Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przy jakiej muzyce budujesz w minecrafcie?

addoh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Micheal Jackson /B.B King /Clapton/Joe Satriani/Pankiewicz/Jimi Hendrix/Buddy Guy/Zakk Wylde ...Chyba wszyscy :D

1388964106-U305854.png

Opublikowano

najczęściej Blue Cafe - Buena, Safura-drip drop, Ostr - dom, ostr - boje się zestarzeć, Nas - Hero ft. Keri Hilson, Swedish House Mafia - Save The World, w kij jest tego :D

Opublikowano

Skillet, Three Days Grace, Disturbed, Breaking Benjamin czyli po prostu rock i hard rock. Gdy tego słucham mam wtedy hmmm najwięcej inwencji twórczej hah :D Pozdrawiam i polecam przesłuchanie :)

j6r7cd2danw1_t.jpg

Opublikowano

Jarecki i BRK prawie wszystko z albumu "Mucha nie siada" ale najwięcej "Antidotum". Rahim - "OTC" "Nie1" "Dedlajn" "Sekunda" "Fejm". Majkel - "Poznaj Majkela"(Majkela rzadko słucham). Grubson - Dużo piosenek z "O.R.S" i mam płyte "Coś więcej niż muzyka" ale mało i rzdko coś z tego słucham. 3oda Kru - Parchastyczny Mikstejp kiedyś wiecej teraz mało. Bu - "Bądz mi muza" "Pojara" (Bu też rzadko). Jamal - "Policeman" "Jataman" "Kiedyś będzie nas więcej". EastWestRockers - "Więcej Ognia" "Łap Oddech". Fandango Gang - "Jestem Sobą"(rzadko)

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

Ja powtórze zapytanie kolegi...

Od kiedy pop i techno to muzyka?!

A ja najczęściej niczego nie słucham, lub zapodaje 3ode Kru /O.S.T.R. ...

albo NAS'a słucham... Tupac czasem ;]

(widze, że tu nie ma old-schoolowych dzieci... Wszyscy te napierdalanki po basach -.- wgl. bez sensu ... _)

Opublikowano

Rap Battle: Minecraft vs Fortress Craft

"TNT" - A Minecraft Parody of Taio Cruz's Dynamite

A Day To Remember - It's Complicated

I to co wpadnie w ucho :P

Opublikowano

Ja słucham Eminema i Bustha Rhymes

Jeżeli ci pomogłem to postaw + będę wdzięczny

70188911.pngheadshotz.jpg

Opublikowano

3XUP

wiesz co to jest oldschool czlowieku?

To Rolling Stones, The police, Led zeppelin To jest oldschool

Ale przyznam ze dobrym rapem tez nie pogardze np. Tupaciem ale jak widzę polski "hip-hop" to rzygać mi się chcę banda dzieciaków myślących że jak palą zioło to muszą o tym śpiewaćbo są tym tak podjarani a szczyt ich inteligencji to napisać poprawnie "chwdp"

Gwiazdy rockowe piją palą ćpają i nie majątakiej podniety jak te dzieciaki (vide ozzy osbourne lub Metallica)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja bardzo różnie, ale wykonawcy to Buldog, Gogol Bordello, Dżem (zwłaszcza "Partyzant"). Ewentualnie Nightwish - Ghost Love Score lub Green Day - Holiday. Mam również playlistę Voltaire, album Deady Sings... A się tego nazbierało ;P

Opublikowano

Junior Stress, Ky-Mani,Damian,Bob Marley. itp... :D

"Razem idziemy, razem zginiemy. Złe chłopaki na śmierć i życie!" - Bad Boys.

1515688821.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...