Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz problem ? Pisz tu pomożemy ci

SerwisInfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ten temat stworzyłem dla nowych użytkowników sbot

Napiszesz tutaj, pomożemy ci jak będziemy mogli

Najlepszy użytkownik który może ci się trafić

to papasmerf10 - Orientuje się we wszystkim

Jeżeli masz problem to pisz dokładnie o co chodzi.

Jeżeli masz problem i wyskakuje ci jakiś komunikat wyślij nam go - na jakiegoś hosta albo wgraj zdjęcie tu.

*************************************************************************************

Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników

Kontakt ; [email protected]

*************************************************************************************

Z Poważaniem ;

SerwisInfo

PS; Mam nadzieję że będziecie często odwiedzali ten temat i że wam pomożemy !.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem bot nie chce mi wracać do miasta jak mu się kończą hp i mp a mam ustawione wszystko prosiłbym o pomoc.Z góry dzięki.

Ma Pan zaznaczone takie punkty jak ; " Jeżeli jest zniszczone EQ ma wracać do miasta, jeżeli nie ma hp mp wraca do miasta jeżeli jest ded wraca do miasta. Jak tego nie masz zaznaczonego to bot nie będzie chodził. A jak będziesz miał jeszcze problem z tym i masz to zaznaczone. Podam link jak wrócę do domu i na pewno naprawisz błąd.

Dziękuje i do usłyszenia .

Z Poważaniem ;

SerwisInfo

Opublikowano

Hmmm a ja bym proponował zostawić go otwartym. Po co zakładać dziesiątki nowych tematów, skoro można wszystko upakować w jeden. Seba, próbowałes założyć na nowo folder i ponownie skonfigurować bota? Sprawdź, czy na 100% masz scroola w plecaku. Przypominam, że "Beginner return scrool" (nie pamiętam dokładnej nazwy) bot nie uznaje. Jedyne, które jest w stanie użyć to "Return scrool" i "Specjal return scrool".

Opublikowano

Używam tylko return scrolla,skonfigurowałem go w pliku botcfg i dalej nic a wszystko poustawiałem tak jak ma być,będe dostępny na GG dziś wieczorem koło 21:30.

Opublikowano
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU

No to zamykam.

Na prośbę seba19876 otwieram.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

seba a przy ilu potach ma wracać jak ma 0 czy 1 bo jak dasz tam "HP pot Amount < 0" to nie będzie wracał przynajmniej tak kiedyś było chyba że naprawił shiva buga a jak dasz tam 1 to będzie wracał czy tam używał returna.

W razie czego to ja też moge pomagać ludziom z sbotem :P GG nie podam bo spam by sie zrobił ale na pm można pisać, korzystam z sbota od jego powstania pozatym jestem z zawodu informatykiem więc czasem mogę pomóc :P

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

od 2h mam problem z buffowaniem

Weapon switching failed! Trying again later.

[17:33:08] * Weaponswitch failed (timeout2)!

[17:33:21] * Weapon switching failed! Trying again later.

Gdy zmieniam broń z stafa na clera lub na odwrót laguje mi strasznie.

Opublikowano

Witam,

od 2h mam problem z buffowaniem

Weapon switching failed! Trying again later.

[17:33:08] * Weaponswitch failed (timeout2)!

[17:33:21] * Weapon switching failed! Trying again later.

Gdy zmieniam broń z stafa na clera lub na odwrót laguje mi strasznie.

Expisz w samarkand, albo Hotan? Jak tak, to zapewne masz lagi w tych miastach i jest to ich wina.

Opublikowano

jak ustawić w bocie żeby buffował pt skillami z barda mana tambour, mana orbit itp codzi o to ze jak sie skonczy skill/wygasnie z charow to zeby bot odpal na nowo

Opublikowano

Dajesz je do buff listy w zakładce skill. Buffs While training.

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

Witam

Do tej pory z srokinga korzystałem i kupiłem konto sbota i mam pytania:

1. Czy to normalne że nie mogę zalogować się na stronie ( http://www.bot-cave.net/main/ ) ale na forum tej strony mogę. Jak się sprawdza czy jestem właścicielem konta czy tylko mam je użyczone.

2. Jak wygląda sprawa z drugim graczem czy jemu też muszę podać passy do logowania moje czy ustala się inne dla niego. Chodzi mi o kwestie czy on może zmienić hasło do konta.

Proszę o odpowiedź na moje pytania i z góry dziękuje.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

Witam

Do tej pory z srokinga korzystałem i kupiłem konto sbota i mam pytania:

1. Czy to normalne że nie mogę zalogować się na stronie ( http://www.bot-cave.net/main/ ) ale na forum tej strony mogę. Jak się sprawdza czy jestem właścicielem konta czy tylko mam je użyczone.

2. Jak wygląda sprawa z drugim graczem czy jemu też muszę podać passy do logowania moje czy ustala się inne dla niego. Chodzi mi o kwestie czy on może zmienić hasło do konta.

Proszę o odpowiedź na moje pytania i z góry dziękuje.

Jeżeli posiadasz passy do tej strony

http://www.bot-cave.net/main/

i możesz bez problemu przejść do zakładki "profile", to oznacza że jesteś właścicielem. Jeżeli nie zmieniłeś jeszcze email'a i hasło, zrób to czym prędzej.

2: Drugiej osobie podajesz tylko botusername i hasło. Nie ma ona możliwości zmienić hasła, jeśli nie zna loginu na stronę główną sbota. Botusername znajdziesz w zakładce "Profile".

Opublikowano

@up Dziękuje za odpowiedź na poprzednie pytania.

Mam następujące pytanie:

Mam klera i ma subklase barda ale z barda używam tylko speeda i czy da się jakoś ustawić aby tarcze brał w łape po zmianie broni bo tylko bierze Light staffa i stoi bez tarczy?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, gdy próbuję się zalogować do SBota to wyskakuje komunikat: Your Bot time has expiried! Connect to www.bot-cave.net for Re-Purshase!

Dodam, że konto jest doładowane i jest ważne do 15.09 tego roku!

Prosze o szybką odp.

HempGru.png
Opublikowano

@up 2x up

Jedyne co możecie zrobić to napisać do jakiegoś moda ewentualnie do Shivy spróbować że macie taki problem bo raczej tutaj wam nikt z tym nie pomoże.

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

@up to najlepiej napisać temat w bug reports na pewno któryś z modów się odezwie.

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

Settings-> Choose Silkroad Directory-> wybierz ścieżkę do Sro_client i daj ok.

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

Jak ustawić, aby dawał buffy clerica i warriora? Bo ustawiłem w Party buff member wszystko, ale i tak nie buffuje. Co trzeba zaznaczyć dokładnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...