Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helixon [PL] [Dedyk]

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow mpcforum, z tej strony PanTicTac

Doszly mnie sluchy ze EQ z navi zostalo rozdane, ludzie toc to niedorzecznosc.

Nasza kochana przyjaciolko o nazwie 'Upss' zeby wbic 70lv nie trzeba sie nameczyc, wystarczy zrobic bony a tutaj o bony to nie trudno.

No na skilla na G wydasz dokladnie 55kk nie liczac zwoji egzorcyzmu ktore sa po 200 sztuk.

O pieniazki tutaj nie jest trudno, wystarczy troche sie pomeczyc, zrobic bony,podropic i sie ma.

A nie wszystko rachu-ciachu. Napisalas ze dostalas bana, smutne jak sie jedzie na nielegalnym oprogramowaniu to tak jest.

Nie mow ze tak nie bylo, a jak rzeczywiscie tak nie bylo to opowiedz mi prosze twoja historie.

No cuz co do dzieci 'NEO' wogole sie nie odzywam, nie wiem czy ty jestes taka glupia za przeproszeniem ale na takie teksty przewaznie sie nie reaguje.

Bo na kazdym privie, wogole wszedzie dookola sa dzieci 'NEO'. Tego nie da sie uniknac.

Administracja daje bany, za wulgi,cheaty i inne rzeczy. A ty w tamtej chwili naprawde powiedzialas mu kilka slowek. Masz za swoje, a jak chcesz zeby on mial tez bana

to zrob ss'a wyslij na forum lub do GM'a i tez bedzie mial bana. Albo najlatwiej go zglos na PW, koniec problemu.

Dobrze koniec twojego problemu, teraz chcialbym napisac moja opinie dotyczaca serwera 'Helixon'.

Moja opinia serwera jest koloru zielonego, w wiekszosci przypadkach kolor zielony kojarzy sie z czyms milym,dobrym itp. tak samo bedzie z moja opinia.

Jak wiecie zaden serwer nie jest idealny, oczywiscie 'Helixon' tez nie jest ale nie jest tez zly.

Na poczatku gry pomyslalem sobie ''Kurcze, troche slaby exp... chyba nie bede tutaj gral'' ale po 30minutach gry zmienilem zdanie, bo serwer naprawde jest fajny.

Moze trzeba te 55kk na wbicie skilla na G1, ale ludzie to zaden problem dropnac troszke kasy, oraz troche sie pomeczyc.

Ja osobiscie polecam serwer z calego serca. Lyons,Aruzz jak i reszta teamu naprawde sie starali nad serwerem, ludzie sa bestiami ale potrafia doceniac czyjas prace.

Mam nadzieje ze wy jestescie tacy, oraz docenicie jaki to jest serwer.

Moje zdanie na temat serwera jest krotkie.

'Polecam serwer, serwer na dluzsze dni jak i noce. Szczegolnie zapraszam do krolestwa Chunjo!'

Pozdrawiam PanTicTac

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano
No cuz co do dzieci 'NEO' wogole sie nie odzywam

To razi ...

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

To razi ...

No przepraszam za moje bledy ortograficzne. Ale mieszkam od dziecinstwa za granica, oraz nie mialem takiej samej mozliwosci nauki jezyka polskiego jak wy. Wiec prosze nie czepiajcie sie moich bledow.

Za wszelkie bledy ortograficzne najmocniej przepraszam.

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

-

Opublikowano

Ja tu wszedlem zobaczyc jak konkurencja wystartowala.

23 lvl w v2, caly spot bez padniecia. To ze mial waithacka pomine.

Nie da sie na tym lvl utrzymac spota chocby sie mialo 30k pz z bonow i troche absorpcji.

Eq z navicatu i tyle, wystarczy jeden item.

Opublikowano

"DNO" to za malo;]

Ga biega po m1 jak ulomny Maciuś z Klanu i " hehe ssij mi wacka hehe"...

Boskooo!!!

eq z Navi tez ladnie lata bo sam dziwnym trafem w swiatyni znalazlem zatrutego 100% ludzi um itp;]

dosc dziwna sprawa

ogolnie rzecz biorac jak ktos chce marnowac czas to zapraszam!

ja po kilkudziesieciu minutach zakonczylem kariere na tym PseudoSerwerze;]

Opublikowano

@Up zrób ssy tego ów miecza i wrzuć. A to z wackiem to cytował pewną piosenkę ;x i to nie było do nikogo .

h65xnex.png

Opublikowano

26.06.11r. Godzina: 18:00 - START BETA TESTÓW SERWERA HELIXON.

Jak opisywałem wcześniej, serwer jest tak zaprojektowany, by dać 100% zadowolenia graczom, jak i zabezpieczyć ich przed osobami używającymi wspomagaczy.

Po zakończeniu Beta Testów zostanie uruchomiony skrypt który będzie blokował wszelkie próby oszustw. Między innymi:

KamerMod całkowicie zablokowany. (Wejście z niego jest nie możliwe, a każda taka próba jest logowana i konto użytkownika zostaje blokowane).

Specyficzny booth (tzw. pong) - dzięki temu zabezpieczeniu, połączenie z serwerem będzie możliwe tylko za pomocą naszego pliczku.

Aktywna blokada DMG Hack, Speed Hack, Multi Hack. (Przy próbie włączenia wspomagacza, wylogowywuje nas z konta, po czym ta informacja zostaje logowana i konto blokowane.)

Sprawdzanie wersji naszego lauchera. (Po każdej aktualizacji, będzie wymagana aktualizacja, inaczej serwer nie dopuści nas do połączenia.

Zabezpieczona komenda SHOWMETHEMONEY.

Całkowite Report Mode. (Wszelkie próby oszustw, uważane przez skrypt za ów oszustwa będą logowane - i administratorzy będą wyciągać konsekwencje wobec graczy, za ich wybryki.)

Tyle jeżeli chodzi o zabezpieczenia. Informacje o serwerze zamieścimy po zakończeniu bety, która będzie trwała około trzech dni. W tym czasie, postaramy się maksymalnie obciążyć serwer - by sprawdzić, na ile możemy sobie pozwolić, aktualizując przy tym wszelkie skrypty.

Jak się połączyć.

Musimy posiadać aktualną wersje Metin2 (www.Metin2.pl), patchowana - najświeższa wersja. (2010/2011).

Ściągamy naszą paczkę. (Tylko dzięki niej, połączymy się z serwerem.) LINK: KLIK

Wrzucamy pliczki zgodnie z ustawieniem w archiwum, wcześniej je wypakowując.

Plik Helixon.exe do głównego folderu z zainstalowanym Metinem. (Tam gdzie mamy Metin2.exe).

Pliki z folderu /pack/ podmieniamy - wklejając do folderu /pack/ w zainstalowanym Metin2.

Rejestrujemy się na TYMCZASOWEJ stronie rejestracyjnej. http://serwer.helixon.eu/register.php

GRĘ ODPALAMY PLIKIEM HELIXON.EXE!

Logujemy się, tworzymy postać - i cieszymy się udziałem w beta testach serwera Helixon!

Życzę wam udanych testów, i pamiętajcie - wszystkie rozwiązania są tylko tymczasowe.

Dzielcie się z nami uwagami na forum!

Starystyki:

Raty:

-EXP. 250%

-Itemy 200%

-Yangi 150%

Drop Yang jak widać jest mały, ma to na celu by na serwerze nie było itemów po kilka kkk.

Co do tego że pomyślicie nie będzie mnie na nic stać mylicie się. Proszę czytać dalej.

Na Start:

-pierscien teleportacji

-buty wiatru

-kon bojowy

-magazyn 4ever

-200 pelerynek

-podstawowe eq +12

-200 duzych niebieskich i czerwonych mikstur

-pierscien exp'a na 30min

Jak widać nie ma trzeciej ręki, dla czego? Ma to na celu to by znów zobaczyć stęsknione Yangi leżące na ziemi.

I tak dalej...

A ja się pytam po co robić zapowiedzi skoro i tak nic nie jest robione w tym kierunku...

@edit:

-wiecej mobów w grupie

-wielka nowa fabuła

Start Serwera 11 lipca 2011roku! o godzinie 18:00-20:00

-sztabki 2kk dropiące z mobów

-sztabki 5kk i 10kk dropace z metinów

Zaśmiecanie forum powinno być odpowiednio karane...cztery tematy o tym samym a G wyszło.

Opublikowano

A na jakim się nie da ? Podaj chociażby jeden ;] Na każdym robiłem sobie serverinfo nawet jak rooty byly zabezpieczone .

h65xnex.png

Opublikowano
Ga biega po m1 jak ulomny Maciuś z Klanu i " hehe ssij mi wacka hehe"...

AHAHAHHAHAHAHA

szacun stary jaki tekst xDDDDDDDDD

Opublikowano

fuuul.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/835/fuuul.jpg/

I odnośnie zamieszczonych ss.

-nazwy npc nie spolszczone (nie tłumaczyć się clientem...)

-3npc z tym samym eq...przemyślane...zamiast dać np. kd, bony i is, skille.

-powrót z m2 do m1...powodzenia (co by było bez pierścienia...tp>dolina>m1 haha)

-serwer pod względem zdobywania eq to 4fun... po co komu będzie zbierać drop...jaki sens gry...

-fajne?

fajne?

zajeeebiiiiiiiiisteeeeeee...

-po serwerze biega masa cheaterów, gm się bawi w m1 pokazując super extra hiper nowość którą dodał, tj. strażnik wsi biega ;x <wow>

-nie da się przejść z v1 do v2 groty...uff jest pierścień...co byście bez tego zrobili...

Uwaga:

Grafika dużych rozmiarów...

Opublikowano

@UP: ale Ty madry, napisales i od razu dales ss'a...

NPC beda miec spolszczone nazwy w cliencie.

co do ,,rozdawania eq z navi" jest to nie prawda, po prostu oni maja bufy ktore daja sporo jak by to powiedziec umiejetnosci. To nie blad ani nic, bony zostaly zmiejszone. Blokada pierscienia Tele na LV tez została włączona ( nastapi przy rebocie)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Jasne jasne

sporo jak by to powiedziec umiejetnosci.

A ja bym to nazwał hmmm...

Zamydlaniem oczu.

Nikt ci w tą bajkę nie uwierzy.

Opublikowano

@UP: ale Ty madry, napisales i od razu dales ss'a...

NPC beda miec spolszczone nazwy w cliencie.

co do ,,rozdawania eq z navi" jest to nie prawda, po prostu oni maja bufy ktore daja sporo jak by to powiedziec umiejetnosci. To nie blad ani nic, bony zostaly zmiejszone. Blokada pierscienia Tele na LV tez została włączona ( nastapi przy rebocie)

ale wy mądrzy, robicie bete a takich rzeczy nie poprawiliście...i to ma być "dobry" serwer.

Pragniesz zagrać na dobrym serwerze Metin2?

Opublikowano

Dwóch mądrych puściło ploty o eq z navi i jest - macie szał ! Hura ! Pospamujmy o tym ! Rozwalmy reputacje !. Nie miał bym problemów gdybym zobaczył jakieś ss'y, ale tak, to to co piszecie jest tyle wiarygodne co "Niewierzący który został papieżem" ;x

@Down nie wylatuj mi tu z pierdołami bo ja wierze tylko w siebie i ludzi ;x wole stan astralny od "nieba"

h65xnex.png

Opublikowano

Dwóch mądrych puściło ploty o eq z navi i jest - macie szał ! Hura ! Pospamujmy o tym ! Rozwalmy reputacje !. Nie miał bym problemów gdybym zobaczył jakieś ss'y, ale tak, to to co piszecie jest tyle wiarygodne co "Niewierzący który został papieżem" ;x

Swoje mądrości pozostaw dla siebie a i radzę więcej czytać...

Nigdy nie mów...

Leon X

Piastowanie najwyższego urzędu religijnego nie przeszkodziło Leonowi X być ateistą (Co się atoli uczucia religijnego dotyczy, to tego u Leona nie było zgoła ani śladu). Przypisuje mu się niesławny cytat, wypowiedziany w towarzystwie – Ile korzyści przyniosła Nam i naszym ludziom bajeczka o Chrystusie, wiadomo

http://pl.wikipedia.org/wiki/Leon_X

Ateizm:

bogów nie ma...

Jeśli jesteś zagorzałym chrześcijaninem i obrażam twoje uczucia religijne, przepraszam...ale wy powinniście więcej czytać o sobie...

taka mała lekturka dla Ciebie---http://pl.wikipedia.org/wiki/Gnostycyzm dziwne prawda? tyle podobieństw...

Opublikowano

haha juz off?

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

Witam

W tej chwili administracja serwera napisala nam ( graczom ) na glownym chacie ze wylaczaja serwer na kilka godzinek.

Powodu oczywiscie nie podali.

imperialmt2.gif

Warto czekac!

-

-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...