Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceria

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można poczekac moment czy troche wiecej.

A co do tej postaci to jest postac z Rohana, Dekan (kobieta) ;x

18863.jpg

Gdy pochłonie ciemność...

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pyt. jest już klient ;d ?

KLIENTA NIE MA BYĆ !!!

Bd patcher który bd pobierał pliki z serwera automatycznie ! Niby ma być największy transfer i pliki mają się pobierać kilka minut

Daj minusa ...

Opublikowano

@up czytać to Ty kurwa raczej nie umiesz

"To jest strona w wersji alpha. Zakaz umieszczania jej adresu na forach / komunikatorach etc. a? do oficjalnego otwarcia serwera."

~ Alceria Team

Gość daronian
Opublikowano

Wszystko jest na jak najlepszej drodze. Pozostało wgrać nam kilka plików, szybko przetestować i wrzucić patchera.

Dzisiaj nie obędzie się bez zabawy, enjoy! =)

Prosimy także o niepodawanie i nierozpowszechnianie strony to iż nie umiecie czytać newsów to Wasza sprawa, ale tak naprawdę powinniśmy to zgłosić...

Opublikowano

Wszystko jest na jak najlepszej drodze. Pozostało wgrać nam kilka plików, szybko przetestować i wrzucić patchera.Dzisiaj nie obędzie się bez zabawy, enjoy! =)Prosimy także o niepodawanie i nierozpowszechnianie strony to iż nie umiecie czytać newsów to Wasza sprawa, ale tak naprawdę powinniśmy to zgłosić...

dzisiaj no tak czyli napisane przez kogos 14/15 to klamstwo bo cos znowu nie wyszlo ;d hmm trzeba czekac..

Opublikowano

Robi ktoś jakiś squad? ;> bo na xacie pusto i sie gubie

Jak dasz + to dasz + ^^

Wchodzę żeby poszukać privów i hacków do Metin2 ^^

Zrobi mi ktoś sygnę? Najlepiej ze strzelającą Neytiri z avatara (chyba każdy widział) i podpisem JemMaslo ;>

Bo sam lepiej się orientuje w Delphi niż w tym ;>

Opublikowano

Mozna bylo by zrobic jakas ekipe ;D tylko jakie krolestwo ? hmm Chunjo ? Tam gra najmniej osob i mozna fajna ekipe zrobic;)

Opublikowano

ja raczej Jinno ;> napisz na pw

Jak dasz + to dasz + ^^

Zrobi mi ktoś sygnę? Najlepiej ze strzelającą Neytiri z avatara (chyba każdy widział) i podpisem JemMaslo ;>

Opublikowano

jak na to patrze to widzę, że 60% graczy myśli że na chunjo będzie najmniej... Dobra, bo zaczynamy offtop ;>

Jak dasz + to dasz + ^^

Opublikowano

Niby tak, ale na xacie spotkałem z 10 ludzi i z 7 twierdziło że zagra w chunjo Oo

A zresztą jak jest dużo ludzi też dobrze. I chyba da sie zmienić królestwo... ;> Ale z tym chunjo/jinno robimy już lekki offtop ;>

Jak dasz + to dasz + ^^

Opublikowano

Ja tam też pogram w Chunjo

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...