Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Fakt'': Namierzono kosmitów teleskopami z USA!

AplauZ

Są kosmici ?  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. S? kosmici ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypomniało mi się , że kiedyś było o kiełbasie teraz o Ufo.Bo ktoś zabił kogoś kiełbasą.

@edit każdy uważa , że inteligencja poza ziemska o ile istnieje jest bardziej rozwinięta może u nich są dopiero czasy średniowiecza?

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś formy życia na pewno istnieją zważając na ilość planet i galaktyk. Ale żeby do nas lecieli? I pisali o tym w fakcie ? yyy...mleko :>?

Opublikowano

huhu o mojej teściowej piszą ! 320 km średnicy, niebezpieczna, i kosmita - NA PEWNO moja teściowa

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

fake jak nic, co Ci powiedza to w to uwierzysz? ... tak za bardzo bajkowo napisane, nie uwierze :D

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nas i tak nie zaatakują, bo jak ich sprowokujemy ? Kamieniami w nich będziemy rzucać ? To USA szykuje sie na walkę z UFO, bo Obama się chyba za dużo dnia niepodległości naoglądał.

Trza przyszykować trochę wódki i bedzie git, jeszcze nam technologi pożyczą.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Kolejene fake ;] Ile razy było o kosmitach i końcu świata?

Up@

W USA nawet jakąś bazę wybudowali i są tam jakieś przygotowania na spotkanie z istotami poza ziemskimi i odbywają się tam jakieś badaniai.Mówili o tym w Wiadomosciach ;]

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Wejdźcie sobie na Sky-map.org i wklejcie te namiary: 16 19 35, -88 43 10 . To jest ich domniemane ufo.

PS. Czemu do cholery akurat listopad? Ja mam urodziny w listopadzie i nie życzę sobie żadnych statków :D.

qsHVsoT.png

Opublikowano

NIe nie listopad.

Znany wrózbita z pod smolenska wyliczył ze KOsmici zaatakuja nas 10 kwietnia 2012. Jarosław juz szykuje ofensywe.

Opublikowano

Jak przyniosą jakiś % ze sobą to mogą wpadać :D.

qsHVsoT.png

Opublikowano

dla nieogarów ktorzy mnie nie zrozumieli, wiecie po czym poznac, ze to fake?

Namierzono kosmitów teleskopami z USA!

Opublikowano

Możliwe też, że USA w Hollywood tworzy jakiś film o kosmitach i zrobili sobie takiego typu reklamę. Ludzie mają oszaleć na punkcie nadlatującego ufo a jak film o kosmitach wejdzie do kin, wszyscy pobiegną go obejrzeć. Albo to zwykły FEJK i tyle.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Ha tak jasne kurwa..

Jakby chcieli to by już dawno nas rozjebali bo chyba mają lepszą technologię niż my jak są w stanie dolecieć...

Oglądaliście Gwiezdne Wojny ?

Jeden laser z Gwiazdy Śmierci i już planety nie było (a może była już z resztą nie pamiętam)

Jedno jest pewne: kosmos jest wchuj duży więc nie ma szans, aby czegoś tam nie było...

Mogą tam być jednorożce takie jak ten:

k,MzQzNTA5MzcsMjU5MTAx,f,jednorozec516ys.jpg

lub jakieś gówniane stwory takie jak ten:

dogma7.jpg

Więc kurwa jakby chcieli to by już było po nas !!!

Bo po chuj mają do nas lecieć jak mogą strzelić z tego:

dzialo.jpg

1375207970-U250359.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ależ bedzie Masakra !

Miech po szkole :D

Czekamy :D

Opublikowano

Uff .. Dobrze że w listopadzie bo w październiku bd rok na forum xD

A tak serio to dupa tam, ile już było końców świata i lądowań UFO , mi. koniec świata 2012 przesunęli o 100 lat a ten nalot teraz też przesuną o 500 lat ... Czego to w USA nie odkryją i tak pozostanie to fejkiem.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Czytalem to :>

I na szczescie po moich urodzinach bo chce jeszcze moje ostatnie urodziny spedzic w gronie rodziny

Ale na serio to nie wiem co myslec.

Nie moga az tak klamac ale prawda to tez nie moze byc ;f

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...