Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightMT2 [Dedyk]

TakeItEasy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pier.. deco nie masz dosyc? zajmij sie swoimi serverami a nie tworzysz nowe i nowe... takie promt2, wogole jesy niezadbany, nic z nim nie robisz... do dupy z taka robota

a co do tematu, server mi sie podoba fajna prezentacja, bardzo zachecajaca, duzo informacji, przejrzystość i wgl ;] . Zapraszam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

TO dopiero początek... Więc lepiej zacząć teraz i potem być w TOP poważanym graczem... Reklama serwera będzie dopiero od następnego tygodnia... Na serwerze będzie podobna ilość graczy jak na LomaxMT2 czy ProMT2 (1,000 ON-line)

Zapraszam, póki serwer jest jeszcze "dziki"

Wyprzedź innych i zgarnij top...

dode.png
Opublikowano

Deco mała rada zamiast robić ciągle nowe serwery zajmij się np lomaxem i pro,ile ty możesz to robić masakra!

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

Serwa nie polecam !

Bardzo mało ludzi tam gra.

Chyba lepiej wbić top przed masową publikacją nie ? Ponieważ reklamę dopiero zaczynamy... a wy macie szansę się wybić i prześcignąć nowych...

dode.png
Opublikowano

Serwa nie polecam !

Bardzo mało ludzi tam gra.

Po to jest ta prezentacja, żeby zaciągnąć ludzi na serwer ...

Ja(TECHL4ND), GoraNR i inni z topki zapraszają kolegów, aby serwer się rozwinął.

ZGNkAmxlAGRj.png

salvationsygna3.png

Zbieram +

;)

Opublikowano

Server jest naprawdę fajny, ale gdy dowiedziałem się, że "pro" gracze używają yang bug'a to mnie krew zalała.. Gdy zapytytałem się jednego z graczy GoraNR skąd ma tyle yang powiedział, że zarobił potem poprosił mnie, żebym mu podropił krwawe perełki.. Okey. rozdawał pieniądze na prawao i lewo więc wszyscy się zaciekawili i wyszło na jaw, że ci "pro" graczeużywają yang bug'a. Oczywiście gm o tym wiedział po go złgosili ale jak zwykle to olał... Yang buga zna duża część graczy +120lvl.. Dowiedziałem się Niunia, GoraNR, Tr4index albo podobnie ;p. Nie chcę wprowadzać w błąd więc dalej nie podam..

Server przez takich graczy powinien być OFF 4 ever...

Opublikowano

A i to prqawda kzdy server deco jest po IS... 4bidden.. znowu otwarty skasowane postacie i teraz dzieci lecą do sklepu po doładowanie i potem znowu padnie.. Night tez za jakiś czas padnie.. Aż deco zarobi i otworzy całkiem nowy server ... i zamknie zobaczycie deco jest kolejnym noobem który ma dolary w oczach jak donald..

Chuj i tyle!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...