Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightMT2 [Dedyk]

TakeItEasy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gra wiecej niz 10 osob, licznik na stronce nie dziala poprawnie, tak jak juz niektorzy pisali do 40 lvla mozna spokojnie wybonowac eq, exp jest w sam raz, z kaska trzeba troche pomyslec i da sie porobic i wybonowac eq, wam to najlepije na start wszystko dac i z bani, jak dla mnie serwer bardzo dobry, mam nadzieje ze postoi dlugo i bedzie nam sie przyjemnie gralo.

Opublikowano

Server godny polecenia lecz nie zagram ,bo wole stabilniejsze servery ( chodzi mi o to zeby nie bylo to co na elcardii... ludzie sie meczyli wbijajac lv a nagle off i all od poczatku )

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

@up

Troszkę dziwi mnie twoja wypowiedź, serwer padnie? To nie jest serwer typu Kaladar czy Helixon.

Serwer jest tworzony przez ekipę która ma już kilka serwerów i stoją już bardzo długo.

Ja serwer polecam, jest tu ciekawy system ulepszania broni jak i zbroi.

Opublikowano

Ba, ci co narzekają tu na serwer, pewnie czekają na Helixiona lub Kaladara a żeby im graczy nie ubyło to krytykują każdy serwer.

Opublikowano

Nie polecam.

sSerwer scina sie co pare sekund to jego jedyny minus nie da sie spokojnie poexpic, zeby trafic skilem w moba trzeba wybrac odpowiedni moment zeby pokazal sie dmg...

Opublikowano

Refresh i ps gore tex tu nie pracuje ^^ placze w domu bo serwera nie ma wiec wypierdalac na ten wasz zjebany kaladar o ile jeszcze dziala

ban.gif

Opublikowano

na elcardi gralo malo ludzi bo nie mogli zrobic reklamy na mpc wiec niby padla,a teraz rusza ten sam server pod inna nazwa zeby mozna bylo zrobic reklame:) malo kasy na elcardi z is wpadlo?i

Opublikowano

Witam jeśli serwer jest taki jak Elcardia to mocno polecam fajnie się grało nowe mapy ,moby itd.....tylko nie było wszystkiego w jeden dzień tylko by nie padł tak szybko jak Elkardia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jesli to gm oglonda prosze bardzo dla ciebie:

0714133641.jpg

fajny wh pzdr buffi

Witam po pierwsze naucz sie ortografii neosku nasz kochany ;*

Widac ze uzywasz tych pojebanych skrotow typu : 'pzdr' to swiadczy o twojej inteligencji 10 latka.

Oraz po drugie to nie jest tak zwany 'wh' kretynie, widac ze nie odruzniasz cheatow.

Typowy 10 latek. Moje zdanie na twoj temat jest takie ze jestes poprostu neosem, jak ich nie malo na privach.

Dobrze teraz chcialbym wiedziec czy serwer:

-Dziala?

-Oplaca sie w tej chwili zaczynac gre?

-Ile jest srednio graczy on-line na serwie?

-Serwer jest w 100% spolszczony?

-W ile dni lub godzin wbije sie srednio 100lv

- Oraz chcialbym wiedziec ile serwer juz stoi

Dobrze to na tyle. Prosze teraz o szybka odpowiedz, bo nie wiem czy grac na serwie czy nie.

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

jesli to gm oglonda prosze bardzo dla ciebie:

0714133641.jpg

fajny wh pzdr buffi

[Video][Tut]Jak Dodać Mapę na własnego serwera Metin2.wmv

By ZorQ

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/

Opublikowano

@up wh=wait hack

Witam po pierwsze naucz sie ortografii neosku nasz kochany ;*

Widac ze uzywasz tych pojebanych skrotow typu : 'pzdr' to swiadczy o twojej inteligencji 10 latka.

Oraz po drugie to nie jest tak zwany 'wh' kretynie, widac ze nie odruzniasz cheatow.

Typowy 10 latek. Moje zdanie na twoj temat jest takie ze jestes poprostu neosem, jak ich nie malo na privach.

Dobrze teraz chcialbym wiedziec czy serwer:

-Dziala?

-Oplaca sie w tej chwili zaczynac gre?

-Ile jest srednio graczy on-line na serwie?

-Serwer jest w 100% spolszczony?

-W ile dni lub godzin wbije sie srednio 100lv

- Oraz chcialbym wiedziec ile serwer juz stoi

Dobrze to na tyle. Prosze teraz o szybka odpowiedz, bo nie wiem czy grac na serwie czy nie.

a kto tu uzywa slowa neosku ??

Opublikowano

Moze mi ktos dac cilneta na inny hosting? bo jak sciagam tego ze stronki to dochodzi do 0 jest juz 632MB czy ile on wazy i dalej sie nie sciaga nie chce sie zapisac wogole ;/ to moglby ktos wrzucic ?

Opublikowano

witam ja tu hacka zadnego nie widze co to za dziecko wstawia jakies screeny do bani. TEN SERWER COS TERAZ NIE DZIALA CO SIE DZIEJE CZY PADŁ ANI STRONA ANI SERWER NIE DZIALA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...