Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Vayne - The Night Hunter

Zieloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ja wiem .. rumble/alistar vs irelia dajmy na to, niestety irelka nie ma szans będzie albo feedować albo będzie pushnieta pod towera

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1. ali na solo topie, moze cos zwojuje, ale na midzie 10x lepiej robi, a po 2. rumble to wlasnie offtank, no chyba, ze idziesz pure ap to pzdr. No i zostaje jeszcze sprawa junglerow, bo przeciez od nich tez duzo zalezy.

Opublikowano

rumble jest akurat ap, to że robisz mu rylais czy abysala nie czyni go off tankiem

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

kiedyś się dało sprawdzać, ale już nie jest to możliwe

a co do normali podchodzę do nich tak samo - gra 4fun, ale niektórzy biorą ją sobie za bardzo do serca

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

rumble jest akurat ap, to że robisz mu rylais czy abysala nie czyni go off tankiem

Taaaa, czyli ty pewnie nawet rylaisa nie kupujesz bo ma za duzo hp, lepiej 6 czapeczek sobie kup... Wez idz na o swoje elo hell i nie wychodz.

Opublikowano

ale zrozum, że rumble to jeżeli można to tak nazwać tanky ap nie żaden off tank

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Taaaa, czyli ty pewnie nawet rylaisa nie kupujesz bo ma za duzo hp, lepiej 6 czapeczek sobie kup... Wez idz na o swoje elo hell i nie wychodz.

Niestety, jeśli ma 9 lvl nie może być w ELO Hell.

Rumble jest Mage Tankiem, nie robi się mu 1 czy 2 itemów na dmg i reszty survi (jak większości offtanków). Jego itemy to AP z dodatkiem survi + jakiś armor.

Opublikowano

Ahhhaaaaaaa, no juz nawet, pewnien uzytkowanik pisal mi pw, o waszym skillu, takze sry bro ale teraz to ja tobie nie wierze.. Zreszta co ja sie bede klocil z elo hell. Z nimi nie da sie wygrac.

Opublikowano

Ahhhaaaaaaa, no juz nawet, pewnien uzytkowanik pisal mi pw, o waszym skillu, takze sry bro ale teraz to ja tobie nie wierze.. Zreszta co ja sie bede klocil z elo hell. Z nimi nie da sie wygrac.

A skąd "pewien użytkownik" może wiedzieć o "naszym skillu"?

Bardzo mnie ciekawi jakie Ty masz ELO, i wcale bym się nie zdziwił jakby było to 1200<

Opublikowano

Rumble to typowy offtank. Jak większość osób go skłąda to (w tym ja) rylai+rabadon+merce+sytuacyjne survi+sytuacyjne survi+survi/ap

Np banshit+randuin+jakis abassyl czy RoA.

DAJ

delete.png

Opublikowano

ale czy banshee, abysall czy roa robi z Ciebie off tanka ? off tank kupuje 1 czy 2 itemy na DMG, a reszta to tank itemy np. irelia jak złoży trinity to już miecie i inne itemy kupuje w resisty

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Rumble to typowy offtank. Jak większość osób go skłąda to (w tym ja) rylai+rabadon+merce+sytuacyjne survi+sytuacyjne survi+survi/ap

Np banshit+randuin+jakis abassyl czy RoA.

Ahaaaaa, a co to banshit? I po co roa? Mana ci az tak potrzebna? Kup runy na m regen?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...