Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o 99NOS - Prośby, Pytania, Problemy

Edek Skarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gold hacki trade hack lvl hacki itd. nieistnieja to keyloggery!!! a moje pytanie prosze o komendy na dodawanie wywalanie czlonkow gildi

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

poda ktos instalke , na hotfile czy na inne

ktore pobrac: z nostale.com

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=pl&prev=/search%3Fq%3Dnostale.com%26hl%3Dpl%26safe%3Doff%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D913%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.pl&sl=ko&u=http://www.nostale.com/pds/downloadGame.asp&usg=ALkJrhgE--OUsQg1ZIeHCCssnz6tmYtNMQ

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ej co sie dzieje ze stroną główną jak wchodze na nią to jakis błąd jest jakaś konserwacja czy cos bo bardzo bym chciał zagrać na tym priwku

Opublikowano

to nie wiem kurde mam neta 1 mb ;/ a jek bym robił sp bije bossa i mnie wywali xD to co wtedy :P bo serverek spoko

a moze cos w ustawieniach wez wyslij ss jak masz ustawione jak bys mogl

Opublikowano

elo prosze o pomoc jak mam skopiować tekst tak żebym go mógł wkleić na nostale 99

np (tekst) kasie je chleb (co robie ?) zaznaczam tekst kilkam cirlt + c włączam grę wlaczam chat kilkam cirlt +v i nie ma czemu tak jest ?

jak chcecie odpowiedzcie na pw ;)_

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Haha a ja mam komende na dodawanie i wywalanie z fam :>

Ale niestety jej nie podam:) Dlatego ze moja fam jest najlepsza polska fam na servie :) YuriPL Najlepsza polska fam :>

Opublikowano

Roonie jestes pro ale... przeciez w twojej fam jest full !!!

NO chyba tak ^^ Bo juz dodawac nie moge :) Ale wszyscy sa super :) wiec sie fajnie gra ^^

Ale teraz mi sie cos zasilacz psuje i nie moge pograc :< Ale kupie nowy zasilacz i bede pykał na moim blue ^^

Opublikowano

NO chyba tak ^^ Bo juz dodawac nie moge :) Ale wszyscy sa super :) wiec sie fajnie gra ^^

Ale teraz mi sie cos zasilacz psuje i nie moge pograc :< Ale kupie nowy zasilacz i bede pykał na moim blue ^^

hamie jeden, dawaj komende!!! xD

PS. Mam problem, bo nie wiem gdzie jest kamien duszy na SP4 + i trudno je się robi, a najłatwiej na kim? (ps. jestem lukiem) zapomniałem, dawno nie robiłem sp4 wiec prosze o pomoc was :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...