Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helixon [PL] [Dedyk]

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer dziala od wczoraj w nocy o 22 byl reset teraz o 11 znowu reset

o 13 Oficjalny start juz nie bedzie resow usuneli chyba bug z sztabkami itd WBIJAC

ZAPRASZAM DO SHINSO

Opublikowano

kurken wez proxy w 5 minut nabijesz 50 klikniec idioto

a co do serwera Lyons znowu z geby zrobil dupe poraz xxxxx eh...

pewniepo 15 ruszy serwer...

Opublikowano

Kiedy do hu** będzie działał ten serwer??? Lyons nie leć w hu** tylko go włącz a nie cały czas przekładasz otwarcie... to już nudne się zrobiło

Opublikowano

m0psik mówiąc ''Kid'' kogo masz na myśli, siebie?? jak nie znasz kogoś to nie oceniaj, a co do tematu, to ile można przekładać start??

Opublikowano

@Denieru89

1.Utrzymaj serwer sam i wcale serwer nie jest pod IS bo te przedmioty latwo zdobyc w grze

2.Serwer dzis powinnien byc wlaczany ;]

Opublikowano

Śmiać mi się chce już, jak widzę to za każdym razem jak przekładają otwarcie to albo coś wgrywają albo coś naprawiają...

Opublikowano

najświeższe info ten debil Lyons przelozyl start do 16-18 bo poszedl do wc.... pedal juz tam wali gruche od 11....

Opublikowano

05685003600452532258.png

prosił bym jakiegos moderatora o edycje mojego posta ponieważ ja nie moge mam ledy z kodem..

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Serwer ogolnie dosc slaby..Gm King.... nie pamietam nicku daje eq.widzielm go na poczatku serwera za dozo z ta ninja 75 co bana dostal.6-7 bony prawie za darmo.bardzo duze bony na kryta przeszywke itp.Ogolnie skonczylem tutaj gre .Wbielm 65 i wyrzucilem eq.Pozdro GrubeJointy

Opublikowano

@UP:

sam dajesz eq a nie GM...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

LowPointer ty lepiej nic o moralności nie pisz bo na DMG pociskałeś do czego sam się przyznałeś ;x

h65xnex.png

Opublikowano

Prawie caly serwer jedzie na kamer modzie a administracja ma na to wyje*bke, ta ninja 75 lvl to Brat GMa to jak byl banowany to sie chwalil ze jak go banuja to mowi bratu by go odbanowal, na 18 lvl wbij do v2 i calego spota wbil w 10 sek, gdzie ja na 50 lvlu z max bonami do pz i kryta bralem 3 grupki...

Wiec jak nie masz Kamer moda lub nie jestes znajomym GMa to nie zaczynaj tu grac

Opublikowano

Zapraszam do miłej gry na tym serverze.

Jest bardzo fajny, a szczególnie trochę hard.

Da się prawie tu dużo osiągnąć.

Naprawdę gorąco polecam tego serva.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

@Up

Lol ty to się już nie odzywaj skoro nie wiesz jak lecą w ch**a ...

Da się prawie tu dużo osiągnąć.

Facepalm?

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Heh lyons dziwka pizda szmata....

przyszedl z nickiem wisnia 75 w 5 sekund wbity... eq all w navicacie i wszystkich na hita lal 60+

no to dre ryja wypier lyons frajerze i pisze na wolaj a ten mi dal perma bo wygarnalem mu prawde i tak jest na kazdym serwie

jeden wniosek Lyons pierdolony frajer za rogu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...