Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][DLL] Pliki serwerowe 1.8.x by dmx!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniach 15.07 - 23.07 pomoc na GG moja będzie niedostępna. Gdy wrócę, odpowiem na wszystkie problemy oraz wydam nową paczkę. Przewidywane zmiany to m.in dodanie Kiwi Admin i innych. Pozdrawiam - dmxovskyyy ! :)

classic-76561198003869963.png

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, super paczka. Tylko jak usunąć to na początku, co pisze "serwer skonfigurowany przed dmx" (coś takiego), bo mi nieco przeszkadza. Polecam te pliki.

Opublikowano

dmx słuchaj ja mam taki problem ze jak włączam server 34bit to pojawia sie okienko na chwile jakoś sie sybko te napisy wczytują i sie odrazu wyłącza wiesz omze o co chodzi ?

Opublikowano

Pliki ładnie się prezentują . Wszystko ładnie opisane . Mam nadzieje ze bedziesz je aktulizować łap +sika : )

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

POMOCY ! otóż to od pewnego czasu nikt nie może dołączyć na mój serwer minecraft hamachi ! ciągle działało aż pewnego dnia coś się zepsuło :( ciągle pisze "Connecting" tylko ja moge wbić.Proszę o szybką pomoc,serwer mam na tych opisanych w tym temacie plikach.Pomocy ! nagradzam plusikami.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Super.. Moze ktos powiedziec jak zrobic admin_shop na tych plikach?

Opublikowano

Ładnie opisane te pliki twoje.

Miejmy nadzieje ze bedą jeszcze kolejne wersje ? : ).

Łapaj +sika.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano
Tylko jak usunąć to na początku, co pisze "serwer skonfigurowany przed dmx" (coś takiego), bo mi nieco przeszkadza.

plugins>automessages.properties

Super.. Moze ktos powiedziec jak zrobic admin_shop na tych plikach?

Normalnie tak jak każdy sklepik, tylko że robisz tabliczke nastepującą:

<Nick>AdminShop

<Ilość>1

<Cena> 20:10

<id> 1

To taki przykład tylko ;)

jak zmienić wejdz na forum? jak to zmienic?

plugins>automessages.properties

Opublikowano

ZA**FAJNE pliki!!!!! Wkoncu dziala mi dobrze Permissions oraz Warp0z wkoncu!!!! Rob tak dalej czekam na nastepna paczke...

+ LECI

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Wejdź w plugins/permissions/world.yml i otwórz to notepad++

zjedź na sam dół i dodaj nicki.

Wróciłem, w razie problemów zapraszam na gg. W najbliższych dniach update.

Opublikowano

Jak już pisałem, co do pomocy dla admina będzie na pewno KiwiAdmin. Wstawiajcie swoje propozycje co do pluginów, najlepsze się pojawią w nowej paczce.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja osobiście chciałbym, żeby zostaly dodane komendy najwazniejsze, co wpisac itd zeby wykorzystac dany plugin :)

Wszystko super dziala . Mam tylko 1 pytanie .

Stawiam serwa, niemam opa [ bo niechce ] i nie moge rozwalic zadnego klocka bo sie zaraz zrespawnuje. a nie ustawialem zadnego cuba ani nic . ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...