Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]kolejna kradziez w m2 przed sadem

skr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem.

Moim zdaniem ten typ 21 letni jest pojebany jakiś, jak byli kolegami <wymieniali się EQ> a ten drugi tylko za długo przetrzymał te zbroje to już go na psy zgłosił, lol :O

a sluchales reportazu uwaznie chociaz?zreszta mysle ze pisal na gg lub w grze aby oddal a tamten nie oddawal i temu poszedl a nie ...

zreszta i dobrze teraz ktos na handlu oszuka to nagram to i pojde zglosic dokonanie oszustwa wiec zlodzieje bujcie sie i pomyslcie zanim oszukacie !!!!ci co sa na nie i sie smieja pewnie sami by poszli na psy jak by stracili item wybonowany na ktory wydali SM albo sami oszukuja i okradaja w grze!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wg. mnie to ten 17 latek nie powinien być karanym, bo ten 21 latek dał mu tą zbroję potwierdzając przyciskając "akceptuj" (17 latek nie groził mu)

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Wg. mnie to ten 17 latek nie powinien być karanym, bo ten 21 latek dał mu tą zbroję potwierdzając przyciskając "akceptuj" (17 latek nie groził mu)

nie ma zarzutow grozenia lecz kradziezy a to sa 2 rozne rzeczy!!!!jak wy sluchacie i czytacie jak polowe przekrecacie i dodajecie!!!!to co ja powiem ci pozycz mi milion zlotych np. na miesiac a potem po miesiacu nie bede sie odzywal albo powiem ci ze nie odddam buaha.

Opublikowano

500zł zbroja? xD xD xD .

widac ze ejstes slaby w gre i nawet itemow wybonowanych nie kupisz w grze bo kamoli dropic nie umiesz a na Is nie wydasz.

Opublikowano

Zbroja boga smoków. xD Proo gościu..

Nwm nie gram na Pl'u ale mi sie wydaje że ta zbroja jest mniej warta niż 20 zł...

Przecież stalka +9 3x kd 4 warta jest 999.999.999 yang

I 1kkk na allegro kosztuje pomiędzy 10zł - 20zł

Rozśmiszyłeś mnie. Sam mam stal +9 na PL i oferowano mi za nią 1.200zł, a co do "Przecież stalka +9 3x kd 4 warta jest 999.999.999 yang" to nie jest warta tyle tyllko około 250kd a jdno kd chodzi 10zł, więc pomyśl.

Jasio90.png
Opublikowano

nie wiecie jak koles wycenil item np. mozna na orzne spoosby np. tyle ile SM potrzebnych na zmiane bylo np. powiecmy 300 SM a mzoe byc tak ze z 3k smoczych monet mogl wycenic zalezy jak kto liczy a nei w yangach wyceny.

Opublikowano

Widziałem, śmiać mi się chce.

Niedługo będziemy w sklepach płacić yangami albo kradzionym eq -,-"

Opublikowano

Co to miało być... Dał na własną odpowiedzialność, a gdy nie oddał płacze. Heh widać 24/7, pewnie jakby na allegro kupił i by mu nie dali też by zgłosił...

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Opublikowano

Jacy ludzie muszą być naiwni a zarazem dziecinni by iść z czymś takim na policje.Nieżle sie uśmiałam gdy ogladałam transmisje w TV;)

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

• 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...