Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]kolejna kradziez w m2 przed sadem

skr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem.

Moim zdaniem ten typ 21 letni jest pojebany jakiś, jak byli kolegami <wymieniali się EQ> a ten drugi tylko za długo przetrzymał te zbroje to już go na psy zgłosił, lol :O

Opublikowano

już onet?. :P. Niedawno było w gazecie lokalnej. Ludzie porąbani pożyczył se zbroje na dzień i policja...

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Haha no to się znowu narobiło.

Mówicie, że pożyczył tylko na dzień nawet jeśli tak było to raczej bez zgody "właściciela" nie miał raczej prawa nie ?

buusaga.jpg

Opublikowano

Dla mnie to śmiech na sali. 21 letni Chłopak pokazał co to znaczy dla nieo metin i do czego może się posunąć

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Zbroja boga smoków. xD Proo gościu..

Nwm nie gram na Pl'u ale mi sie wydaje że ta zbroja jest mniej warta niż 20 zł...

Przecież stalka +9 3x kd 4 warta jest 999.999.999 yang

I 1kkk na allegro kosztuje pomiędzy 10zł - 20zł

1308659548-U100922.png

everyday_i__m_shufflin_test_by_ex_trident-d3hoejq.gif

Opublikowano

Nwm nie gram na Pl'u ale mi sie wydaje że ta zbroja jest mniej warta niż 20 zł...

Hahahahahaha stalka +9 warta 1kkk :* W takim razie marzycielu znajdź mi taka kupię od razu :) i na allegro za 300 leci na lajciku ^^

Opublikowano

Ale ten typek sam jest sobie winien:PNawet w regulaminie, którego zapewnie nikt nie czytał póki nie dostał bana za coś, jest napisane, że nie należy nikomu podawać swoich danych do konta. Następnym razem niech trzyma je dla siebie albo lepiej dobiera kkolegów.

Opublikowano

up@ no właśnie, każdy bierze wymiane czy kupno konta pod swoją odpowiedzialność.... Ale zastanawiam się czy facet był tak chory psychicznie czy naprawdę dla niego metin is life 24/7 !?

ps; Nie musial sie zamieniać ...

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Stal +9 widziałem na forum za 35kkk jeszcze dla sury... wiec ja chu* piszesz ze za 1kkk...

A ta boga mogla mieć jakieś fajne bonki typu: 2kpz/3x15%abs i już warta 500zl...

Opublikowano

Stal +9 widziałem na forum za 35kkk jeszcze dla sury... wiec ja chu* piszesz ze za 1kkk...

A ta boga mogla mieć jakieś fajne bonki typu: 2kpz/3x15%abs i już warta 500zl... +3xkd+4

Opublikowano

Jezu jaki ten 17 latek musiał być rąbnięty na policje hahahahahaha!!!

Wystarczy napisać do Gm'a na stronie metina :D

Jeśli Ci Pomogłem Zakładając Ten Temat Lub Pisząc Post Daj Lubię to

ziemiat.jpg

A co tam... Raz się żyje !!!!!

sportbungeejumpjumping.jpg

Opublikowano

Jezu jaki ten 17 latek musiał być rąbnięty na policje hahahahahaha!!!

Wystarczy napisać do Gm'a na stronie metina :D

17latek był oskarżony ,to 21latek zgłosił.

A "GM" nic nie zrobi,bo nic nie może, oskarżyciel sam dal mu itemka...

Jedynie GF może ci oddać konto ktore zostało skradzione nie okradzione. Wiem bo kolega tak miał po 2tyg GF oddało mu konto ktore ktoś mu ukradl z e-mailem lecz miał dowody przelewu na sm:)

Opublikowano

Świat wirtualny nie ma nic wspólnego ze światem realnym, jeżeli postać została okradziona w świecie WIRTUALNYM ( W METINIE ), to czemu on ma ponosić straty w świecie realnym, powinien dostać bana na swoje konto. Takimi rzeczami powinni się zajmować Gameforge, w końcu to ich gra... Ich przedmioty i ich SM, policja nie ma co robić... a Tacy debile jak ten 21 latek zamiast zapier****ć do roboty i zarabiać na życie to expi i biega po sądach o pierdoły. XXI wiek.... <_<

Opublikowano

Świat wirtualny nie ma nic wspólnego ze światem realnym, jeżeli postać została okradziona w świecie WIRTUALNYM ( W METINIE ), to czemu on ma ponosić straty w świecie realnym, powinien dostać bana na swoje konto. Takimi rzeczami powinni się zajmować Gameforge, w końcu to ich gra... Ich przedmioty i ich SM, policja nie ma co robić... a Tacy debile jak ten 21 latek zamiast zapier****ć do roboty i zarabiać na życie to expi i biega po sądach o pierdoły. XXI wiek.... <_<

Dokładnie...Takie wyolbrzymianie kradzieży w Metinie jest naprawdę idiotyczne,a policja zamiast zajmować się takimi pierdołami niech lepiej się zajmie prawdziwymi przestępcami -.-

Opublikowano

Dokładnie...Takie wyolbrzymianie kradzieży w Metinie jest naprawdę idiotyczne,a policja zamiast zajmować się takimi pierdołami niech lepiej się zajmie prawdziwymi przestępcami -.-

No chyba każdy wie ze polska policja to NIEROBY!

Zamiast ganiać po mieście za złodziejem to sie zajmują wirtualna zbroja :D to wszystko powinien GF załatwiać...

Opublikowano

Cala ta sprawa i jej naglosnienie to tylko dowod na to ze wszelkie wykroczenia wirtualne sa coraz czesciej scigane.

W tej sprawie nic nikomu sie nie stalo , poza odwieczna latka zlodzieja na 17-sto latku i moze oberwaniu po uszach od matki ktora zapewne szczesliwa nie byla,

ze jej synalek komus cos "przetrzymal zbyt dlugo" i przez jakas durna gre trafil do sadu.

Jednak fakt ze bezkarnosc w necie powoli sie konczy jest pocieszajcy.

Opublikowano

Według mnie dobrze zrobił. Kradzież jest kradzieżą, nie ważne czy jest to przedmiot wirtualny czy realny bo każdy ma swoją określoną wartość w przeliczeniu na złotówki. Dlaczego twierdzicie, że jest no lifem? Jak was by okradli to byście nawet dupy nie ruszyli bo byście się bali wejść na komisariat i zgłosić takie coś, a on wiedział, że to może być karalne i młody może mieć problemy więc skorzystał z możliwości co przyczyniło się do oddania zbroi bo 17 latek się po prostu wystraszył. :) I nie wierze, że on pożyczył, po prostu powiedział tak w sądzie aby ułagodzić sprawę, proste.

Zresztą tak jak wyżej ktoś już napisał, jeśli ktoś coś bierze własność kogoś innego bez jego wiedzy jest to kradzież, nie pożyczenie. :) Tyle na ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...