Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Vayne - The Night Hunter

Zieloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to niech go poda z laski swojej...

Podac to ci moze matka zupe.

A co do buildu, to kazdy ma swoj, a to ze myslisz ze masz lepszy, czyni cie tylko trollem.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skończcie .. temat jest do dyskusji na temat postaci, a nie do spamu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@up

Taaaa, juz to widze huehue, a ja mam 30 lv i 4xp bosty i dzis wbije 31.

Btw. nawet moje noob konto jest lepsze od maina Surkiego.

Opublikowano

Haha najpierw mowisz, zeby nie spamowac, a teraz co robisz? Ty nie jestes godny tego KidModa ziomek... Imba poprostu masz ten 9 lv, a inni probuja cie wyratowac

Opublikowano

@up

A co ty jego padawan? Z tego co JEST NAPISANE NA FORUM wynika, ze ma 9 lv, i ja tak uznaje.

A z twoich dziecinnych wypowiedzi wyniki za masz 10lat i nie masz kolegow, ktos to napisal? Wiec dziecko wez sie wkoncu ogarnij, moze specjalnie ci dal nub acc name zebys sie zaczal jarac? Idz... ty bierze.

Opublikowano

@UP To Ty ciagle na niego nacierasz, grozisz mu, wyzywasz go na "solufke".

to Ty sie zachowujesz jak dziecko w tym przypadku. Z jego wypowiedzi wynika, ze napewno nie jest dzieckiem, w przeciwienstwie do Ciebie.

Opublikowano

@Biery

Mozesz sie z laski swojej nie wpier*alac jak nie wiesz o co chodzi?

@up

On mnie wyzwal na solo? Chetnie bym smie*ia pocisnal..!

Opublikowano

proszę was .. to nie temat do spamu i zajmowaniu się takimi sprawami ..

http://www.mpcforum.pl/topic/399225-pojedynki/

lord zrobił wam temat i możecie się wyzywać na pojedynki ile wlezie

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@Refresh

@up

Wez wiem, jak spamowales o tibii, pewnie nic nie wiesz ale 5 groszy wtracisz. Poza tym nie tylko ja tak gram, np. Chaox, jeden z topowych carry, tzn. ogarow carry, sklada bt jako pierwsze, i w team fightach na ulcie jest takie leczenie.. ze naprawde trudno ja ruszyc.

Opublikowano

Spamowalem o tibii ? Człowieku nie potrafisz przyjąć nawet konstruktywnej krytyki? Weź zacznij grać w jakiegoś sapera to może tak napinać przestaniesz. Dla mnie nawet szatan może grać jak ty, ale podzieliłem się swoimi uwagami, chciałem pomóc, ale jeżeli do Ciebie to nie dociera to trudno.

Opublikowano

Dobra, fajnie, ale wez zagraj tak jak ja i ocen, bo gralem juz przeroznie, i mowie ci, ze to co dalem tu jest najlepsze. Btw. to twoje pierwsze posty w tym dziale, wiec sadze, ze jestes <15lv..

Opublikowano

Hmm beznadziejny build ? Dlaczego ?

1. Nie ma survi.

2. Ta vayne... ile hitów robisz w team fight ? 2 ? 3 ?

3. Hmmm Ciekawe, bloodthrister przed infinity, to ciekawe.

4. jak porzebujesz lajfstilu to polecam ciągnąć na vampiricu, albo nawet odpuścić BT i PD na starks fervor, i kupić więcej survi.

DAJ

delete.png

Opublikowano

stark to fail na ranged carry, na survi wystarcza banshee, Twoim zadaniem jest dobre ustawienie się, a zadaniem teamu jest obrona

i nie raz ludzie kupują bt przed ie więc nie widzę w tym nic dziwnego

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

jakby nie patrzeć fnatic gra na ap top, a z kolei tsm na drugiego ad carry więc nie ma jakiś określonych ram co do tego kto jest na danej linii

35205.jpg

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...