Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz problem ? Pisz tu pomożemy ci

SerwisInfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Rebuff even if attacking a mob" masz zaznaczone? i range do buffowania trzeba ustawić w tej zakładce, najlepiej maksymalny.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

bota używam pierwszy raz mam taki problem: gdy chce uruchomić go łączy się w poszukiwaniu aktualizacji z gwgt3.joymax.com(121.128.133.30/29/28) wyrzuca mi komunikat ze mam złą wersje Silka i prosi zeby zrobic update silka i bota ???

bot sciagniety dzisiaj z tej strony klient zaktualizowany

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@up nie bardzo rozumiem :D Ja boce 24/7 na obojętne jakiej wersji sbota od początku jego powstania :D

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem ze nie moge otworzyc strony z botem ani uruchomic bota nie moge polaczyc sie z serverem .. nie wiem co sie dzieje przez proxy moge sie polaczyc ze strona .. a normalnie juz nie prosze o szybka odpowiedz

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem taki ze wywala mnie np. jak jestem na expie albo w miscie i w Sbocie w info pisze mi takie cos connection to silkroad server terminated? i kurcze nie wiem o co chodzi o mam tak od 3-4dni;/

Opublikowano

WItam mam spory problem i nie wiem kompletnie co z tym zrobić. Próbowałem już chyba wszystko czyli resy kompa, routera konfiguracja plików w botcfg i dalej nic a chodzi mi konkretnie o to ,że wyskakuje to [LOGINERROR] Unknown error (7)

Gdy włączę silka i wpiszę login nasikając start wyświetla mi się ,że został wykorzystany limit logowania się czy coś w tym stylu ,dodam też iż pokazuję mi się to dopiero gdy odpalam 3 bota. Dwa pierwsze boty normalnie się odpalają gdyż z 5 dni temu normalnie odpalałem 5 silków bez problemu. Z góry dziękuję ...

Dodaję załącznik jak to wygląda

Opublikowano

WItam mam spory problem i nie wiem kompletnie co z tym zrobić. Próbowałem już chyba wszystko czyli resy kompa, routera konfiguracja plików w botcfg i dalej nic a chodzi mi konkretnie o to ,że wyskakuje to [LOGINERROR] Unknown error (7)

Gdy włączę silka i wpiszę login nasikając start wyświetla mi się ,że został wykorzystany limit logowania się czy coś w tym stylu ,dodam też iż pokazuję mi się to dopiero gdy odpalam 3 bota. Dwa pierwsze boty normalnie się odpalają gdyż z 5 dni temu normalnie odpalałem 5 silków bez problemu. Z góry dziękuję ...

Dodaję załącznik jak to wygląda

Opublikowano

Witam mam spory problem otóż gdy loguję się na silka wpisują hasło i wyskakuje mi coś takiego ,że limit logowań jest wyczerpany a w sbocie wyskakuje to [LOGINERROR] Unknown error (7) ,próbowałem już wszystkiego czyli resy kompa ,routera zmienianie plików w botcfg mac1=0 // mac2=0 i nic nie pomagało. Dodam też iż dzieję się tak mi jka odpalam 3 bota , dwa pierwsze normalnie się odpalają. Dzielę też bota z kumplem i on ma dokładnie to samo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam problem ustawiłem w sbocie,zeby warrior lurował a on ciągle biega w kółko wogóle nie chce lurowac proszę o pomoc.

juz mam,ale prosze o pomoc jak ustawic lurowanie,zeby wszystko dobrze działało i,zeby tez skiny wlaczal bo wgl nie chce ich wlaczac i vital increase. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam sbot nie chce się odpalić, gdyż wyskakuje mi coś takiego:

* Error, wrong client installed! Please install original client or reinstall SRO.

* Starting of sro_client.exe failed!

Nie mam pojęcia o co chodzi, reinstalowałem itd... i nic... dupa. Nigdy sie nie bawiłem w boty wiec nieco mnie to denerwuje i nie wiem czemu to nie działa -.- wszystko robie jak w poradniku i lipa... proszę o pomoc. Sbota na sror...

PS: Problem:[00:09:47] * Couldn't start SRO Client...[00:09:47] * Starting of sro_client.exe failed!

Rozwiąznie: Podano błędną lokalizacje folderu, wskaż nową lokalizacje.

Rozwiązanie... pff dobra lokalizacja i dalej nic

Opublikowano

Witam, zalogowałem sie na sbotr, kazał wybrać mi folder z grą - oczywiście wybrałem, następnie włączyłem bota od nowa. Kiedy sie załącza to wyskakuje komunikat, że mam ściągnąć najnowszą wersje. Tak też zrobiłem obecnie mam wersje SBotR_1.0.2 i dalej wyskakuje mi komunikat, żeby pobrał najnowszą wersję. Ale chyba już nowszej nie ma.

:(

czy mógłby mi ktoś pomóc ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam otoz mam taki problem , loguje sie do sbota , logowanie jest ok , podaje sciezke gdzie jest silkroad r i wciskam start , i pokazuje mi kopunikat ze Error, wrong client installed! Please install original client or reinstall SRO.

[20:51:28] * Starting of sro_client.exe failed!

. Pomozcie prosze :/

Opublikowano

a nie patchowałeś pk2 ? przeinstaluj silka i zobacz.

Czy da sie w sbocie zrobić tak żeby tylko pikował itemy nie bił z niczego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z podnoszeniem dropów.

Char zabija moba (wypadnie np. quest item i gold), poleci do drugiego moba, bedzie go gonil przez chwile, ale nie atakował, a potem wroci po drop i dopiero zaatakuje kolejnego moba. Wymyślił ktoś na to sposób?

Opublikowano

Witam,

Mam parę problemów, których rozwiązanie bardzo ułatwiłoby mi korzystanie z bota:

- najświeższy: po tym jak serwer Merv był check nie mogę zalogować się na konto; pojawia się error C10;

- czy da się ustawić bota tak, aby podczas expienia, na spocie, postać przenosiła itemy z grab peta do swojego plecaka, a jeśli tak, to jak to zrobić?

- jak ustawić bota, aby sam tworzył party 4/4 (za cholerę nie potrafię tego ustawić)?

- czy jest możliwość, aby bot, przed opuszczeniem miasta, wsiadał na fellow peta i na nim jechał na spota (jeżeli tak, to jak to zrobić)?

- NOD32 wykrywa wirusa w bocie; powinienem mieć jakieś obawy?

Proszę o udzielenie odpowiedzi na chociaż część z powyższych pytań.

Za pomoc z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Mam parę problemów, których rozwiązanie bardzo ułatwiłoby mi korzystanie z bota:

- najświeższy: po tym jak serwer Merv był check nie mogę zalogować się na konto; pojawia się error C10;

- czy da się ustawić bota tak, aby podczas expienia, na spocie, postać przenosiła itemy z grab peta do swojego plecaka, a jeśli tak, to jak to zrobić?

- jak ustawić bota, aby sam tworzył party 4/4 (za cholerę nie potrafię tego ustawić)?

- czy jest możliwość, aby bot, przed opuszczeniem miasta, wsiadał na fellow peta i na nim jechał na spota (jeżeli tak, to jak to zrobić)?

- NOD32 wykrywa wirusa w bocie; powinienem mieć jakieś obawy?

Proszę o udzielenie odpowiedzi na chociaż część z powyższych pytań.

Za pomoc z góry dziękuję.

Pozdrawiam

1.Problem C10 najprawdopodobniej związany jest z serwerem. Nie masz raczej na to wpływu.

2.Raczej wątpię, żeby podczas expienia dawało się przenieść itemy z grab peta do plecaka. Jedynie przy repocie.

3.W zakładce party dajesz exp/item free for al, po czym zaznaczasz opcje "Auto invite to party type" i "Allow other players to invite". Sbot sam Ci nie założy pt w party matching ( "E").

4.Nie, aktualnie nie da się tego ustawić.

5.Jeśli pobierasz z głównej strony producenta, to nie.

Opublikowano

Dziękuję za szybką odpowiedź. Jednak poważnym problemem jest to, że nie mogę zalogować się na konto. Cały czas wyskakuje C10. Jakieś rady?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witaj Kowal

jeżeli masz dalej ten problem , napisz to Ci pomogę . Te pytanie napisałem ponieważ swoje pytanie Ty napisałeś aż 21 Kwietnia .

Jeżeli macie Państwo jakieś pytania , problemy to proszę pojedynczo . Jeżeli będę w stanie to pomogę . Pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...