Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helixon [PL] [Dedyk]

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Camill*

Najpierw naucz się pisać po polsku, używaj także polskich wyrazów, dodatkowo z tego co przeczytałem to nie wejdę na serwer, ściągałem spolszczenie, ale widzę że serwer dno

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbilem i co?

duzo chinskich krzakow

sztabki nie dropia

niby exp 1.5 -150% a w 3 minuty 20 na dzikach wbilem....

za duzo smieci leci...

misje sa dupiate mogliscie je chociaz edytowac

Opublikowano

Wkurwi... mnie tym że ktoś się napracował nad serwerem/prezką a taki szczyl sobie jaja robi i odpycha ludzi od serwera takie dzieci powinno się zabijać podczas porodu....

nie było mnie chwilę na forum , ale po tym co widzę człowieku ty sie lecz , robiłem kilka dedyków i mnóstwo hamachi wiem ile to roboty a jak widzę to co robią , to się tak opierdalają że głowa boli bo gówno zrobili a przeciągają start że ja pier.... , gm to dzieci wszyscy to wiedzą , nawet słyszą na ts i widzą w grze ...

to że masz uraz główki to nie moja wina , widać że jako dziecko uczyłeś się pływać w worku ale to nie moja sprawa .

Kurwa Sory ale mnie wkurwił , nie będzie mi pisał że takich jak ja trzeba uśpić

edit : ja szczyl ? wysłałem ci IP na TS czekam ....

NJxbd4x.png

Opublikowano

@Lyons

Moglbym wiedziec z jakiego powodu dostalem bana na tsie? Bo sam nie wiem, mialem wam pomoc a tu takie cos.

@EDIT dobrze, wszystko juz wyjasnione.

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Przecież Lyons pisał, że na 100% wystartuje 18-20. Co za fake z tego kolesia.

@Edit

Może mu się klawiarura psuje i zamiast jednego zera pisze dwa? Jak sądzicie? A tak na poważnie to jest żałosne.

Opublikowano

Barany serwer gotowy tylko porawa questow i clienta i start

Barania nie rozumiesz wypowiedzi "Start serwera na 100% o godzinie 18-20"? Więc łaskawie nie wyzywaj tylko się zastanów nad sobą.

Opublikowano

Serw miód

Czekam juz sporo czasu i wiem ze podczas Oficjalnego startu sie nie zawiode.

Team ogarnięty każdy dobrze wie co ma robić,miła atmosfera Ogolnie Polecam w stu %

Co do posady GM staram się o nią z całych sił zobaczymy czy ktoś do zauwazy i doceni

Adolfik

Opublikowano

Dalej beta?

Witam wszystkich,

Mogę wam powiedzieć że o 21:00 dnia 11 lipca 2011r. odbędzie się wielki start serwera.

Więcej informacji na:

Forum

Czacie

TS:

helixon.tk

Pozdrawiamy.

Czyli te słowa jak zawsze nie dotrzymane ? hah

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Serw miód

Czekam juz sporo czasu i wiem ze podczas Oficjalnego startu sie nie zawiode.

Team ogarnięty każdy dobrze wie co ma robić,miła atmosfera Ogolnie Polecam w stu %

Co do posady GM staram się o nią z całych sił zobaczymy czy ktoś do zauwazy i doceni

Adolfik

Jak do tej pory to Twoje staranie się to chyba przysłowiowe "lizanie dupy"...

Serw miód

Do tej pory niczym ciekawym się nie wykazali po za przekładaniem startu...

Nie zmienione sf2010 z masą błędów...

Opublikowano

To coś wgl. wystartuje bo nie wiem czy czekać ...

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Jakiś zjeb VisTer ma eq z navi... Kutas dostaje 7k z przeszywki z hita w sumie dostał 150k i żyje...

W pizdu, nie grajcie tu ;|

sygnazapollitra.png

Jakbym mógł to wlepiłbym Wam karnego kutasa za chujowe ostrzeżenia

-.-"

Opublikowano

[quote name=Luka ^^' timestamp='1310431718' post='2823749]

Jakiś zjeb VisTer ma eq z navi... Kutas dostaje 7k z przeszywki z hita w sumie dostał 150k i żyje...

W pizdu, nie grajcie tu ;|

A myślałeś że tu będzie inaczej? powtórka z elthos...

Serwer znakomicie przemyślany...na start dostajemy eq+9 natomiast u npc jest eq+4 za 1kk posiadające mniej defa niż to co dostaliśmy...kto mądry kupi i spali na +5 bo ulepsza jak na pl'u...

Wczoraj ktoś mądry i chwała mu za to napisał że nie wbijać skilli i ma rację, bo się nie da.

Sztabki niby 10mln a wychodzi za nią dwa -podatek...

Client:

upycha się

No przepraszam bardzo...jaki client? parę plików 10mb + launcher (profesjonalny dodam...) i do tego wysyłali go pare dni...a robili chyba miesiąc...

Czyste sf2010, bug w m2, bug w v1, boss nie zmieniony w v1 powodzenia z takim serwerem...

Jednym słowem strata czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...