Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][DLL] Pliki serwerowe 1.8.x by dmx!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam korzystam z tych plików od miesiąca bo dedyka postawiłem i niestety Graczom się nudzi po tygodniu Moja propozycja to Wywalić Questy i wstawić mobarene i może regionmarket -do sprzedawania cuboid. MobArena najlepiej dodać tut jak wyznaczyć Arene Permissions ustawić do tego bo spotkałem tylko 1 pliki co permissions miały ustawione ok. Polecam też plugin dzięki któremu jak się zetnie drzewo to sadzonka się sadzi sama w to miejsce :) mam więcej Propozycji jak zainteresowany to pisz na gg :)

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Questy będą ale dodam więcej, jak widzisz, sam musiałem je dodawać.

Mobarena? Pomyślę nad tym, region market według mnie jest w mojej paczce zbyteczny. Co do pluginu aby sadzonka rosła w miejsce starego drzewa, to też raczej nie. Jest zbugowany, i działa nie prawidłowo.

classic-76561198003869963.png

Opublikowano

świetne pliki, jak już pisałem wcześniej :) Kiedy nowe? Czekam z niecierpliwością!

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

Opublikowano

Mam kilka pytań:

Mogę się dowiedzieć, co to za folder "lib"? Mogę go bezpiecznie usunąć? I jeszcze ten "ebean.properties"...

i w plikach server.properties nie rozumiem co oznaczają: "difficulty=1, gamemode=0 i motd=Serwer minecraft" O co tutaj chodzi? :P

A za paczkę + leci.

Opublikowano

jak dodać kogoś do rangi komendą?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Trochę ich poużywałem i myślę ze to dobra paczka :)

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

Opublikowano
Mam kilka pytań:

Mogę się dowiedzieć, co to za folder "lib"? Mogę go bezpiecznie usunąć? I jeszcze ten "ebean.properties"...

i w plikach server.properties nie rozumiem co oznaczają: "difficulty=1, gamemode=0 i motd=Serwer minecraft" O co tutaj chodzi?

Odpowie ktoś? :(

I jak można zedytować plugin AutoSave, żeby się zapisywało co 15 minut a nie 5?

Opublikowano

Super pliki + , tylko u mnie nie nie działają te questy... tzn. gdy mam coś zebrać zalicza , ale gdy trzeba coś zabić już nie. Np. 10 krów i 10 skory z krów , skory zalicza krów nie.. U Was to normalnie działa ? Wie ktoś dlaczego tak u mnie jest ? Może źle coś robię ?

Opublikowano

Jak zrobic zeby przed nickiem byl prefix np wlasciciel , mieszczanin itd

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@Intense

Musisz skonfigurować permissions. W prefix dajesz np. kod koloru np. #4[Admin]

@xKamis

Tym się różni, że 0 to survival, jest hp itd, nie można latać. A 1 to creative, możesz latać, masz chodzby toomanyitems itd.

PS. Dodaj MobArene, i tam z 10 postaci dodaj. + vip class :).

Opublikowano

Moze mi ktos skonfigurowac to tak zeby bylo tam Wlasciciel , Administrator , Moderator , KidModerator , Vip i Super Vip i normalna ranga gracza?

bedą plusyy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, nie wiem czy wy też macie taki problem ale, jak chce przejść przez drzwi to mnie buguje.., wie ktoś o co chodzi albo co mam zmienić w plikach?

Opublikowano

Mam jedno pytanie Otoz jest Backupplugin i Server save i sie pokazuje Auto-save, Auto-complete i niewiem gdzie sie ten swiat zapisuje, w ktorym folderze i gdzie tego szukac?

Opublikowano

Mam jedno pytanie Otoz jest Backupplugin i Server save i sie pokazuje Auto-save, Auto-complete i niewiem gdzie sie ten swiat zapisuje, w ktorym folderze i gdzie tego szukac?

//Dubel

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...