Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz problem ? Pisz tu pomożemy ci

SerwisInfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja mam następujący problem niewiem jak odpalić 2 postacie z jednego konta , tzn wypakuje do nastepnego folderu sbota , wybieram ścieżke , zaznaczam enable for multiple clients , wszystko sie odpala lecz gdy wpisuje logini haslo do gry robi sie dc prosze o pomoc

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam podobny problem co kolega wyżej. Tylko mój polega na tym, że normalnie dwa clienty odpalam, ale nie mogę trzeciego. Miałem dłuższą przerwę i się zastanawiałem, czy nie wprowadzili ograniczenia, czy coś takiego. Może jest na to jakaś rada?

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Mój folder z sbotr po wypakowaniu wygląda tak http://imageshack.us.../268/sbotr.png/ wiecie co z tym zrobić by działało poprawnie?

Wypakuj , uruchom zaloguj :)

Witam ja mam następujący problem niewiem jak odpalić 2 postacie z jednego konta , tzn wypakuje do nastepnego folderu sbota , wybieram ścieżke , zaznaczam enable for multiple clients , wszystko sie odpala lecz gdy wpisuje logini haslo do gry robi sie dc prosze o pomoc

No więc tak , żeby mieć "MultiClient" musisz zrobić tak :

- Zrób kopię folderu z silkroadem ( cały folder o nazwie np Silkroad kopia ).

- Zrób kopię folderu z sbotem ( cały foler o nazwie np Sbot kopia ).

* Odpalanie pierwszego klienta poprzez ;

a) Silkroad( pierwszy folder ) + sbot ( pierwszy foler )

* Odpalanie drugiego clienta poprzez :

B) Silkroad Kopia ( drugi folder ) + sbot kopia ( drugi folder)

I na tym cała filozofia :) .

Pozdrawiam , jak źle wytłumaczyłem napisz napiszę jeszcze prościej .

Opublikowano

Wypakuj , uruchom zaloguj :)

No więc tak , żeby mieć "MultiClient" musisz zrobić tak :

- Zrób kopię folderu z silkroadem ( cały folder o nazwie np Silkroad kopia ).

- Zrób kopię folderu z sbotem ( cały foler o nazwie np Sbot kopia ).

* Odpalanie pierwszego klienta poprzez ;

a) Silkroad( pierwszy folder ) + sbot ( pierwszy foler )

* Odpalanie drugiego clienta poprzez :

B) Silkroad Kopia ( drugi folder ) + sbot kopia ( drugi folder)

I na tym cała filozofia :) .

Pozdrawiam , jak źle wytłumaczyłem napisz napiszę jeszcze prościej .

Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić w 100%. Nie trzeba tworzyć 2 folderu silka. Jakby tak było, to osoby puszczające po 2 pt tracą całą masę miejsca na dysku. Ustaw bota w ten sposób : 1338576890-U10823.jpg

@DOWN: Owszem, user któremu odpisywałeś sam powiedział jak zrobić, co było poprawne. Stwierdziłem więc, że nie ma sensu tego opisywać. Dodałem zatem jak ma wyglądać zakładka login.

Opublikowano

Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić w 100%. Nie trzeba tworzyć 2 folderu silka. Jakby tak było, to osoby puszczające po 2 pt tracą całą masę miejsca na dysku. Ustaw bota w ten sposób : 1338576890-U10823.jpg

Witaj . To co tutaj pokazałeś zakładka "Login" ty tylko pokazałeś co ma bot zrobić , gdy dostanie dc .

Pokazałeś tylko ustawiania , że jak dostanie DC ma załączyć silkroad od nowa zalogować się na postać i od nowa expić.

Nic tutaj szczególnego nie widzę , w czym mają pomóc Ci te ustawienia w jego problemie .

Ale przyznam Ci rację , mój błąd z tymi "Folderami z kopią Silkroada " . ---> I nie trzeba robić kopii FOLDER Z GRĄ !.

Pozdrawiam .

Opublikowano

Witam

Mój problem polega na opóźnionym castowaniu bota. Nie jest to wina serwera, ani mojego sprzętu (neta). Przy samodzielnej grze skille rzucane są normalnie. Czym jest to spowodowane ? Pzdr

Opublikowano

Witam

Mój problem polega na opóźnionym castowaniu bota. Nie jest to wina serwera, ani mojego sprzętu (neta). Przy samodzielnej grze skille rzucane są normalnie. Czym jest to spowodowane ? Pzdr

Zobacz w logu gry ( prawe dolne okienko gry ), czy nie ma problemu z zarzuceniem jakiegoś skilla. Dodatkowo proponuje sprawdzić zakładkę buffs, czy nie znajduje sie tam żaden atakujący skill.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby ktoś pomóc mi z ustawieniami bota dla wiz/clera?

Chciałbym, aby zarzucał rd, holy worda, do tego blessa na giganty i earth barrier i ewentualnie LC.

Z góry wielkie dzięki, męczę się z tym i nie mogę osiągnąć celu ;/

Opublikowano

Panowie, moj problem jest taki...

W sbocie v 1.99.47 jest niby opcja "kill client/go clientless", ale jest na szaro(przez co nie da sie w nia kliknac)...z tego co poszukalem to czyzby sbot nie mial mozliwosci gry botowania przez clientless? Albo jak to wlaczyc...Pamietam pare lat temu, jak gralem w silka to mialem jakiegos darmowego bota i on mial mozliwosc gry w clientless, a platny sbot tego nie ma?

siema. sbot nie podnosi mi tokenow. zaznaczylem soldier token pick up ale nie podnosi zostawia i biegnie dalej ;(

Przejdz na settings (pionowy pasek z lewej strony) zjedz do pickup settings, zaznacz pickup yourself i own items. Powinno dzialac :P

Opublikowano

Witam mam taki dziwny problem z Sbotem-r. Długo na nim boce i wszystko zawsze było bez problemu tylko zrobiłem przywracanie systemu o 7 dni wstecz i gdy wciskam żeby sbot włączył mi clienta wyskakuje błąd" New bot version nedded.Please visit http://bot-cave.net" dodam że używam najnowszej wersji bota i nie wiem co teraz mam zrobić.. sciagnałem od nowa bota wypakowałem i nie pomogło.Pomocy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam u mnie pisze tytuł login error

wrong login credentials! naciskam ok i zamuka sie sbot

Masz doładowanego SBOTA ?....

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, posiadam Sbot-R i mam jeden problem. Mianowicie bot za żadne skarby nie chce wracać do miasta na repot, wiem, że nie używa tych scrolli które są w inv ale przy zaznaczonej opcji "walk back if no scrolls" również nie wraca z kapcia. Pytanie brzmi co zrobić z tym fantem?

Opublikowano

Witajcie, ja mam problem wogole z instalacją. Pobralem bota z bot-cave, otwieram za pomocą winzipa, klikam wypakuj i wszystko wypakuje z plikiem sbot.exe po czym szybko ten plik znika, nie wiem kompletnie czemu tak sie dzieje.
Gdy daje bezposrednio z winzipa by uruchomic to to wyskakuje mi taki komunikat "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonej ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka, po długim czasie wyskoczył mi problem

"wrong login credentials"

Miał ktoś z tym do czynienia? Jak to wyprostować bym mógł odpalić bota?

Dodam, że wypadło mi to po tym jak wczoraj zmieniłem pasy konta na botcave, ale bot działał. Niestety dziś pojawił się właśnie ten komunikat.
Proszę o szybką pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, posiadam Sbot-R i mam jeden problem. Mianowicie bot za żadne skarby nie chce wracać do miasta na repot, wiem, że nie używa tych scrolli które są w inv ale przy zaznaczonej opcji "walk back if no scrolls" również nie wraca z kapcia. Pytanie brzmi co zrobić z tym fantem?

Witam, mam ten sam problem. Bot za nic nie chcę wrócić do miasta, na dodatek gdy jest w mieście i startuje bota to nie robi town scriptu tylko od razu biegnie na spota. Prosiłbym o pomoc.

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

zalozyc i zaplacic nie da sie nic zepsuc

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

mam pytanie. dlaczego podczas załączenia sbota gdy wpisuje nick i haslo wtskakuje komunikat :
Invalid username/password
must be 8-16 chars.

przecież gdy odpalam silka normalnie to username mam na 7 znaków więc dlaczego tu pisze że musi być minimum 8 ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bo podajesz zly login, zapewne podajesz login ze strony, zaloguj sie na www botcave, i sprawdz jaki dales botusername

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...