jest to wielkie tornado do którego mogły by się zmieścić 2 kule ziemskie i jeszcze było by miejsce.

Tu macie kilka fotek na których widać tornado :

article_head_jowisz2x.jpg?1289894239

z7876886G.jpg

Mała poprawka nie pustynną tylko gazową.;P

@up ja i tak nie lubię łapać za literówki.Kup sobie xperie X8 polecam.

Opublikowano

Ta, wbiją do Polski, pokażemy im na czym polega Polska gościnnośc i inwazja przerodzi się w przyjaźń.

Nic się nie stanie. W dodatku w listopadzie jade do sanatorium na końcu świata, więc tam inwazja nie dotrze. cya.

Opublikowano

Lecą na antarktyde bo lodu do coli potrzebują ;p.Pewnie wody nie mają.Na tak bo napewno nie jesteśmy sami , ale wątpie żeby chcieli nas wyruchać i wyssać jak up'y mówią najwyżej atomówke im się jebnie . 

I rozkurwi i zatruje duza czesc planety.

Ta, wbiją do Polski, pokażemy im na czym polega Polska gościnnośc i inwazja przerodzi się w przyjaźń.

[Polak]: Speak poland? english? swedish? portugal? ect.

[ufo]: ee?

[Polak]: wodka?

[ufo]: woodka! :)

Wylądują na ziemi tak jak wylądował tupolew w Smoleńsku. 

Watpie. Z ich statkami (jak istnieją) nie porysują nawet fiata 126p :)

Generalnie to będzie drugi koniec świata..

tzn światła.

pozdr. :)

Opublikowano

To przed sesją ... koniec świata dla niektórych jest po 2 razy w roku tak btw ;)

UFO to rządowa przykrywka dla wszystkich ich prototypów. Jak oni mieli GPS to my cieszyliśmy się z malucha i mieszkania z meblami. Resztę dopiszcie sobie sami.

f.png

Gość daronian
Opublikowano

Nie będę kontynuował opowieści, by Filip ^^, ale nie wierzę w to, że UFO do nas przyleci, bo jak by chcieli to by dawno to zrobili... ich statki pędzą z podwójną prędkością światła. Uwierzcie, bo miałem taki lot ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...