Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Bardzo szybki exp !

mikollek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot jest i działa wyśmienicie.Tu macie linka.Robicie tak samo jak tma napisane tylko że inny pursuit loader jest.

Bot:

http://www.mpcforum.pl/topic/397414-zbot-nfs-world/

Pursuit Hack:

http://www.mediafire.com/?9y52hvhgfzlwcj2

Liczę na Plusiki.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co jest o.O zostawiłem sobie bota na 6:44:52 i teraz patrze jest tam money 1476 a w karierze nie mam nic o co chodzi narazie nie wyłączyłem bota i pursuit loader.

L M F A O

Daj + i 5 w moim profilu to nic nie boli :D

nfsw_IIXP.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Jestem tutaj nowy i od jakiegoś czasu gram w NFS World i przyznaje się , że trochę mnie znudziło wolnie expienie i chciał bym szybko podexpic czy opisany tutaj sposób jest bezpieczny mozna wyłapać za to bana ? jeżeli jest to bezpieczny sposób to prosił bym o podanie mi najnowszych wersji tych hackow działających z najnowszą wersja gry.

Opublikowano

Patrz na datę tego tematu,to stary sposób który już nie działa.

No to drugie pytanie czy jest jakiś nowy sposób , który działa ? Interesuje mnie szybki exp nic więcej.

Opublikowano
Dlaczego gdy naciskam F3 wyłącza mi sie NFS ? :|

Poniewaz uzywasz starych botow , ktore juz nie dzialaja , ew NFS wykrywa Ci ze masz cos nielegalnego i probuje sie "chronic" wyrzucajac Ciebie na pulpit .

No to drugie pytanie czy jest jakiś nowy sposób , który działa ? Interesuje mnie szybki exp nic więcej.

Sposob jest ten sam , lecz musisz zmienic bota . Nie podam Ci linku , bo na MPC dzialajacego nie ma , a na innych stronach , no . ekhm. Nie chce dostac 5%.

Patrz na datę tego tematu,to stary sposób który już nie działa.

Patrz na date tego tematu,to stary sposob ktory juz nie dziala z tym botem , dziala z nowszymi , na ktorych mozna grac po aktualizacji

:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem prosze o szybkie odpisanie jak wlaczam f1 f2 f3 f4 to chwile mi sie nic nie robi i sie wylacza gra i taki pasek zamknij teraz czy jakos tak do tego jak biore poscig to niema jednego gracza

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...