Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightMT2 [Dedyk]

TakeItEasy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o lol ostatnio z deco na hamachi pisałem proponował mi gm ale to taki dzieciak że ja pier.......

jak pisałem z nim to co chwile pisał muhehahehaha .....

jakieś zryte dziecko za przeproszeniem a pliki w 90 % z elcardi

NJxbd4x.png

Opublikowano

slabo bo nie ma lanchera , patchera ... dla tych z wolnym lonczem internetowym zrobcie a zagram .

WBIJAC NA AfanduMT2! Najlepszy serwer w Polsce :)watch?v=JdEGxonQmrE&feature=related18706.png

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem ten system ulepszeń że można zrobić trute z niczego?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ja pier... czy tak trudno panie ADMINIE Tego serwera zrobić lunchera kurwa mac. Ile można Ściągać te jebane clienty w których praktycznie jest cały czas to samo. Porażka kurwa. Nie umiesz zrobić nakładki? A jak ktoś ma słaby internet to co ma kurwa cały dzień pierdolonego clienta ściągać? Myślcie kurwa. Straciłeś połowę graczy tylko dlatego że nie zrobiłeś tego zasranego lunchera. Pozdro. Jak zrobisz to zagram jak nie to cya.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

nie warto ściagać clienta 40 lvl bije sie 30 min conajmniej ponieważ do 30 lvl ma się 1kk ....

księgi co 5 lvl 6 ksiąg ku automatycznie się dostaje więc jak ci 3-6 ksiąg dropnie dla twojej profki do 50 lvl to cud ...

dodawanie bonów 50k zmiana 30k FMS 400k pieciąktna i żelak 150k nie ma szans wybonować eq całego do tego 40 lvl przy tym dropie kasy

NJxbd4x.png

Opublikowano

Deco powinien się zając wcześniejszymi serwerami ( Na lomaxie nie działa od pół roku DT chodź były setki próśb, żeby naprawili odpowiedź była taka sama - zrobimy to).

Zobaczymy co będzie. jak ściągnę dam Edita

Opublikowano

Sciagnalem klienta (Bezpośredni link2 (Pełny))

I sa pliki z ktorymi nic nie moge zrobic pozdrawiam ...

20166249575612914526.jpg

Opublikowano

co to ma kurwa byc gra 10 ludzi czy licznik sie zjebał?? bo jak jest 10 ludzi onleine to chuj nawet nie zasysam clienta...

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

No pozdro... czy wy musicie zawsze wymyślać niestworzone rzeczy... porażka... Czy tak trudno zrobic normalnego clienta? Z normalnym luncherem. A nie ściągnij clienta to zagrasz. Jak nie to won. Chłopie. Chcesz mieć dużo graczy to zrób lunchera... zapewne 100 osób dojdzie. Bo ja mam neta z dupy. Tak z dupy. Jak zamuli sie to ściąga 10 kb/s i co mam 20 h czekać żęby wbić i stwierdzić że się nie da grać? Myślcie trochę błagam was...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Shit shit shit i jeszcze raz -_- wez to usuń bo nerwy mnie biorą jak patrze w prezentacje serwerow a tam nick alchemik... boże no no no..

Jutro o 12:00 wychodzi Elthoria, a w piątek Wyraj więc pozdrawiam cie Deco jezeli zastaniesz choć 1 gracza na twoim "serwerze" pfff...

Za duza ta ninja

Opublikowano

Lancer Miszcz@ hmmm... Taki sam jak elcardia może to dlatego że zakładały go te same osoby ;/

Nie bądź żyła daj "+"

dwie najkrótsze odpowiedzi Tak i Nie wymagają najdłuższej decyzji.

Brak mózgu nie zwalnia cię z jego używania!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...